Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Zasto uopste drzati telefon na automatskom podesavanju, posle se samo stresiras 

Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Roming u SRB mi je duplo skuplji nego u EU...bas deru a mrzi me da kupujem prepaid kartice.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni su telefoni uvek na manuelnom, jos od prvog pentranja na Gucevo. Vidim ti ja neko R na ekranu, ostalo je istorija 
Kazu ljudi da je ista/slicna situacija sa druge strane - odnosno, preko grane pre hvataju nasu mrezu nego onu na cijoj su teritoriji. To je neki dil operatera, kako bi nabili roming

Kazu ljudi da je ista/slicna situacija sa druge strane - odnosno, preko grane pre hvataju nasu mrezu nego onu na cijoj su teritoriji. To je neki dil operatera, kako bi nabili roming

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Meni se to još nikad nije desilo. Em mi je paket takav da nemam data protok/Net u roamingu (pozive i SMS imam, i to direktan poziv bez kojekakvih zezalica), em gore lepo piše to "R" čim uhvati tuđu mrežu pa ne možeš ni da se zezneš. A čim sam blizu granice lepo prebacim na manuelni odabir mreže i nema problema.
Tapatalk
Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni je telefon pokazao R u nekom mestu iz Avale. I to nije bilo na kratko, pa sam ukljucio airplane mod. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Taman sad mozes da sredis Pola. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
blaugrana napisao:Zasto uopste drzati telefon na automatskom podesavanju, posle se samo stresiras
+1
Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kuzmanovic napisao:Taman sad mozes da sredis Pola.
Sredim Pola u fullu, ubacim mu 1.9 13xks, cipujem ga, spustim, sredim felne i sitne ogrebotine i eto mi auto za svaki dan! A za svaki drugi dan kupim R8 i mogu do kraja zivota da zivim sa roditeljima!

Mi u pogranicnim podrucjima smo to naucili jos 90ihmethane.master napisao:blaugrana napisao:Zasto uopste drzati telefon na automatskom podesavanju, posle se samo stresiras
+1

Jos Android 1.5 je imao opciju da ne koristi data kroz roaming, i to je difolt setovanje. Kod mene u firmi su samo Nokie/Symbian pravile cirkus, nijedan drugi telefon.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na veci paket uvek mozes da predjes, a ako ti je ugovor pri kraju poslednja 3 meseca, moze da se produzi odnosno napravi novi sa novom tarifom i novim telefonom , po potrebi naravno.AcaKayak napisao:Da li moze da se uzme veci paket ako si na ugovoru? Ja imam ugovor jos par meseci ali da li mogu da potpisem novi ugovor za veci paket?
Edit: ako je bitno, nisam uzeo telefon na ugovor.
Sad su me zvali dobijam nov Prestigio PAP 5044, kazu ne umeju da ga poprave, i da se javim da ga preuzmem(novi).
To je firma, tako se resava reklamacija.
To je firma, tako se resava reklamacija.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Nije to, nego su culi za Baxa