O presretačima
Re: O presretačima
i ja se slazem. bas iz razloga sto kamera i ugao pod kojim snima ne prikazuje realno stanje. a kad mozes preteci ces vise ljudi i to normalno da je bezbedno, a one ulaske u makazice ko sto crnogorci, svabe i svajcarci vole, meni je totalna ludost. to je vec za kaznu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414068 ... presretaca
samo me zanima kako i koji presretaci nisu mogli da ga sustignu, i zasto ga nisu zaustavili i priveli odma na naplatnoj rampi...
samo me zanima kako i koji presretaci nisu mogli da ga sustignu, i zasto ga nisu zaustavili i priveli odma na naplatnoj rampi...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zato sto se nije zaustavio na naplatnoj rampi, nego je projurio dalje.
Mnogo je prica cudna...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Drugara su zaustavili presretaci kada je vozio 150,sa pricom:
Pratimo te 10 minuta,sve cekamo da predjes 160(valjda,ne secam se koliko su mu tacno rekli),ali si imao srece...
Nije uopste nemoguce da ih prate,da bi napakovali sto veci prekrsaj.
Pratimo te 10 minuta,sve cekamo da predjes 160(valjda,ne secam se koliko su mu tacno rekli),ali si imao srece...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa normalno da to rade 
Iako to nije u skladu sa bezbednosti...

Iako to nije u skladu sa bezbednosti...
pa ako je vozio tako kako izgleda da je vozio mogli su odma da mu zakace dovoljno veliki prekrsaj da ode u prdekanu...
ali mozda su bili sumnjicavi pa su dali sebi vremena da provere auto? nema po mitrovici bas toliko superba ( zapravo trenutno se ne secam nijednog )...
ali mozda su bili sumnjicavi pa su dali sebi vremena da provere auto? nema po mitrovici bas toliko superba ( zapravo trenutno se ne secam nijednog )...
I jesu li mu pisali kaznu za 150?Xepoj87 napisao:Drugara su zaustavili presretaci kada je vozio 150,sa pricom:
Dobio 5.000 dinara,ali su mu rekli da valjda preko 160 ide neka veca kazna i bodovi,pa su ga zato cekali da poveca brzinu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Heh, ja mislio da ne zaustavljaju do 150. Mora da nije bilo nikog drugog duze vreme, pa su njega 
Ili spustaju, odnosno podizu kriterijume.

Ili spustaju, odnosno podizu kriterijume.
- H4wkeye
Zaustavljaju. Mislim da je bio slucaj da su nekog sa 130 i nesto kaznili. Ali uglavnom ja mislim da ne diraju 130-140 kad nije guzva na putu.
Prekoračenje od 41 km/h do 60 km/h (od dozvoljene brzine, van naselja) je 6000 - 2000 , mesec dana zabrane i 3 boda.Xepoj87 napisao:Dobio 5.000 dinara,ali su mu rekli da valjda preko 160 ide neka veca kazna i bodovi,pa su ga zato cekali da poveca brzinu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Znači ovi su pobedili...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414254 ... ena-svetla
Ono što nije nasilnična vožnja proglase istom, a ono što jeste napišu da nije
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414254 ... ena-svetla
Ono što nije nasilnična vožnja proglase istom, a ono što jeste napišu da nije
- H4wkeye
Blic jebiga, oni nemaju pojma nista, samo lupaju.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Bas tako..istu pricu sam cuo u firmi od nasih vozaca. Kao kada je guzva guraju do 150 jer je tada samo 5.000 kazna, kao sto si spomenuo.Xepoj87 napisao:Dobio 5.000 dinara,ali su mu rekli da valjda preko 160 ide neka veca kazna i bodovi,pa su ga zato cekali da poveca brzinu.