Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Heroj, mislim da te tarifne dodatke ne mozes na kraju meseca da aktiviras.
TT
TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Gde ti zivis...Laki021 napisao:A zamislite sta se meni desilo u Ch, sa Swisscomom, njihovim najboljim providerom.
Poslali mi 7-og Oktobra pismo da 11 Oktobra u mom kraju grada internet na telefonima nece raditi, pozivi i sms ce biti otezani... Razlog, nisu mogli da se dogovore sa vlasnikom parcele gde im je antena te se nadaju da ce nesto smisliti do kraja godine (al samo se nadaju) i zahvaljuju na razumevanju. 12-og oktobra ( kada sam se uverio da zaista ne radi) sam nakon 4god raskinuo ugovor i presao na upola jeftiniji Sunrise...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Naravno da moze,i to su mi naplatili,a traje do kraja mesecaHeinz napisao:Heroj, mislim da te tarifne dodatke ne mozes na kraju meseca da aktiviras.
TT

Delija napisao:Gde ti zivis...Laki021 napisao:A zamislite sta se meni desilo u Ch, sa Swisscomom, njihovim najboljim providerom.
Poslali mi 7-og Oktobra pismo da 11 Oktobra u mom kraju grada internet na telefonima nece raditi, pozivi i sms ce biti otezani... Razlog, nisu mogli da se dogovore sa vlasnikom parcele gde im je antena te se nadaju da ce nesto smisliti do kraja godine (al samo se nadaju) i zahvaljuju na razumevanju. 12-og oktobra ( kada sam se uverio da zaista ne radi) sam nakon 4god raskinuo ugovor i presao na upola jeftiniji Sunrise...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Mts je mene isto klao vise puta sa racunim a u svemu tome ja sam bio najsmesniji koliko sam to trpeo.
Na kraju kad su me zavalili sa racunom 5000 din preko a ja potpuno siguran da niisam prekoracio ni dinar istog trenutka otisao u Vip (5 meseci pre isteka ugovora) i dovidjenja mts zauvek
neXus
Na kraju kad su me zavalili sa racunom 5000 din preko a ja potpuno siguran da niisam prekoracio ni dinar istog trenutka otisao u Vip (5 meseci pre isteka ugovora) i dovidjenja mts zauvek
neXus
Ako moze pojasnjenje posto je i kod mene tp link ruter, dobijen od Sbb.nuk napisao:masaivan napisao:Uradjen reset, telefon star nekoliko dana, preko mobilne mreze internet normalno radi, moracu da probam jos negde wifi, sigurno je neka mala zackoljica, mozda je neko imao iskustva ili ima ideju sta moze da se radi.
Potpuno isti problem sam imao samo sa xperia telefonom i tp link ruterom. Da ne pisem sta sam sve pokusavao, problem je resen apdejtom FW-a rutera na kraju.
Kako si to apdejtovao...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Udjes u meni rutera i u zadnjoj stavci sa leva imas opciju za update. Mislim da moras da ga skines prethodno, dAvno sam radio pa sam vec zaboravio.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da, ili tako ili sa sajta proizvodjaca po modelu.
Samo nisam siguran da li je to tako izvodljivo s'obzirom da je sbb-ov, mozda je nesto pre setovan pa bude problema kasnije. Mozda je bolje prvo konsultovati se sa njihovom podrskom prvo.
Ovo vazi samo ako pricamo o modemu sa wifi ruterom u sebi, ako je samo ruter, slobodno apdejt
Samo nisam siguran da li je to tako izvodljivo s'obzirom da je sbb-ov, mozda je nesto pre setovan pa bude problema kasnije. Mozda je bolje prvo konsultovati se sa njihovom podrskom prvo.
Ovo vazi samo ako pricamo o modemu sa wifi ruterom u sebi, ako je samo ruter, slobodno apdejt
to je sigurno onaj eksterni tp link, jer je onaj sbb uredjaj sto ima wifi cisco-ov.
krs zesci.svaki put kad odem da platim kablovsku, trpaju mi ugovor od 2 godine i da daju taj uredjaj pod obavezno. 

Hvala na predlozima, u pitanju je Tp link wi fi ruter, nezavistan je od modema koji je Webstar(Cisco brend..)
Do sada sam dva puta apdejtovao Firmware, i nije bilo rezultata.
Malo sam trazio po internetu, i sada sam stavio Wirless mode na 802.11 b/g mixed a bilo je na 802.11 b/g/n mixed,
za sada radi, takodje sam podesio sat i vremensku zonu,.
Videcemo do kada ce da radi.
Do sada sam dva puta apdejtovao Firmware, i nije bilo rezultata.
Malo sam trazio po internetu, i sada sam stavio Wirless mode na 802.11 b/g mixed a bilo je na 802.11 b/g/n mixed,
za sada radi, takodje sam podesio sat i vremensku zonu,.
Videcemo do kada ce da radi.
Kako si to uzeo od njih,odes i trazis ruter?
Ja imam modem,pa bih stavio taj njihov,jer mi moj tp-link prekida net.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Sad daju ruter sa integrisanim modemom ako si pod ugovorom. Nazovi ih i trazi da ti donesu i podese
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
Re: Odg: Mobilne telekomunikacije
Potpisan ugovor na dve godine, ugovorna obaveza i dobio sam ruter na koriscenje, dok modem za internet webstar imam vec skoro deset godina, u pocetku je blokirao i sl. Sad odlicno radi, dobio sam i sd reciver za tv Cisco ali nisam da ni pet puta ukljucio.Xepoj87 napisao:Kako si to uzeo od njih,odes i trazis ruter?
WiFi od popodneva radi dobro i na telefonima (androidi) i Nokia tkdj. ;-)
tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koliko se raspada Telekom pa to je bruka, ne znam da li ste provalili da vec vise od mesec i po dana ne radi *797# kako treba , prosli placeni racun je nemoguce videti, pocetkom meseca se ne vidi zaduzenje za prosli mesec, cesto ne radi ni trenutno stanje.