1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Gagi, neces time nista postici.
Jastuke smes da raskacis, samo izvuci kljuc iz brve, i ne daj kontakt dok ne vratis prednja sedista.
Kad budes vracao sve, ucvrsti dzekove izolirkom i ne bi trebalo da bude problema.
Jastuke smes da raskacis, samo izvuci kljuc iz brve, i ne daj kontakt dok ne vratis prednja sedista.
Kad budes vracao sve, ucvrsti dzekove izolirkom i ne bi trebalo da bude problema.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A ako bas hoces da probas sa ribanjem, gledao sam kako na jednom auto placu peru sedista trljanjem, krem sediste je bilo kao novo bukvalno a koristili su neko domace sredstvo u roze flasi od litar i na etiketi je pisalo da je za mebl stofove, sad sam zaboravio kako se zove al' rekose da im se to pokazalo najbolje
Bilo bi dobro da imas onaj usisivac sto usisava vodu, i onda kad istrljas sediste izvuces vodu. Za pranje sam procitao da je dobro koristiti onaj obican dzak za papriku i njime ribati. Ako nemas usisivac (a i ako ga imas) pazi da ne stavljas previse vode i pene na sediste
E bre deco, vi nikad niste gledali kako se peru tepisi. Koristi se plastični džak za krompir umesto četke i samo pena. Napravi se rastvor sredstva za pranje u kofi, ali se ne zahvata voda nego isključivo pena sa vrha. Sunđeri kao i tepisi ako povuku vodu sušiće se danima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Previse zajeba*cije i rizika za male pare. Naravno da ne zeli svako da daje pare za dubinsko, a i ne rade svi dubinsko pranje kvalitetno. Ipak, pre cu dati nekome da to odradi, nego da se ja patim, plus je vreme varljivo, nije vise tako toplo...
Sada cesto i na popustima bude komplet dubinsko za sitne pare. Mom ortaku su u tepih servisu oprali samo prednja sedista za 500 po komadu (redovna cena), i oprali su ih odlicno. I kod Steama je ista cena. Pa valjda ima i u NSu. To rade i ovi Kirbijevci, sto idu po kucama.
Uglavnom, slazem se sa Slobom. Samo ces nagurati zlo ispod povrsine. Najbolje je da potrazis nekoga ko ima kirbi ili slican usisivac, ako ces vec sam da petljas, samo je bitno dobro osusiti.
TT
Sada cesto i na popustima bude komplet dubinsko za sitne pare. Mom ortaku su u tepih servisu oprali samo prednja sedista za 500 po komadu (redovna cena), i oprali su ih odlicno. I kod Steama je ista cena. Pa valjda ima i u NSu. To rade i ovi Kirbijevci, sto idu po kucama.
Uglavnom, slazem se sa Slobom. Samo ces nagurati zlo ispod povrsine. Najbolje je da potrazis nekoga ko ima kirbi ili slican usisivac, ako ces vec sam da petljas, samo je bitno dobro osusiti.
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kod mene u perionici redovna cena 500din po sedištu, za 1000din oprali mi oba prednja sedišta i oplate prednjih vrata, i to baš dobro oprano.
Nema nista od toga da se sam zajebavas. Batali pljuge nedelju dana i imaces za dubinsko 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel ti pusis?
Gde je tebi dubinsko? (vic)
Ma uradjeno mu je dubinsko, nego celo leto, kupanje, tamo vamo, pada prasina na sedista, prospe mi se nesto, i sad imam na zadnjem sedistu dve fleke od neke vode, i to sto Paja prica to mi je i drugar rekao sto mi je radio dubinsko. ramo ribaca cetka i pena, moze i najobicniji deterdzent.
Mada posto imam presvlake na prednjim sedistima mislim da njih ni ne treba prati, samo zadnju klupu bez naslona i naravno tapacirunge. Tako da bi u slucaju da se ne osusi mogao da vozim bez zadnje klupe, a za tapacirunge... jbg... Oni nemaju sundjera tako da ce se lakse osusiti.
Pajo vidi se ko je gazda u kuci kad znas te rituale, sigurno imas i vise pekmeza od sljiva nego rakije
Hvala za savete, bice slikano
Gde je tebi dubinsko? (vic)

Ma uradjeno mu je dubinsko, nego celo leto, kupanje, tamo vamo, pada prasina na sedista, prospe mi se nesto, i sad imam na zadnjem sedistu dve fleke od neke vode, i to sto Paja prica to mi je i drugar rekao sto mi je radio dubinsko. ramo ribaca cetka i pena, moze i najobicniji deterdzent.
Mada posto imam presvlake na prednjim sedistima mislim da njih ni ne treba prati, samo zadnju klupu bez naslona i naravno tapacirunge. Tako da bi u slucaju da se ne osusi mogao da vozim bez zadnje klupe, a za tapacirunge... jbg... Oni nemaju sundjera tako da ce se lakse osusiti.
Pajo vidi se ko je gazda u kuci kad znas te rituale, sigurno imas i vise pekmeza od sljiva nego rakije

Hvala za savete, bice slikano

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tebi treba juzer da se promeni u Zuzka.paja napisao:E bre deco, vi nikad niste gledali kako se peru tepisi. Koristi se plastični džak za krompir umesto četke i samo pena. Napravi se rastvor sredstva za pranje u kofi, ali se ne zahvata voda nego isključivo pena sa vrha. Sunđeri kao i tepisi ako povuku vodu sušiće se danima.

Širim haos!
Ja lepo rekao da sam gledao, a ne da sam ribao.
Sve te akcije ribanja koječega su za mene čisto gubljenje vremena i živaca, naročito od kada postoje kojekakvi tepih i ostali servisi.

Sve te akcije ribanja koječega su za mene čisto gubljenje vremena i živaca, naročito od kada postoje kojekakvi tepih i ostali servisi.
Zna li neko može li se skinuti patron pur pene sa pištolja, ako nije do kraja potrošen?? Da ne napravi belaj
Ima li nepovratni ventil na patronu? I može li se pištolj oprati nečim osim originalnim patronom - čistaćem? Potapanjem u nitro razređivač i sl ?? Ako kupim čistač, biće skuplja dara nego mera.
Pozajmio sam nov pištolj, pa je red da ga operem i vratim.

Pozajmio sam nov pištolj, pa je red da ga operem i vratim.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Moze se skinuti i ako flasa nije do kraja prazna...vrlo,vrlo retko se desi da pena pocne cureti.
Najbolje je da staru ostavis na pistolju i ne cistis nista...kad se jedna istrosi odmah se stavi druga.
To ti je bolja varijanta od ciscenja a i prakticnija je iz vise razloga.
Pere se samo cistacem pur pene.
neXus
Najbolje je da staru ostavis na pistolju i ne cistis nista...kad se jedna istrosi odmah se stavi druga.
To ti je bolja varijanta od ciscenja a i prakticnija je iz vise razloga.
Pere se samo cistacem pur pene.
neXus
Misliš da može da stoji pištolj par meseci sa patronom pur pene potrošenom 1/2, a da se ne stegne unutra? Da vratim sve sa patronom, bilo bi najlakše... samo da se ne obrukam.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo sta sam uradio sa Ferijem i ribacom cetkom, ja sam zadovoljan rezultatom, ali ako bih hteo i ostala sedista da perem bez vadjenja napolje isprskao bih ceo enterijer

P.S. ovo je zadnja klupa iz Skode, mrzelo me da slikam i od Pola posto nisu bila tako prljava, njemu sam sredio takodje zadnju klupu u tapacirunge.

P.S. ovo je zadnja klupa iz Skode, mrzelo me da slikam i od Pola posto nisu bila tako prljava, njemu sam sredio takodje zadnju klupu u tapacirunge.

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Nece se stegnuti me brini,ja svoj nikad ne perem...ponekad stoji i par meseci jer imam vise pistolja Eventualno mu se skori vrh dizne koji pre ponovne upotrebe ocistis skalpelomMAD MAX napisao:Misliš da može da stoji pištolj par meseci sa patronom pur pene potrošenom 1/2, a da se ne stegne unutra? Da vratim sve sa patronom, bilo bi najlakše... samo da se ne obrukam.
neXus