Poliranje sofersajbne
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Poliranje sofersajbne
Jel neko radio DIY varijantu?
Re: Poliranje sofersajbne
Rele. Pogledaj u njegovoj temi o Alfi 147
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Dosta tesko u kucnoj varijanti,treba ti posebna pasta,posebni padovi,masina za poliranje i dosta strpljenja.
I ako se to sto hoces da poliras oseti pod prstom tu nema leka.
I ako se to sto hoces da poliras oseti pod prstom tu nema leka.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Poslao sam ti pp, pa tek onda video odgovor u temi
Znaci vesti su tmurne (bar nije moj auto u pitanju).
A sta bi se desilo kada bi se sa obicnom polir pastom nesto pokusalo? Bez masine, samo na misisce? Bez efekta ili jos gore, neka brljotina?

A sta bi se desilo kada bi se sa obicnom polir pastom nesto pokusalo? Bez masine, samo na misisce? Bez efekta ili jos gore, neka brljotina?
Moj cale urnise soferke sa onim grebacima za sneg, pa to ni nasta ne lici posle nekoliko zima....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
zdushan napisao:Poslao sam ti pp, pa tek onda video odgovor u temi![]()
Zavisi sa kakvom bi pastom i kakvim sundjerom pokusao takvu akciju,ali mislim da bi uspeo samo da napravis vise stete nego koristi.
Rucno se sa odgovarajucom pastom uz dosta truda mogu skinuti samo fleke od vode(kamenca) a nikako sitnija ostecenja.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Platis kasko za stakla kod sledece registracije. Cuknes malo staklo i zamenis. Jeste malo "bezobrazno", al' jbg - dovoljno nas osiguranja deru na drugim stvarima...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...