Mobilne telekomunikacije
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Mobilne telekomunikacije
Može i kod Telekoma, na telekom.rs
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Provera tarifiranja u toku meseca nažalost nije moguća.
Rece Telekom.
Rece Telekom.
- TheWickerMan
Kako bre ne može, imam nalog na sajtu i proveravam listing. Jedino ako nisu ukinuli u zadnjih mesec dana jer toliko dugo nisam proveravao.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mozda kasnim, ali ja taj eho imam smao kad pricam sa devojkom/drugaricom koja ima identican LG kao jasebekkg napisao:Bax napisao:Vidi taj EHO imaju i LG uredjaji, samo ljudima to ne smeta, e al posto ja nisam ljud, ja zelim, da se to resava.
Ovde na forumu ima ljudi, sa kojima pricam, imaju LG, i cuje im se bas isti EHO...
Znam ko me zove cim kazem HALOalolo...
pazi, ja kad se cujem i sa devojkom preko skype-a ili vibera, imam ponekad eho. uredjaji su galaxy note i s advance.

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Znam dva drugara koji su u Telekomu dobili sumnjive racune sa velikim ciframa navodno zbog neta. Obojica tvrde da je bilo nemoguce potrositi preko njihovog paketa,jedan cak ima i merenje koliko je potrosio i nije ni blizu podacima Telekoma. ta dvojica drugara au culi za jos par slicnih slucajeva u poslednje vreme.
Tako da Telekom tu nesto muti.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Tako da Telekom tu nesto muti.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Mirisi na operaciju APP 

Preuzeo sma novi Pretigio Pap 5044, nema vise EHO, napokon,mi se cini da je ta prica zvrsena.E da garancija ponovo ide na dve godine...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Lg telefon ima problem prilikom povezivanja na WIFI, naime poveze se on radi par minuta i onda izbaci problem sa autentifikacijom, posle toga nijedan drugi uredjaj nemoze da kiristi WiFi dok se ruter ne restartuje, ostali uredjaji su dosada radili potpuno normalno do sada, ima li neko ideju sta moze da se uradi.
U pitanju je LG l4II koji je uzet za klinca.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prekoračio si limit za nekih pišljivih 200 MB, verovao ili ne, ako sam dobro izračunao, a vidi koliko su to naplatili...Ogi napisao:Znaci koliko sam ja morao da skinem da bi mi racun bio 10.300 dinara ???

Ako je jedan kb 0,05 dinara, to znači da je jedan megabajt protoka košta 51,2 dinara (1 MB = 1024 kb)
10.300 : 51,2 = 201,2 MB
Zato ti i kažem da se žališ i kukaš jer itekako imaju "lufta" da smanje račun, samo ako hoće. Znam da postoje recimo i doplate za još neku količinu megabajta preko limita koje koštaju recimo (reda veličina) 500-600-1000 dinara, a za ovih 200 MB uzeli bi ti čitavih 10.300 din!? Zato su i smanjili mom "šuri" onaj račun od 35.000 dinara... Ako ti ne smanje - plati i lepo ih odhebi pa pređi kod Telenora, oni rade mnogo drugačije i poštenije...
Poslednja izmena od Saša u 18 Okt 2013, 12:54, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
Uradi factory reset, moguće je da imaš neki virus na LGu, onda se javlja IP conflict između telefona i rutera. Meni se to javlja kad se kolega sa laptopom punim virusa poveže na mrežu u firmi, dok ne resetujem ruter, ništa ne radi.masaivan napisao:Lg telefon ima problem prilikom povezivanja na WIFI, naime poveze se on radi par minuta i onda izbaci problem sa autentifikacijom, posle toga nijedan drugi uredjaj nemoze da kiristi WiFi dok se ruter ne restartuje, ostali uredjaji su dosada radili potpuno normalno do sada, ima li neko ideju sta moze da se uradi.
A buđavi Telekom je navodno TRENUTNO isključio proveru listinga za sad. Mogu da muljaju do mile volje!!!
Uradjen reset, telefon star nekoliko dana, preko mobilne mreze internet normalno radi, moracu da probam jos negde wifi, sigurno je neka mala zackoljica, mozda je neko imao iskustva ili ima ideju sta moze da se radi.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam, ja nemam tih problema sa LG, sve super radi...
A kakav je to internet u Telekomu kad imas ograniceno?
U Telenoru imas internet (500mb, 1gb, 2gb...) i to kad istrosis i dalje imas besplatan internet ali je uzasno spor...
Ja sam uspeo prethodni mesec da istrosim 1gb, ali pre toga nisam nikad uspeo.
A kakav je to internet u Telekomu kad imas ograniceno?
U Telenoru imas internet (500mb, 1gb, 2gb...) i to kad istrosis i dalje imas besplatan internet ali je uzasno spor...
Ja sam uspeo prethodni mesec da istrosim 1gb, ali pre toga nisam nikad uspeo.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
stigli novi igraci
http://www.winwin.rs/lenovo/telefoni
ovaj iz k serije deluje vrhunski al ga brate preterase sa cenom
http://www.winwin.rs/lenovo/telefoni
ovaj iz k serije deluje vrhunski al ga brate preterase sa cenom
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒