Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Obuća

Post od sebekkg »

sebekkg napisao:sta mislite kakve su ove

http://www.djaksport.com/nike-muske-pat ... ner-n10521

Slika

probao vise verzija ovog tipa patika, tj i sa prevrnutom kozom, i kozne i sa tkaninom nekom, i nikako mi ne odgovaraju, jer su preniske iza mesta gde prsti izlaze iz stopala, tzv ris. Cak sam probao i 47.5, ali nije to to. preniske su za mene. :(
Slika
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Uzeo sam Polo cipele za 26$ :)
Lagane su, malo je cudno hodati u njima posle Adidas patika, ali ono sto mi se najvise svidja - neverovatno su tople :klanjamse:

Slika

Slika

Sent from LG Optimus G
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jel ovo opticka varka ili je gornja cipela manja od donje? :D
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Ista cipela, no iz drugog ugla slikano... ne zaludjuj :)

Sent from LG Optimus G
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Ja sam na kraju nabavio NIKE Flex Show TR i to za svega 30€ (doneli neki Ganci iz Haustriju :kezo:, nove ali raspakovane - naravno, bilo bi malo-mnogo da ih donesu u originalnim kutijama :mrgreen: a doneli su tonu obuće ... izgleda da je ispao kompletan tovar iz nekog kamiona :rofl:).

Slika

Super sam zadovoljan, izuzetno lagane, udobne u P.M., imaš utisak da si bos - toliko dobro prenose informaciju šta je ispod tvoje noge, neverovatne su za trčanje - kao da ste bosi ali u pozitivnom smislu: noga zaštićena, ne klizaju a kao da nemate ništa na nogama, LUDILO :ludilo:

Odgovaraju mi i po dužini i po širini, broj je 42 UK=7.5 US=8.5 tako da je stvarno tačno to da Nike pravi broj manje kalupe (ja nosim 40.5 do 41).
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Nike Free Run 2 sa Aliekspresa, fantastične, ja ne mogu da verujem da se bukvalno ni po čemu ne provaljuje da "nisu" original(ili možda jesu) i da koštaju 2000 dinara, a ovde ih naplate 15ak hiljada.

Prodavac sa Alija mi je rekao da oni u istoj fabrici rade Nike za Nike i prodaju samostalno. Patika fenomenalna, i ima na raspolaganju jedno 20 kombinacija boja. Više preko 25$ ne dam za patike :mrgreen:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Daj link ... ja tamo našao najeftinije (te tvoje) za 33.9$
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Imaju li 13/47.5 ili i oni prave do 46, kao ovi sto valjaju ovuda? :D

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

maxer napisao:Ja sam na kraju nabavio NIKE Flex Show TR i to za svega 30€ (doneli neki Ganci iz Haustriju :kezo:, nove ali raspakovane - naravno, bilo bi malo-mnogo da ih donesu u originalnim kutijama :mrgreen: a doneli su tonu obuće ... izgleda da je ispao kompletan tovar iz nekog kamiona :rofl:).
Jesu nenošene? :kezo:

Šalu na stranu, odlična cena. Na SD su oko 40€ ako se dobro sećam.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Nije mi bilo dobro kad sam video cene Nike, Adidas i Reebok patika u Americi... ne mogu da prezalim sto nisam poneo veci kofer. cK, Tommy H, Lewis... sve je dzaba, a kod nas sve 3x skuplje!
Kolega napunio kofer stvarima za cerkice, zenu i sebe, potrosio 1200$. Sveli su racunicu koliko bi to kostalo ovde u Srbiji. Ne, ne mozete da predpostavite... 6500e!!!!!! :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja sam svojevremeno u outletu uzeo TH dzemper za $30. Ovde je tipa 10k dinara.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Milos_kg
Ej, bio si u USA a nisi ni znao kakve te cene tamo čekaju ... pa to je i moja pokojna baba znala :palica:
Stvarno, bez zezanja - na koju foru nisi znao šta te tamo čeka? Pa Ameri počevši od goriva pa preko robe široke potrošnje ... imaju najniže cene na svetu (ne računam neke lokalne sredine, gde se dotična roba proizvodi).
Kakva šteta - za tebe :uplakan:

methane.master
naravno da su bile nenošene :kezo: ... da si samo to video svojim očima - kao da si ušao u Đak ili Sport Vision :nesvest:, ne znaš gde pre da gledaš - a naroda "beli svet", sjatilo se pola Negotina i samo uzimaju (moj drug je uzeo 14 pari, što patika - što zimskih cipela, zahvaljujući njemu sam se tamo i našao - pozvao me da odvezem njega, ženu i jednu ćerku do Negotina i kad mi je rekao zašto idu tamo, mislio sam da će to biti neki jad i beda, par-tamo par-ovamo ... kad ono :srbin:).
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Milos_kg napisao:Nije mi bilo dobro kad sam video cene Nike, Adidas i Reebok patika u Americi... ne mogu da prezalim sto nisam poneo veci kofer. cK, Tommy H, Lewis... sve je dzaba, a kod nas sve 3x skuplje!
Kolega napunio kofer stvarima za cerkice, zenu i sebe, potrosio 1200$. Sveli su racunicu koliko bi to kostalo ovde u Srbiji. Ne, ne mozete da predpostavite... 6500e!!!!!! :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
A zasto je problem da kupis jos jedan kofer i platis kg, svakako ce ti se isplatiti?
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

@dragvorl
Sad su jos jeftiniji, jer je euforija oko ThanksGiving-a i Helloween-a, pa su iz dana u dan sve veci popusti. Registorvali smo se na outlet sajtu, dobili smo kupone za sve radnje, tako da smo dodali jos 10-40% popusta na vec postojeci popust. Uzeo sam 2 dzempera V-neck u TH, i dva u Lewisu za 100$ (po 26$ u TH i 24$ u lewisu).

@maxer
Znao sam da su jeftiniji, ali ne bas toliko jeftiniji... nije frka, sledece godine ce biti bolje, ucim na greskama :)

@NexT
Pisao sam vec pre nego sto sam krenuo da sam za put saznao dosta kasno, 15 dana pre leta, tako da nisam imao dovoljno vremena da ustedim novac. Druga stvar, kupio sam tablet sa futrolom za 400$ pre odlaska u Outlet, tako da sam vec jedan dobar deo ponetih para skrcao. Znam, idiot sam, da mogu da vratim vreme, drugacije bih. Sve sam potrosio, nisam imao para za kofer + 150$ za avion. Sledece godine cu poneti samo ono sto cu imati trenutno na sebi, ponecu prazan kofer, pa cu ga napuniti stvarima :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pa da krenemo sa pravljenjem spiska. :kezo:

Zbog mene ćeš morati u Banana Republic. :D
Odgovori