Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ta ulica, Pilota Mihajla Petrovica, je vrlo lose resena, tj nije prilagodjena danasnjem opterecenju. Na sve to dolaze i polusvesni pesaci koji zbog busa skacu pod kola... 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pre neki dan drugar s faksa seo pijan u Pežo 307 od drugog drugara, i negde na Senjaku overio banderu, napukla karlica i slomljena butna kost i još nešto, užas, kažu mi da je bilo i u vestima ali nisam upratio. Najmanje godinu dana će mu trajati oporavak...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
prelom butne kosti je zajeban, drugar je pre 3 godine imao prelom iste u udesu i tek pre 6 meseci je poceo da se krece bez staka, i dalje ima problema
a ja pre neko vece ispao picka sto nisam hteo da pijem kad sam izasao....Uroš S. napisao:Pre neki dan drugar s faksa seo pijan u Pežo 307 od drugog drugara, i negde na Senjaku overio banderu, napukla karlica i slomljena butna kost i još nešto, užas, kažu mi da je bilo i u vestima ali nisam upratio. Najmanje godinu dana će mu trajati oporavak...

Ja sam uvek ispadao navedeno i na kraju sam se uvek ja smejao
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ogi napisao:Sada bez zajebavanja. Ono sto bih ja uradio na mestu oca (majku i ne spominju, verovatno je nemaju) ovih devojaka je to da bih ga ubio i to sto pre. Nema tu vise zivota za tog coveka a da se pouzda u pravosudje, to je smesno. Ne postoji kazna koja njemu moze biti izrecena koja bi izazvala satisfakciju. Jedino smrtna i to po kratkom postupku. Ovako, dobice, koliko, 5-10-15 godina!? Izaci ce sa pola odsluzene kazne... znaci ne daj Boze da se meni desi nekada nesto ovako, ali ubio bih ga bez razmisljanja...

NexT napisao:a ja pre neko vece ispao picka sto nisam hteo da pijem kad sam izasao....Uroš S. napisao:Pre neki dan drugar s faksa seo pijan u Pežo 307 od drugog drugara, i negde na Senjaku overio banderu, napukla karlica i slomljena butna kost i još nešto, užas, kažu mi da je bilo i u vestima ali nisam upratio. Najmanje godinu dana će mu trajati oporavak...
svaka cast svima koji tako razmisljaju, jedini ispravan nacin - kad vozim ne pijem, kad pijem ne vozim!paja napisao:Ja sam uvek ispadao navedeno i na kraju sam se uvek ja smejao
Kod mene je to još lakše, ja ne pijem skoro nikad, a kad vozim onda ne pijem dva dana unapred.
Vraćamo se sa jedne svadbe, udavala se moja drugarica, ja vozio mladence i idemo kući u dva ujutru sa sve mladom u venčanici i okićenim kolima.
Zaustavlja me interventna, koja naravno nema alkometar, i pita me pandur koliko sam popio. Devojka i ovo dvoje pozadi počinju da se kidaju od smeha. Ja reko ništa. Pandur pita ponovo, ja ponovo isto odgovaram. On počinje da kipti od besa, dere se na moje saputnike "šta je, bre smešno" oni mu objašnjavaju da stvarno nisam pio i on u neverici meni " brate, t nisi normalan, aj vozi"

Vraćamo se sa jedne svadbe, udavala se moja drugarica, ja vozio mladence i idemo kući u dva ujutru sa sve mladom u venčanici i okićenim kolima.
Zaustavlja me interventna, koja naravno nema alkometar, i pita me pandur koliko sam popio. Devojka i ovo dvoje pozadi počinju da se kidaju od smeha. Ja reko ništa. Pandur pita ponovo, ja ponovo isto odgovaram. On počinje da kipti od besa, dere se na moje saputnike "šta je, bre smešno" oni mu objašnjavaju da stvarno nisam pio i on u neverici meni " brate, t nisi normalan, aj vozi"
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Naravno, alkohol i volan ne idu zajedno, pa ni 100m da se vozi. Najgore je što pod dejstvom alkohola većina ljudi dobije samopouzdanje i misli da može da vozi, čak neki kažu da bolje voze kad popiju.
Ja sam imao situaciju da je društvo već bilo pripito kad sam stigao i krenulo se u kafanu. Pristao sam pod uslovom da ja vozim i tako je bilo, ka tamo. Međutim, u povratku pijani kum hoće da vozi i nema šanse da ga ubedim da mi da ključeve. Baš tad je morao da nam pokaže svoje vozačke sposobnosti i koliko može da ide Jetta 2.0TDI. Ove pijane zabole ona stvar, oni pozaspali pozadi, a ja sam se bukvalno drao na njega da uspori. Tad i nikad više. Možemo mojim kolima da ja vozim ili svako svojim pa neka radi on šta hoće, ne želim da izgubim glavu zbog pijane budale.
Ja sam imao situaciju da je društvo već bilo pripito kad sam stigao i krenulo se u kafanu. Pristao sam pod uslovom da ja vozim i tako je bilo, ka tamo. Međutim, u povratku pijani kum hoće da vozi i nema šanse da ga ubedim da mi da ključeve. Baš tad je morao da nam pokaže svoje vozačke sposobnosti i koliko može da ide Jetta 2.0TDI. Ove pijane zabole ona stvar, oni pozaspali pozadi, a ja sam se bukvalno drao na njega da uspori. Tad i nikad više. Možemo mojim kolima da ja vozim ili svako svojim pa neka radi on šta hoće, ne želim da izgubim glavu zbog pijane budale.
Posetite www.garaza.rs !
trojanac napisao:Ove pijane zabole ona stvar, oni pozaspali pozadi, a ja sam se bukvalno drao na njega da uspori

Najbolji ortak mi je isti slucaj kao ja. Tako da se naizmenicno dogovaramo ko vozi ko pije, i onaj ko vozi - ide se njegovim autom.
I ja sam jednom seo u auto sa pijanom budalom, srecom u Q7, pa sam se nadao da cu da prezivim ako se nesto desi... Kada sam izasao, seo sam na trotoar, i zahvalio se nekome gore sto sam ziv stigao kuci... Sta dalje da vam pricam kad je lik isekao tramvaj, prvo na uglu Resavske i Bulevara, a onda i na uglu Resavske i Nemanjine. Na penjanju iz Savske na Gazelu je direkt sa ukljucenja uleteo u srednju traku, a onda je do BK vozio 180... Nikada vise.
I ja sam jednom seo u auto sa pijanom budalom, srecom u Q7, pa sam se nadao da cu da prezivim ako se nesto desi... Kada sam izasao, seo sam na trotoar, i zahvalio se nekome gore sto sam ziv stigao kuci... Sta dalje da vam pricam kad je lik isekao tramvaj, prvo na uglu Resavske i Bulevara, a onda i na uglu Resavske i Nemanjine. Na penjanju iz Savske na Gazelu je direkt sa ukljucenja uleteo u srednju traku, a onda je do BK vozio 180... Nikada vise.
Kad pijem ne vozim,ali i generalno kad sam mamuran ili umoran,uvek GSP ili Taksi,nikad ne znas sta moze se desi,a ne zelim da izazivam sudbinu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
pa iskreno ne valja piti i voziti, osima ako si posten prema sebi i znas meru, to je isto kao i vezbanje u teretani, EGO ostaje iza tebe, i nema UUUrcenja, takod a mozes popiti par malih piva, i to je to. a sada da se lesis i pricas al sam se uroljao ko majka.... ne ide
ja najiskrenije mogu 3-4 piva popiti u gradu, i jos igram 4-5 sati pa izadje i malo na znoj pa krenem kuci, ali da tresnem za sat-dva i odmah krenem da vozim,, aaaa ne ne. i uvek ne idem prometnim ulicama, za svaki slucaj

ja najiskrenije mogu 3-4 piva popiti u gradu, i jos igram 4-5 sati pa izadje i malo na znoj pa krenem kuci, ali da tresnem za sat-dva i odmah krenem da vozim,, aaaa ne ne. i uvek ne idem prometnim ulicama, za svaki slucaj

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Za svaki slučaj da ne naletiš na pandure, a nezgoda se može desiti bilo gde. Pamet u glavu druže, mlad si, razumem ja to, ali lako se pređe granica, a kad se desi sranje, onda nema nazad.
Posetite www.garaza.rs !
upravo, zato i gustiram, ne pijem barem sat sat ipo pre polaska, a za 5 sati mislim da 3-4 piva nije puno, uz neprestano igranje. i normalno podlogu pre i posle grada, odemo da pojedemo nesto i posle pravac. a to naravno da ne zelim da vidim pandure.. hehe ne bih da fasujem hatiferman