Letnje gume
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Sto volim kada ovi sto odu tamo gde je jeftinije, dodju da im ispravljamo mi skuplji.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Već duže vreme mi ispušta prednja leva guma, u pitanju je Michelin Primacy 3. Kupljene ovog leta, prešle 15k km.
Svaka 3-4 dana tankujem benzin pa je i naduvam, nikako da odem da je sredim.
Danas sam bio kod drugara vulkanizera pa mu dao da vidi šta je u pitanju. Kaže da ima rupicu bočno, kao da je neko iglom izbušio.
On nema opremu da to zakrpi(ako sam ga razumeo, treba neka pegla), reče da odem da vidim ko ima ali da je pametnije da stavim unutrašnju gumu. Šta mi je činiti?
Svaka 3-4 dana tankujem benzin pa je i naduvam, nikako da odem da je sredim.
Danas sam bio kod drugara vulkanizera pa mu dao da vidi šta je u pitanju. Kaže da ima rupicu bočno, kao da je neko iglom izbušio.
On nema opremu da to zakrpi(ako sam ga razumeo, treba neka pegla), reče da odem da vidim ko ima ali da je pametnije da stavim unutrašnju gumu. Šta mi je činiti?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Možda to može da sanira ono sredstvo za krpljenje u spreju? Ako je rupica mala, pretpostavljam da će da reši problem.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa idi kod nekog ko ima "peglu" 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Vladapetr
Imaju ozbiljni majstori specijalne flekice za krpljenje takvog oštećenja. Vrlo sličan sistem krpljena gume na bicilki flekicama i spec lepkom.
To je ustvari i jedini način za krpljenje tjubeles guma za mene. Mana je što mora točak da se razmontira. Pertlu - šnjur ne dozvoljavam ( na bokovima nije ni dozvoljen), a sam imam takav komplet u autu samo za nuždu (par puta je pomoglo).
Imaju ozbiljni majstori specijalne flekice za krpljenje takvog oštećenja. Vrlo sličan sistem krpljena gume na bicilki flekicama i spec lepkom.
To je ustvari i jedini način za krpljenje tjubeles guma za mene. Mana je što mora točak da se razmontira. Pertlu - šnjur ne dozvoljavam ( na bokovima nije ni dozvoljen), a sam imam takav komplet u autu samo za nuždu (par puta je pomoglo).
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Gde bre unutrasnju da stavljas. A i kada bi je stavio na prednji tocak, onda bi vukao u stranu ako je jedna sa unutrasnjom a druga tubeles.
Rupicu resis vulkanizacijom, a posto je nova guma moze i fleka iznutra plus, i nemas problem nikakav u daljoj eksloataciji.
Rupicu resis vulkanizacijom, a posto je nova guma moze i fleka iznutra plus, i nemas problem nikakav u daljoj eksloataciji.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vlado idi kod Ivancha u servis. Nije ti daleko, a završiće ti to za 15min.
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hvala na pomoći, idem kod Ivancha da to sredim 

There are 10 kinds of people in the world:
- ivancho
- Kontakt:
Nikako sprej jer je to samo trenutno resenje (ovo se ne odnosi na to kada ste na putu i nemate drugog izbora). Na boku gume ide specijalni lepak i specijalna fleka koja u sebi ima impregnisana platna, koja ce dodatno ojacati zid tj bok gume, malkice duzi proces zbog susenja cementnog lepka, ali jedino pravo resenje.
Eto i mene kod Ivancha 

- ivancho
- Kontakt:
Unapred hvala na ukazanom poverenju, samo da Vas onda podsetim da ponesete clanske karte Kluba Garaza, jer sa njima imate 20% popusta.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ivanco 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni da garažiraš letnje za "dž". Vidiš kakvu sam lavinu pokrenuo. Ima radno vreme da ti produže. ;kezo:
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
gospodinDay Walker napisao:Eto kakav covek