Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
E pa dobro, ti ukombinujes put koji ti svakako ne gine ali bez 10e tesko ces i sa gorivom proci. No svejedno, ako je 50% razlike ok, ali kazem, cisto sumnjam da moze da se natuce tolika razlika na mesovitu robu bez povrata, tj. skoro sam siguran.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pa uglavnom i jeste tako, ko hoće značajniju uštedu mora ipak da čeka na afu. 
Tapatalk
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A i diskutabilno je kolilo su naši. Miško je prodao Maxi/Tempo, Rodić odavno, samo DISmr je domaći.dragvorl napisao: Svakako se slazem da ovim domacim aristokratama valja uskratiti svaki dinar zadovoljstva.
A propo kupovine u HU. Znate da sam čovek koji sticajem okolnosti voli da mu du*e vidi put iz potpuno netacionalnih razloga, ali nisam siguran da kupovina u SZ nije overkill čak i za mene. OK otići jednom, onako, ali 400 km za supermarket mi je malo mnogo. A verovatno bih se i samozapalio čekajući satima u redu za povrat poreza.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Šverc po pijacama se i toleriše zbog socijalnog mira.
Što se tiče većih nabavki kod nas, isključivo Roda. Kad se odbije 10% naravno. Mada su i oni neke cene digli u nebesa, ali ko će sad sve pratiti.
Što se tiče većih nabavki kod nas, isključivo Roda. Kad se odbije 10% naravno. Mada su i oni neke cene digli u nebesa, ali ko će sad sve pratiti.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
To i jeste moja poenta. Ko hoce da mu malo pedu vidi put, da uzme malo manje nekvalitetnu robu i uz to da ga put manje vise ne kosta nista zarad ustede na robi sto da ne. Uz povrat pdva se slika ipak menja. Uz to naravno treba imati i vremena za takve izlete.Saša napisao:Pa uglavnom i jeste tako, ko hoće značajniju uštedu mora ipak da čeka na afu.
Tapatalk

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sad gledam slike - U ovom Hataru su dvojezicne table.
Logicno, sa obzirom da je vecina kupaca iz Srbije
Nego, primetili ste da ljudi u hipermarketima pojedu/popiju ponesto tokom kupovine. Vecina donese praznu ambalazu na kasu i plati, neki ne, nije ni bitno. Zato su u Tempu uveli da se pekara placa na licu mesta, da ne bi nestalo do kase
E, pre neki dan je lik u Rodi (SC Stadion) pojeo i popio sta je imao i dok je stigao na red imao je praznu flasicu i praznu kesicu za naplatiti 
Nego, primetili ste da ljudi u hipermarketima pojedu/popiju ponesto tokom kupovine. Vecina donese praznu ambalazu na kasu i plati, neki ne, nije ni bitno. Zato su u Tempu uveli da se pekara placa na licu mesta, da ne bi nestalo do kase
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ne da su table na dva jezika, nego većina zaposlenih u Tompi govori i srpski, a radi čak i naša 3G mreža i telefonija. Kao da si kod kuće a opet sa druge strane grane. 
Tapatalk
Tapatalk
To i ja uradim ponekad. Dok pokupujem sve sto treba i ogladnim i ozednim. Uredno sve dam na kasu, ova me pogleda bledo i otkuca.pedja napisao:Sad gledam slike - U ovom Hataru su dvojezicne table.
Nego, primetili ste da ljudi u hipermarketima pojedu/popiju ponesto tokom kupovine. Vecina donese praznu ambalazu na kasu i plati, neki ne, nije ni bitno. Zato su u Tempu uveli da se pekara placa na licu mesta, da ne bi nestalo do kaseE, pre neki dan je lik u Rodi (SC Stadion) pojeo i popio sta je imao i dok je stigao na red imao je praznu flasicu i praznu kesicu za naplatiti
Dobro, ne jedem, al popijem nesto ponekad...
- pedja
- član 001
Kad budes isao sledeci put, opali neku fotku, ili zapisi cenu par proizvoda. Par sa njihovim regularnim cenama i neke na akciji, cisto da steknemo uvid
I u pogranicnom podrucju je ocekivano da si skoro pa "svoj na svome".
@Next - shvatam ja da ljudi ogladne/ozedne, najcesce kada krenu sa zenom u kupovinu. Ali lik je dosao samo da praznom kesicom i praznom flasicom - nista vise.
I u pogranicnom podrucju je ocekivano da si skoro pa "svoj na svome".
@Next - shvatam ja da ljudi ogladne/ozedne, najcesce kada krenu sa zenom u kupovinu. Ali lik je dosao samo da praznom kesicom i praznom flasicom - nista vise.
Poslednja izmena od pedja u 10 Okt 2013, 23:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A nije retkost da se naleti na praznu ambalazu u rafovima, nevesto sakrivena
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
Dakle, ponesem kasikicu od kuce, udjem u Tempo, uzmem teglu Nutelle... 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja uvek imam bar jedan artikal ako ne pojeden/popijen, a ono bar načet.
- pedja
- član 001
A onda pretis tuzbom sto prodaju ostecenu robu?
Ja sve sto hocu da kupim, pre ubacivanja u korpu, moram otvoriti i proveriti rok trajanja, jer se svasta (ne) nadje u pakovanjima. Naravno, mislim na ono sto ima smisla otvarati, ne mislim da cu otvoriti pakovanje cokolade ili kesicu kafe.
Ja sve sto hocu da kupim, pre ubacivanja u korpu, moram otvoriti i proveriti rok trajanja, jer se svasta (ne) nadje u pakovanjima. Naravno, mislim na ono sto ima smisla otvarati, ne mislim da cu otvoriti pakovanje cokolade ili kesicu kafe.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Texonja napisao:Dakle, ponesem kasikicu od kuce, udjem u Tempo, uzmem teglu Nutelle...
Ili prodzaras prstima pa zadjes u deo sa garderobom i obrises u neku kosulju
Sent from my Lumia
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Evo pogledaj. Ovo je za Milku, mozes ukucati u pretragu sta treba. LEvo je akcijski tab. Da poredis sa nasim postavicu od Univera online shop.pedja napisao:Kad budes isao sledeci put, opali neku fotku, ili zapisi cenu par proizvoda. Par sa njihovim regularnim cenama i neke na akciji, cisto da steknemo uvid![]()
http://kereses.auchan.hu/?mode=akciok&kereses=milka&o=0
http://elakolije.univerexport.rs/online ... adji=milka