Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Voleo, ne voleo činjenica je da je njegova najveća vrednost u tome što je Ferrari. Da je Mika, Pera... svi bi se složili da je ružan, a da je boja gadna.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da me izvinete - meni bi bio savrsen 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ni ja nemam problem sa bojom, a kamoli izgledom. Razbija monotoniju crvenih Ferrarija(koje inace obozavam) i nije izabrao isfuranu mat crnu boju.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam zasto mislis da je nasa definicija lepote manje vredna od tvog sopstvenog misljenja?Ni.St napisao:Kako volim ove sto kenjaju kako je FF ruzan auto.![]()

Pravi Ferrari je crvene boje i sa zadnjom vucom

Brzine idu u H-a !!!

Ferrari pravi GT automobile od kada postoji. Jedina je razlika sto ovaj ima 4x4.
Ne laprdajte previse, auto je uzivo neverovatno mocna pojava. I ja bih ovaj pre izabrao crveni metalik sa grafitnim felnama, ali i ovaj je vrlo zanimljiv, pritom CZ edition nije mogao da se bira.
V12 atmo, brutalne performanse, 4 sedista i savrsen enterijer - sve je kako treba da bude.
Ne laprdajte previse, auto je uzivo neverovatno mocna pojava. I ja bih ovaj pre izabrao crveni metalik sa grafitnim felnama, ali i ovaj je vrlo zanimljiv, pritom CZ edition nije mogao da se bira.
V12 atmo, brutalne performanse, 4 sedista i savrsen enterijer - sve je kako treba da bude.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Konceptualno genijalan auto sa stanovišta Ferrarija - "Kako da uzmemo i mi parče od naših kupaca koji zimi ne mogu s Ferrarijem na zimovanje, a da pri tome ne pravimo SUV i da ne izneverimo tradiciju i tekovine Ferrarija?"...i uspeli su!
Pri tome su napravili jasniju razliku između GT s 4 sedišta i svog supersportskog GT sa dva sedišta.
Pri tome su napravili jasniju razliku između GT s 4 sedišta i svog supersportskog GT sa dva sedišta.
Ne sporim da je mocan, ali meni je mocno ruzan!!NexT napisao:Ferrari pravi GT automobile od kada postoji. Jedina je razlika sto ovaj ima 4x4.
Ne laprdajte previse, auto je uzivo neverovatno mocna pojava.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- simke_08
- Pridružio se: 06 Mar 2013, 15:26
- Garaža: Megane 3 ph2 1.5dci, Qashqai+2 1.6dci, Zastava 750 LE
malo pre ga videh kod faxa mog, devojka, plavusa, oljustila pola zadnje desne felne o ivicnjak i cucnula sa crnim markerom da zamaskira to sivilo... Kreci li krecistefanan napisao:![]()

Tuuuga :-(
A sve su mu felne izgrebane a ni branici nisi mnogo bolji
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
A sve su mu felne izgrebane a ni branici nisi mnogo bolji
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Taj je auto ceo u maleru...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Kad Markoni ne bi imao neki insajder info