Pravo...
Dobro veče
Re: Dobro veče
P.S. svaka cast na postignutom uspehu
Pravo...
Pravo...
Gledaj da iz obnove izadjes cist jer ce jedino tako biti korisna. Lako se izgubi kontinuitet i ako upises drugu, a ostane ti jos teskih ispita onda si dzabe izgubio vreme. 
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Hoće li meni neko da čestita što sam dao uslov za drugu? Doduše bilo je to pre 20-tak godina, ali tad nije bilo foruma, tako da...

Čestitam.
A meni za diplomu? jeste prošlo dosta vremena od toga ali svejedno, kad smo več u elementu
A meni za diplomu? jeste prošlo dosta vremena od toga ali svejedno, kad smo več u elementu
Ko je ikad prodavao auto, razumece ga! 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Majstor

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Svaka čast za diplomu imaniaxxx napisao:A meni za diplomu?
Nadaleko cuvena beogradska ljubaznost
Kraaaalj
To cu i ja da napisem kad stavim E u oglase
hahaha, kakav car 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sta si polagao Wolfy, kod koga?
Ovo sto kaze Scuderia obavezno, ocisti prvu u obnovljenoj i kreni lepo iz pocetka. Idi na predavanja jer mozes imati olaksice, i gledaj da imas bar pozitivnu ocenu s vezbi, nije tesko, znaci dosta jer ces brze spremiti ispit kasnije.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Ovo sto kaze Scuderia obavezno, ocisti prvu u obnovljenoj i kreni lepo iz pocetka. Idi na predavanja jer mozes imati olaksice, i gledaj da imas bar pozitivnu ocenu s vezbi, nije tesko, znaci dosta jer ces brze spremiti ispit kasnije.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Ustavno,kod Petrova.
Iskreno,probacu da u januaru dam Ustavno i Tradiciju,pa da idem na reviziju godine...
Iskreno,probacu da u januaru dam Ustavno i Tradiciju,pa da idem na reviziju godine...
Re: Одг: Dobro veče
Realno čovek stavi sasvim ok cenu za taj auto i onda ga zove neko i nudi mu e46 benzin u zameni i vrednuje ga 6 i po soma. Pa kako da ga ne otera u pm.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke