Dueli u klasama
Re: BMW X3 F25
Kakvo elegnatno skretnje sa teme 

Ozbiljno se nadam da se šališ.Floyd napisao:Ja kao najveci hejter VW-a bi pre uzeo Passata nego Mazdu 6.
Na strani VW-a su bolji motori, menjaci, kvalitet izrade i drzanje cene...Mazda posle 5-6 godina ne vredi nista.
Na strani Mazde je jedino sminka...koja je na prvi pogled wow ali brzo pocne sa smara.
Bez obzira na sve napisano u ovoj konkurenciji bih najradije uzeo Accorda.
ja bi uvek pre uzeo mazdu nego ove precenjene skode vw- audi... mazda vec godinama dokazuje da je sve kvalitetnija I kvalitetnija, neverovatno lezanje u krivinama
nije mi niko hakovao nalog, moram malo da se slihtam dok mi ne stignu S5 izduvi

nije mi niko hakovao nalog, moram malo da se slihtam dok mi ne stignu S5 izduvi

Pa samo si istinu napisao 

Oko nekih stvari sam se salio ali oko nekih sam ozbiljanmaniaxxx napisao:Ozbiljno se nadam da se šališ.Floyd napisao:Ja kao najveci hejter VW-a bi pre uzeo Passata nego Mazdu 6.
Na strani VW-a su bolji motori, menjaci, kvalitet izrade i drzanje cene...Mazda posle 5-6 godina ne vredi nista.
Na strani Mazde je jedino sminka...koja je na prvi pogled wow ali brzo pocne sa smara.
Bez obzira na sve napisano u ovoj konkurenciji bih najradije uzeo Accorda.

znači prodaješ BMW i kupuješ passata...dobar potez

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Superb vs ostatak sveta - globalizam - dueli u klasama
Aj' da dodam i utiske sa sajma, posto ovu temu verovatno prati vise njih... 
Na sajam sam krenuo sa ozbiljnim ambicijama ka Mazdi CX-5 i/ili 6, a zavrsio zainteresovan za nesto sasvim peto sto mi se vec motalo po glavi onako "izdaleka"...
Mazda 6 i CX-5 su me razocarali enterijerom. Vec sam imao priliku da ih vidim, ali ne ovako uporedo sa ostalim brand-ovima. Mazda 3 mi je jos i najlepsa i po enterijeru i po eksterijeru (pozicija displeja bash mnogo utice na izgled table), ali ako se lepo smestim napred nazad je vrlo zeznuto da bilo ko sedne.
A sad da predjem na ono sto mi se svidelo i sto sam na kraju najvise i razgledao i analizirao. VW (Passat) CC, BMW 3 / X3, Audi A4...
Poredjano po eksterijeru:
BMW 3
VW
Audi
X3
Poredjano po enterijeru:
VW
Audi
BMW 3
X3
E sad treba "samo" jos da proverim kako se ponasaju u voznji...
Sve u svemu, svaki mi je dobar na svoj nacin s tim da su mi po cenama po kojima se nude VW i Audi mnogo povoljniji za vrlo slican paket opreme i motor u odnosu na BMW. Svaki od njih je po enterijeru daleko iznad Mazde 6 / CX-5, a kad se sracuna VW i Audi nisu ni mnogo skuplji. Par hiljada evra. Audi je na zadnjoj klupi previse skucen, dok CC i 3/X3 mogu da prodju. Seo i u A6 i to je tek prava stvar sto se tice prostora, ali to naravno i kosta
BMW X3 mi stvarno deluje preskupo... Spolja mi je definitivno lepsa Mazda CX-5, ali unutrasnjost skoro da ne moze da se poredi.
Pretpostavljam da ce neki sledeci redizajn da bude jos bolji, posto tabla kaska za 3-jkom koja je novija...
Zao mi je samo sto nije bilo Mercedesa pa da odmah uskocim i u C klasu i uporedim sa gore navedenima.
Bio sam zagrejan za Mazdu, a sad sam skoro siguran da ce mi sledeci auto biti iz omrazenog premium segmenta
posto prelaskom na vecu Hondu (Accord, CR-V) ili Mazdu (6, CX-5) ne dobijam skoro nista - prostora nema vise nego u Civic-u koliko kog to nekom zvucalo cudno, enterijer mozda uopste nije kvalitetniji, samo malo drugaciji, nisam siguran ni da mi je uopste bolji od Civic-a, eksterijer jeste drugaciji, noviji, zanimljiviji, mocniji, ali nije vredno toga koliko bih sada trebao da doplatim... Ne verujem da ni u voznji mogu da opravdaju ulozeno...
Do sledeceg pazara cu vrlo srecan da vozim svog Civic-a

Na sajam sam krenuo sa ozbiljnim ambicijama ka Mazdi CX-5 i/ili 6, a zavrsio zainteresovan za nesto sasvim peto sto mi se vec motalo po glavi onako "izdaleka"...

Mazda 6 i CX-5 su me razocarali enterijerom. Vec sam imao priliku da ih vidim, ali ne ovako uporedo sa ostalim brand-ovima. Mazda 3 mi je jos i najlepsa i po enterijeru i po eksterijeru (pozicija displeja bash mnogo utice na izgled table), ali ako se lepo smestim napred nazad je vrlo zeznuto da bilo ko sedne.
A sad da predjem na ono sto mi se svidelo i sto sam na kraju najvise i razgledao i analizirao. VW (Passat) CC, BMW 3 / X3, Audi A4...
Poredjano po eksterijeru:
BMW 3
VW
Audi
X3
Poredjano po enterijeru:
VW
Audi
BMW 3
X3
E sad treba "samo" jos da proverim kako se ponasaju u voznji...

Sve u svemu, svaki mi je dobar na svoj nacin s tim da su mi po cenama po kojima se nude VW i Audi mnogo povoljniji za vrlo slican paket opreme i motor u odnosu na BMW. Svaki od njih je po enterijeru daleko iznad Mazde 6 / CX-5, a kad se sracuna VW i Audi nisu ni mnogo skuplji. Par hiljada evra. Audi je na zadnjoj klupi previse skucen, dok CC i 3/X3 mogu da prodju. Seo i u A6 i to je tek prava stvar sto se tice prostora, ali to naravno i kosta

BMW X3 mi stvarno deluje preskupo... Spolja mi je definitivno lepsa Mazda CX-5, ali unutrasnjost skoro da ne moze da se poredi.
Pretpostavljam da ce neki sledeci redizajn da bude jos bolji, posto tabla kaska za 3-jkom koja je novija...
Zao mi je samo sto nije bilo Mercedesa pa da odmah uskocim i u C klasu i uporedim sa gore navedenima.
Bio sam zagrejan za Mazdu, a sad sam skoro siguran da ce mi sledeci auto biti iz omrazenog premium segmenta

Do sledeceg pazara cu vrlo srecan da vozim svog Civic-a

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I mene je Mazda 6 razocarala kad sam je video u Zenevi.
Spolja je super ali u unutra deluje bas jadno...stara je lepsa.
Ako hoces dosta mesta na zadnjoj klupi, pogledaj 3GT...ima vise mesta pozadi nego 5ica.
Spolja je super ali u unutra deluje bas jadno...stara je lepsa.
Ako hoces dosta mesta na zadnjoj klupi, pogledaj 3GT...ima vise mesta pozadi nego 5ica.
- Delija
- Kontakt:
Sta mislis o CC-u? On mi je nekako najbolji utisak ostavio...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Prelep je ali ovde nije bas puno jeftiniji od 3ojke...kad se uzmu obzir uslovi koje BMW daje ovde u odnosu na VW, ispadne cak i skuplji.
Uzmes ovako nesto i resio si sve probleme...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

Uzmes ovako nesto i resio si sve probleme...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

Poslednja izmena od Floyd u 19 Okt 2013, 17:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Vidiš ja ne bi nikada pogleda VW pored ostalih, koje si pominjao...ali to sam samo jaDelija napisao:Sta mislis o CC-u? On mi je nekako najbolji utisak ostavio...
- Delija
- Kontakt:
Ovde trenutno za nekih 30-ak k evra nude sasvim ok paket iliti 320d ispadne nekih 6-7k evra skuplji u slicnom paketu opreme.
Dobicu kompletnu ponudu sa detaljima na mail za koji dan.
Za istih 30-ak k evra se nudi i Audi A4...
@maniaxxx
Tako sam i ja mislio dok nisam seo u isti...
Dobicu kompletnu ponudu sa detaljima na mail za koji dan.
Za istih 30-ak k evra se nudi i Audi A4...
@maniaxxx
Tako sam i ja mislio dok nisam seo u isti...

Poslednja izmena od Delija u 19 Okt 2013, 17:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
To je onda ok cena.
Ja bih licno uzeo pre CC nego A4 jer je to prakticno isto, samo sto je VW lepsi.
Ja bih licno uzeo pre CC nego A4 jer je to prakticno isto, samo sto je VW lepsi.
- Delija
- Kontakt:
Da. Lepsi mi je VW i unutra i spolja. Uz Audi idu i Xenoni... 
p.s. Ne svidja mi se GT
, a kosta kao X3...

p.s. Ne svidja mi se GT