Ja bih svima, čak i strancima, savetovao da ako nemaju organizovan drugi prevoz, na Aerodromu uđu u gradski autobus br. 72. Na toj liniji su uvek nova i čista vozila. U zavisnosti do kog odredišta se ide, obično će biti potrebno presesti i na još neku liniju, ali i to se može lako objasniti strancima. Po meni skoro jednako udobno kao i taksi, a nema potencijalnih problema. O neuporedivo nižoj ceni da ne govorimo.zuzazu napisao:Najveci ceh placaju putnici, koji nisu duzni da znaju nepisana pravila ponasanja na aerodromu i koji po kisi moraju da tegle svoje stvari do spomenika gde ce biti primljeni u vozilo.
Taxi prevoz
Re: Taxi prevoz
Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako Next kaze, da ima prave volje, naslo bi se resenje, i to ne samo za taksi na aerodromu, vec taksiranje uopste.
Inace, vozio sam se JAT busom (ili ko je vec vozio, sa Slavije) i tom sedamdesetdvojkom i svakako bih radije kolima, pogotovo kada vuces neke kofere. 72 je poslednji izbor, ali nije ni tako los. Ipak, problem je sa stvarima, pogotovo sto bus staje usput i ulazi ko stigne (pored putnika sa aerodroma).
Ne znam da li jos saobraca taj satlbus, ali tada bese turisticka Setra, posle sam vidjao one gradske minibuscice.
TT
Inace, vozio sam se JAT busom (ili ko je vec vozio, sa Slavije) i tom sedamdesetdvojkom i svakako bih radije kolima, pogotovo kada vuces neke kofere. 72 je poslednji izbor, ali nije ni tako los. Ipak, problem je sa stvarima, pogotovo sto bus staje usput i ulazi ko stigne (pored putnika sa aerodroma).
Ne znam da li jos saobraca taj satlbus, ali tada bese turisticka Setra, posle sam vidjao one gradske minibuscice.
TT
A1 večito viđam praznog na autoputu.
Prijatelj koji je iz Pariza došao samo sa ručnim prtljagom je ušao u 72 i do Arene mu je trebalo jedno 45 minuta. Ne znam kome sme da se preporuči 72.
Prijatelj koji je iz Pariza došao samo sa ručnim prtljagom je ušao u 72 i do Arene mu je trebalo jedno 45 minuta. Ne znam kome sme da se preporuči 72.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Da li je ovo redizajnirana verzija u odnosu na NY taxi ili je nov model?
Redizajn klasičnog NV200.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Direktor "Beogradskog taksija" : Ovo je 20 najbahatijih divljih taksista na aerodromu
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/438162 ... -aerodromu
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/438162 ... -aerodromu
Never Say Never Again
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jeste 
A meni nije jasno zašto se to toleriše... To mi ne deluje kao neki jak biznis gde bi mogli da se ugrade i visoki igrači pa da to bude čitav lanac, to mi više liči na sitno jajarenje...

A meni nije jasno zašto se to toleriše... To mi ne deluje kao neki jak biznis gde bi mogli da se ugrade i visoki igrači pa da to bude čitav lanac, to mi više liči na sitno jajarenje...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
...Za koje nikoga očigledno nije briga, ili neće da se kači sa tom bagrom. Kao i za sve u zemlji Srbiji - potreban je samo jedan "mig" sa neke više instance i rešilo bi se to vrlo brzo...
U Zrenjaninu su se finansijski inspektori i komunalna policija uz podrsku pandura zdali u cesljanju taksista. Panduri zatvore stajaliste a komunalci i inspektori od auta do auta,kontrolisu papire,komunalni broj,uzmu pib firme i proveravaju da li je aktivna i da li se placa porez. Ide se dotle da dolaze na kucne adrese i proveravaju,obilaze udruzenja....
U ZR su tek sad od 15.01. obavezne TX table za koje auto mora zadovoljavati EURO3. Sve bi i imalo nekog smisla da te table nisu pocele da nicu po Floridama iz '89,Asconama iz '87, Unu iz '90 i sl...
U ZR su tek sad od 15.01. obavezne TX table za koje auto mora zadovoljavati EURO3. Sve bi i imalo nekog smisla da te table nisu pocele da nicu po Floridama iz '89,Asconama iz '87, Unu iz '90 i sl...
Sto je jedan napisao na youtube stranici tog snimka .
Beogradski taksista: preslab za kriminal, prejak za normalan posao
toliko je i tuzno
Beogradski taksista: preslab za kriminal, prejak za normalan posao

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To je glupost za medalju tako napisano.