E36 naravno, to će biti kad napuni 20 godina.Scuderia napisao:Pricas o E36 ili E46?Grujic napisao:Po sadašnjem sistemu registracije samo još sledeća je nešto preko 70k, onda je nešto ispod 40k.
Registracija je specifična stavka, koja se ne tiče samih kola, znači to nije budzenje jeftinijih delova i slično, već nameta koji je odredila država, i to se smanjuje, nikakve veze nema sa kolima. Odmah da se razumemo, nit imam ta kola, nit planiram da ih imam, al samo kažem da ne bih imao problem sa timWolfy napisao:Nemoj da me pogresno shvatis,ali za mene je to bezvezno.Uvek se vodim cinjenicom da trosim koliko mogu da priustim,ni manji ni vise.Grujic napisao:Po sadašnjem sistemu registracije samo još sledeća je nešto preko 70k, onda je nešto ispod 40k.
Ja da uzmem neka 3,0 kola bez imalo lažnog moralisanja bih ih registrovao na invalida ako bih imao na kog
Nisam nesto sujeveran,ali da mi kola budu registrovana na invalida nikako.A,pogotovo I zbog zezancija koje mozes da imas kasnije...Mislim,ja ne bih registrovao ni da imam invalida u kuci(Bogu hvala,nemam). No to je samo moj pogled na to...

Mada ima istine i u ovoj postavci što Xeroj kaže, ako je jedini način da imam M-a da on bude sa plinom na invalida, zabole me, jedan je život, što bi za te pare vozio nešto slabije ako mogu M3