.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.

Piros, znaci ima i vecih od 12mm, posto mi treba dosta veci od toga, bar 20?
Ljubitelj, mislis na ovo
http://wurth.rs/PDF2/M%2030.pdf
.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.
Western Union treba koristiti samo kao krajnju opciju, za zemlje u kojima nema normalnih banaka. Uzimaju proviziju 20% !!!Geza napisao:Mislim da može običan devizni, pa šalješ recimo preko Western uniona.
Izvini druze nisam stigao ranije da ti odgovorim , a najbolji izbor u gradu i najjeftinije je na Altini ako ti nije daleko .NexT napisao:.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.![]()
Piros, znaci ima i vecih od 12mm, posto mi treba dosta veci od toga, bar 20?
Moze biti i spona.. tako se meni culo kad je puklastefanan napisao:Sta moze da se cuje tup tup tup (kao da neko u kutiju lupa iznutra) iz zadnjeg dela kad se prelazi preko neravnina ? Ne udarnih rupa i lezecis,vec kada je put onako valovit i pun udubljenja
Kao da mi se cuje nesto u zadnje vreme,mislim da mi se nije nesto s*ebalo kad mi je ono pukla guma... Mada mozda je i nesto iz gepeka,nisam jos proverio lepo
edit-Pocinjem da objasnjavam sa ovim postovima kad nesto pokusavam da opisem
Uglavnom solja amortizera, ili amortizer...stefanan napisao:Sta moze da se cuje tup tup tup (kao da neko u kutiju lupa iznutra)
Daemon tools lite je besplatan, zavrsice ti posao.dragan napisao:drugari, ajde neka preporuka za neki virtual drive koji dobro radi na win7, hocu da nesto instaliram na komp ali nemam dvd drive ( tj raskacen je ), a isti imam na laptopu pa bih da preko image-a odradim na kompu sta trreba...?