Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
A tebe sve ovo baš pogađa zbog?...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pogadja me iz razloga sto zivim u ovoj zemlji I zelim da nam konacno bude bolje,a ne svakim danom sve gore I gore.
Uroš S. napisao:Taj Krstić da je valjao nešto i da zna nešto ne bi se vraćao ovde nego bi se internacionalne kompanije lomile oko njega.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Evo nama kandidata za ministre finansija 
Bice tu i sluzbeni Audi ili najmanje Superb
Gesendet von meinem GT-I9505
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa dobro, ne bi bilo na odmet da dodje neko da se uci kod nas. Ima tu i jedna pozitivna stvar, nema sta puno da se pokvari. Tako da je i za taze akademca situacija cista. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Floyd napisao:Evo nama kandidata za ministre finansija
Ovo sto je Uros rekao je potpuno tacno. Po meni bi bilo logicno da se negde vec afirmisao kao veliki strucnjak i obezbedio se za ostak zivota, pa tek onda resio da se posveti svojoj drzavi. Ovo zrtvovanje sebe i svoje karijere mi je malo nerealno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ne znam sta ti nije jasno, ako bude radio kao prethodni ministri, obezbedice naredne 3 generacije porodice, a nece imati nikakvu realnu odgovornost...
Ma on je samo žrtveni jarac ,da ga podmetnu kad sve ode totalno u q****
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tako je. Ali je vrlo verovatno i dovoljno inteligentan da zna da ce mu u CV-u fenomenalno doci da je bio ministar ekonomije, pa makar i ovakve banana drzave.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Taj Krstic je u Mekinsiju vredeo oko 100k godisnje. Verujem da je dosao jer je lud i veruje nasim politicarima.
TT
TT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evo jednog interesantnog teksta.
Sekretar Udruženja informatičke delatnosti Privredne komore Srbije Jelena Jovanović navodi da je PDV na IT opremu bio osam odsto zbog razvoja informacionog društva i mogućnosti da se na neki način brže uhvati priključak sa prvih 15 zemalja EU.
S obzirom na to da nije članica EU niti Svetske trgovinske organizacije (STO), Srbija ima posebne mere za sve, pa i za IT proizvode, objašnjva ona. Zemlje koje su članice STO su potpisale posebnu sektorsku inicijativu po kojoj je kompletna IT oprema na carinskoj stopi nula, dok naša carinska stopa ide od jedan do 15 odnosno 18 procenata. To znači da, kada se IT oprema uvozi na primer u Nemačku, ne plaća se carina.
Srbija takođe nije potpisnica AKA sporazuma, što znači da mi ne priznajemo sertifikate ni jedne svetske laboratorije.
Zbog svega toga su za svaki IT uređaj potrebna tri sertifikata - LVD, EMC i R&TTE, što je dodatni trošak od 60 dana što se tiče vremena i više od 50.000 dinara kada je reč o novcu. Sada, na sve to treba da se doda još i PDV od 20 odsto, i u krajnjoj liniji imamo još jedan pad, ionako slabog tržišta i usporavanje razvoja informacionog društva, rekla je Jovanović.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upravo tako.Delija napisao:Tako je. Ali je vrlo verovatno i dovoljno inteligentan da zna da ce mu u CV-u fenomenalno doci da je bio ministar ekonomije, pa makar i ovakve banana drzave.
Znam za slučaj čoveka koji je nakon odlaska u Ameriku CV ukrasio stavkom da je bio predsednički kandidat na izborima 90. Što je tada za to trebalo 100 potpisa, druga je priča, ali mu je u tom trenutku predstavljalo referencu.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Daleko od toga da je momak naivan. Ima on svoje razloge i racunicu.