2014 Chevrolet Camaro
- Ninnasims3
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 17:45
Re: 2014 Chevrolet Camaro
Ja kad sam bila u Camaru sasvim normalan je bio, a volan je 'mekan'. Ne znam bas da ga opisem, al ni dizajn mu nije los. Ipak, nije to Porshe kvalitet.
Ovo je samo muscle car.

Camaro je simpatican auto,ali nista vise od toga,cak sta vise... Sam kvalitet izrade je prilicno los,eksterijer nista posebno I isti sadnjih iha-haj godina.Miljama je on od bilo kog Porschea u svakom segment...
- Ninnasims3
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 17:45
Pa, 5. generacija se sada pravi na F-platformi, ne vise na Zeta-platformi, to im je durgacije.
Naravno da sam Chevrolet sa Porscheom ne moze da se poredi, al meni ce uvek Camaro biti savrsen auto (zato sto mi je najomiljeniji).
Naravno da sam Chevrolet sa Porscheom ne moze da se poredi, al meni ce uvek Camaro biti savrsen auto (zato sto mi je najomiljeniji).

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Izvanredno, i to po mešovitoj vlažno suvoj podlozi!
Neverovatno vreme za vlaznu stazu!
Svaka im cast!
Zanima me koliko ce nova Corveta ZR1 ici i da li ce i ona prevazici prethodnika sa 7:19 vremenom.
Svaka im cast!
Zanima me koliko ce nova Corveta ZR1 ici i da li ce i ona prevazici prethodnika sa 7:19 vremenom.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kakav zvuk 
Ne bi mi smetalo da imam jedan ovakav u garazi kao vikend auto ili Challenger-a SRT8

Ne bi mi smetalo da imam jedan ovakav u garazi kao vikend auto ili Challenger-a SRT8

Zaboravio sam da pomenem zvuk koji je
Ne mora za vikend auto,nije ovo mali ili neudoban automobil.

Ne mora za vikend auto,nije ovo mali ili neudoban automobil.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Re: AW: 2014 Chevrolet Camaro
Nije neudoban ali sumnjam da je isplatojivo voziti ga 100km svaki dan 
Bolje neki automatik dizel za svaki dan a jedan muscle sa manuelnim menjacem za zezanje
Bas gledam u USA moze da se nadje relativno povoljno polovan Challenger SRT sa malom kilometeazom a verujem da isti pruza daleko vece zadovoljstvo u voznji nego bilo koji M ili AMG.
Gesendet von meinem GT-I9505

Bolje neki automatik dizel za svaki dan a jedan muscle sa manuelnim menjacem za zezanje

Bas gledam u USA moze da se nadje relativno povoljno polovan Challenger SRT sa malom kilometeazom a verujem da isti pruza daleko vece zadovoljstvo u voznji nego bilo koji M ili AMG.
Gesendet von meinem GT-I9505

Cemu to lupanje u glavu?
Znam da je na stazi sporiji od Camaro-a ZL1 i Shelbyi-ja ali je opet najinteresantniji kao pojava.
Vidjam jednog u gradu i svaki put me odusevi kad prodje.
Znam da je na stazi sporiji od Camaro-a ZL1 i Shelbyi-ja ali je opet najinteresantniji kao pojava.
Vidjam jednog u gradu i svaki put me odusevi kad prodje.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jel si siguran? Ima trouglasta ramena i multilink vesanje.HKS napisao:Taj Challenger skrece kao camac i prevelik je...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@dragovrl
Rekose na nekom testu, ujedno i najlosiji od ''americke trojke''.
@Floy
Ma joj, kad mi Challenger neko spomene, samo fino izgleda i to je to
nhf
Rekose na nekom testu, ujedno i najlosiji od ''americke trojke''.
@Floy
Ma joj, kad mi Challenger neko spomene, samo fino izgleda i to je to

Ma to je klasično preterivanje i priča kao da se govori o američkom automobilu iz 60-ih. Jeste možda Challenger veliki kao S klasa, ali je taj žestoko lupio kad je rekao da skreće kao čamac.dragvorl napisao:Jel si siguran? Ima trouglasta ramena i multilink vesanje.HKS napisao:Taj Challenger skrece kao camac i prevelik je...

http://www.caranddriver.com/features/li ... mes-page-7
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jeste dinamički najlošiji, ali mogu da kapiram nekoga kome se on sviđa. Trebalo je malo više da se potrude oko perfomansi. Kada bih imao Challengera mislim da bih ga sigurno oterao na neki dobar tuning ili bih ubacio V10.
Evo jednog dobrog poređenja
http://www.sportauto.de/vergleichstest/ ... 41784.html
Evo jednog dobrog poređenja
http://www.sportauto.de/vergleichstest/ ... 41784.html