Dueli u klasama
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: BMW X3 F25
Na sta mislis - dvosed ili CX-5? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: BMW X3 F25
CX 5
Gesendet von meinem GT-I9505
CX5 je lepotica prema x3, koji je meni osobno katastrofa dizajnersko
- Delija
- Kontakt:
Bem li ga, meni je CX-5 bash lep... Spolja lepsi od X3 definitivno, mada mi je i X3 sve lepsi 
Jos mi je lepsa Mazda 6, ali to je nesto drugo... Mada mi je opet lepsa od BMW 3, bar spolja

Jos mi je lepsa Mazda 6, ali to je nesto drugo... Mada mi je opet lepsa od BMW 3, bar spolja

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
O ukusima se ne raspravlja ali svako ozbiljno poredjenje BMW i Mazde tu moze da se zavrsi.
- Delija
- Kontakt:
Tako je, ukusi se razlikuju, a niko ne govori o kvalitetu i/ili performansama, vec iskljucivo o dizajnu gde su pomenuta 2 Mazda modela ispred pomenuta 2 BMW modela... 

Ne znam meni je onako.

Lepa je CX 5 ali mislim da mi se njen enyerijer ne svidja.
To je tvoje misljenjeDelija napisao: vec iskljucivo o dizajnu gde su pomenuta 2 Mazda modela ispred pomenuta 2 BMW modela...

Meni je Mazda 6 bila vrh kad se pojavila, kad sam seo u nju na sajmu nisam bio odusevljen a sad kad je ima puno na ulici, vec mi je dosadna.
Uglavnom me japanci brzo smore.
- Delija
- Kontakt:
Samo o eksterijeru sam pricao. Enterijer mi je u novim BMW-ima lepsi, o sedenju i voznji da ne pricamo!
@ftj
Bash si nasao ugao
@ftj
Bash si nasao ugao

E pa taj ugao je ono što mi smeta inače bi mi bio baš lep.
Onda je sve OKDelija napisao:Samo o eksterijeru sam pricao. Enterijer mi je u novim BMW-ima lepsi, o sedenju i voznji da ne pricamo!

Inace i ja sam Mazdu poceo da stavljam na drugo mesto saveta za kupovinu odmah posle BMW-a, cak sam vec uspeo da ubedim kuma da uzme novu sesticu

Japanski bmw je honda.
Tako je 
Mazda mu vise dodje kao japanski Opel ili Pezo.

Mazda mu vise dodje kao japanski Opel ili Pezo.