BMW Serija 2
Re: BMW Serija 2
Da ne znam da je hosenfefer, zakleo bih se da je sargarepa, tj da ne znam, rekao bih da je ovo serija 1, verzija sa repom.
I ne svidja mi se i dalje... i smatram jos uvek da je totalno suvisan model.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa i jeste kec kupe. Kao sto je 4orka 'zamenila' trojku kupe.Texonja napisao:tj da ne znam, rekao bih da je ovo serija 1, verzija sa repom.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Zadnji kraj

Stvarno mutavo izgleda zadnji kraj, mada mislim da je uzivo bolji. Jos je ovaj crven pa se stop svetlo stapa sa ostatkom kola
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Otkačena.

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li sam ja jedina osoba na forumu kojoj se svidja ovaj BMW?
Novi kec mi se ne svidja cak ni u kombinaciji sa crnom bojom i M paketom ali bi zato ovo vrlo rado kupio kao zamjenu za moj auto
Novi kec mi se ne svidja cak ni u kombinaciji sa crnom bojom i M paketom ali bi zato ovo vrlo rado kupio kao zamjenu za moj auto

Meni je odlican u M paketu...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sviđa se i meni, a razlog je na slikama.Geza napisao:
![]()

1 coupe, odn. sadašnja serija 2 je pravi naslednik stare "Neue Klasse"
Širim haos!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam sada gledao neke slike 2-ke sa M paketom u Estoril Blau i auto je
Slazem se sa vama, ne dostaje na trzistu takvih automobila, nema puno "malih" kupea sa motorizacijom koja ide i preko 300ks u paru sa zadnjim pogonom.
I mene taj auto podsjeca na te stare BMW-e, cini mi se da ce to biti naslednik kockice za 20 godina... Jednostavno, 4-ka je sjajan auto ali mislim da je to sve vise GT automobil

Slazem se sa vama, ne dostaje na trzistu takvih automobila, nema puno "malih" kupea sa motorizacijom koja ide i preko 300ks u paru sa zadnjim pogonom.
I mene taj auto podsjeca na te stare BMW-e, cini mi se da ce to biti naslednik kockice za 20 godina... Jednostavno, 4-ka je sjajan auto ali mislim da je to sve vise GT automobil

Re: AW: BMW Serija 2
Ovaj ce i sa 28i motorom da ide do 100 za oko 5s. Meni se veoma svidja ovaj koncept.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
dok sam gledao ove slike odozgo ocekivao sam da pocne neki glupi americki horor film... zapustena pumpa, motel, pustinja i sivilo u pozadini...
inace bemve mi se svidja

inace bemve mi se svidja