Suzuki SX4 - generalna tema
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Samo je do guma, letnje Continental koje su fabricke dosle sa SX-om su ideealne za suvo i kisu ali za sneg pa makar i onaj prvi jednostavno ga ne podnosi, guma postaje isuvise tvrda a i nema saru za sneg. Kada se stave zimske sasvim je druga prica. Jednostavno nema veze sa konstrukcijom vozila samo su gume u pitanju.

- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
He, he, he
nisam dugo svraćao
vidim SX i dalje diže prašinu (a nije daster)
Uživaju li ljudi u svojim kolima - kada se toliko bave tuđim? 
Ne mora se jedan auto svima dopasti, niti je na jednom autu sve besprekorno, najvažnje je da je čovek zadovoljan sa onim što ima u garaži!

vidim SX i dalje diže prašinu (a nije daster)

Ne mora se jedan auto svima dopasti, niti je na jednom autu sve besprekorno, najvažnje je da je čovek zadovoljan sa onim što ima u garaži!

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema
Ma da si ti nama ziv i zdrav, cio i veseo :lol::lol::lol:RobiNS napisao:He, he, henisam dugo svraćao
vidim SX i dalje diže prašinu (a nije daster)Uživaju li ljudi u svojim kolima - kada se toliko bave tuđim?
Ne mora se jedan auto svima dopasti, niti je na jednom autu sve besprekorno, najvažnje je da je čovek zadovoljan sa onim što ima u garaži!![]()
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
i moja mazda je imala velike probleme na snegu, i to sa zimskim gumama...mozda ima nešto u tome šta si napisaoBax napisao:Moj drugar, sa letnjim gumama nije mogao sa SX4 da se izvuce sa parkinga kad je pao prvi sneg, to se meni sa Puntom nikad nije ni blizu desilo.
Ali se zato uredno desava na Hondama, MAzdama i Mitsubishijima, naravno civilnim vozilima.
Ja duboko verujem da imaju neku zajednicu crtu tokom konstrukcije, koja im pravi taj problem...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako je!RobiNS napisao:He, he, henisam dugo svraćao
vidim SX i dalje diže prašinu (a nije daster)Uživaju li ljudi u svojim kolima - kada se toliko bave tuđim?
Ne mora se jedan auto svima dopasti, niti je na jednom autu sve besprekorno, najvažnje je da je čovek zadovoljan sa onim što ima u garaži!![]()

Širim haos!
to je poznato odavnomaniaxxx napisao:i moja mazda je imala velike probleme na snegu, i to sa zimskim gumama...mozda ima nešto u tome šta si napisaoBax napisao:Moj drugar, sa letnjim gumama nije mogao sa SX4 da se izvuce sa parkinga kad je pao prvi sneg, to se meni sa Puntom nikad nije ni blizu desilo.
Ali se zato uredno desava na Hondama, MAzdama i Mitsubishijima, naravno civilnim vozilima.
Ja duboko verujem da imaju neku zajednicu crtu tokom konstrukcije, koja im pravi taj problem...
u bilo kojoj racing game nikad za trku po snegu ne biraj japanski auto

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
crni napisao:Ma da si ti nama ziv i zdrav, cio i veseo

RobiNS napisao:vidim SX i dalje diže prašinu (a nije daster) Uživaju li ljudi u svojim kolima - kada se toliko bave tuđim?

Pricao sam ranije,komsije sa RAV4 i Qashqaijem 2wd cesto ne mogu ni sa zimskim gumama izaci sa parkinga. Tvoj drugar Misa sa velikim zadovoljstvom ceka prvi sneg i nema nikakvih problema sa trakcijom.Bax napisao:Moj drugar, sa letnjim gumama nije mogao sa SX4 da se izvuce sa parkinga kad je pao prvi sneg,

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- RobiNS
Trojke
čist pamuk
Gde si Misho!!!? jel još uvek voziš onaj krš?
zovem te kod mene kada padne sneg
da te vidim na delu 

methane.master napisao: Tako je!Nego jesi i glancanje logoa na volanu koristio istu tehnologiju kao i za bull-bar?

Gde si Misho!!!? jel još uvek voziš onaj krš?

zovem te kod mene kada padne sneg

- Misha
Tu sam,citam sta hejteri pisu pa sve ne mogu da verujem.RobiNS napisao:Gde si Misho!!!? jel još uvek voziš onaj krš?
zovem te kod mene kada padne sneg da te vidim na delu
Izadjem napolje,sednem i provozam moj SX4 a osmeh od uva do uva. Meni je stvarno malo potrebno da budem srecan i zadovoljan.

Jedva cekam da napada sneg i eto mene kod tebe na nasipu.

A šta ako ne padne sneg? Nećete se viđati? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dođem i ja sa Hondom, ako uspem da izađem sa parkinga. 

Posetite www.garaza.rs !
- Misha
Perfiko,dolazim kod Robija samo kada je blato,kisa i sneg jer on ne voli da prlja SX4 a ja moj obozavam.
Trojke bilo bi lepo,poguracu te ja ako se zaglavis.
Trojke bilo bi lepo,poguracu te ja ako se zaglavis.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ništa čudno s obzirom da:trojanac napisao:Dođem i ja sa Hondom, ako uspem da izađem sa parkinga.

SX4 ima kratku prvu pa šlajfuje i leti i zimi vrlo lako pri kretanju tako da je to verovatno jedini razlog.maniaxxx napisao:i moja mazda je imala velike probleme na snegu, i to sa zimskim gumama...mozda ima nešto u tome šta si napisaoBax napisao:Moj drugar, sa letnjim gumama nije mogao sa SX4 da se izvuce sa parkinga kad je pao prvi sneg, to se meni sa Puntom nikad nije ni blizu desilo.
- RobiNS
živa istinamisha napisao:Perfiko,dolazim kod Robija samo kada je blato,kisa i sneg jer on ne voli da prlja SX4 a ja moj obozavam.
misha napisao:Trojke bilo bi lepo,poguracu te ja ako se zaglavis.