925 možeš da pogledaš i upališ u Nokijinoj prodavnici u Ušću, na gornjem nivou...barem sam ga ja gledao prošle nedelje.steva_anya napisao:Sinoc ni Telenor ni Vip, ni u DC ni u Uscu, nisu imali Lumia 925 i LG G2 da se vidi.
Ako imaju na stanju nemaju mogucnost da ga otvore i upale.
Najprometnija mesta, stotine sklopljenih ugovora a dva telefona nemaju...
Mobilne telekomunikacije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Mobilne telekomunikacije
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da. Doduse ja sam ih pitao da li mogu da pogledam Nokiu 515 koja nije izlozena onako kao test model i momci izvukli iz izloga, upalili je i dali mi.
Inace, ja sam se odusevio izradom 515, aluminijumski telefon, cvrst, ima pristojnu tezinu, dugmici su odlicno izradjeni itd. Jedino je cena od 17 hiljada diskutabilna.
Inace, ja sam se odusevio izradom 515, aluminijumski telefon, cvrst, ima pristojnu tezinu, dugmici su odlicno izradjeni itd. Jedino je cena od 17 hiljada diskutabilna.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I ja sam išao zbog 515, a 925 sam video en passant, pa su mi i njega izvadili i pokazali.
- Kuzmanovic
Jel se moze otkriti ko te je pozvao sa sakrivenog broja?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vrlo teško, ne i nemoguće. Ali samo uz asistenciju operatera.
Posetite www.garaza.rs !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Računaj da je nemoguće, ako nemaš nekog na pravom mestu. Ako te neko uznemirava i ako se operateru požališ na to, operater će ga neposredno upozoriti ili isključiti, ako se uznemiravanje nastavi, ali tebi će tebi identitet osobe koja te je uznemiravala ostati i dalje nepoznat. Samo sud, policija ili veza na pravom mestu.
- Kuzmanovic
Ok. Ma nije dotle doslo, imao sam samo dva poziva. Verujem da je neko od drugara.
mozes da nabavis onaj lovac za skrivene brojeve... ali ta zabava mislim da kosta oko 200-300eura i uvek ces znati ko te zove 
samo nisam siguran da li to moze za tvoj broj ili moras da kupi novi broj sa tim... koliko je to legalno ne znam jel operateri to ne nude, ali znam sa radi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

samo nisam siguran da li to moze za tvoj broj ili moras da kupi novi broj sa tim... koliko je to legalno ne znam jel operateri to ne nude, ali znam sa radi

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kad se nisam slogirao sada. Odem da vidim trenutni racun preko pretplate kad ono 10.300 dinara!! Zovem, kazu da je u pitanju internet, pojeden do kraja i trosio preko. Onda se setim da sam u prethodna 2 dana UL velike video fajlove na dropbox, misleci da on tada samo salje. Da li je moguce da je od toga i ima li smisla da reklamiram ?
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Ako je Antonije Pusic "svetski mega car", sta si onda ti?
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
-
- Banned
Ja sam budala, ajde sada odgovori. Znam da se prilikom UL i skida ali nisam znao da se radi o ovolikoj kolicini. Progutao mi je 500mb koje sam imao i ko zna koliko preko toga isao.
Koji je operater? I jel ovo prvi put da se desilo?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jedan MB preko free limita većina operatera naplaćuje po ceni od oko 50 dinara, tako da se to nabije očas posla. No probaj da reklamiraš, smisli neki razlog, nisi bio informisan... Mom šurjaku je tako stigao (prvi) račun na oko 35.000 pa su mu posle žalbe i kuknjave umanjili račun, odnosno to prekoračeno platio je po nekoj mnogo manjoj ceni, tipa standardne doplate za više megabajta/preko paketa... Samo nisam siguran da li je VIP ili Telekom u pitanju. Zato više cenim Telenor, oni ne love tako u mutnom... Posle isteka paketa imaš i dalje free Net samo po smanjenoj brzini.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Pa nisam da si budala, nemoj tako. Samo su mi tvoja iskustva fascinantna.
Na reklamaciju zaboravi jer si ti taj saobracaj napravio. Seti se Trojketovog iskustva sa slanjem stotina istih poruka umesto jedne. Nije bio kriv ni pod tackom razno, ali je morao da plati. Ne mozes ti protiv njih.
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
-
- Banned
Telekom. Prvi put. Ima li nade da mi umanje ili nesto na bazi neke molbe, njihov sam korisnik vise od 10 god. i nikada nisam ostao duzan ni 1 din.