Na lajt sam i mislio.nuk napisao:Daemon tools lite je besplatan, zavrsice ti posao.
1000 zašto - 1000 zato!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Širim haos!
Piros napisao:Izvini druze nisam stigao ranije da ti odgovorim , a najbolji izbor u gradu i najjeftinije je na Altini ako ti nije daleko .NexT napisao:.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.![]()
Piros, znaci ima i vecih od 12mm, posto mi treba dosta veci od toga, bar 20?
Firma se zove Minor i imaju sve vrste termobuzira http://www.minor.co.rs/index.php?id=ter ... -obican-21 ,
lokacija http://www.minor.co.rs/index.php?id=lokacija

ovaj sam probao, i nesto mi ne sljaka, niti mogu da ga uninstaliram, skinuo sam ga bas sa sajta koji si okacio.nidza napisao:http://www.magiciso.com/tutorials/miso- ... erview.htm
Definitivno MagicISO, ko voli jednostavne i kvalitetne programe.
Tapatalk 4
daemon tools nisam jos, probacu malo kasnije.
ranije sam na xp-u koristio virtual drive i radio je perfektno...
nervira me sto sa svakim prelaskom na noviji windows ja licno ne vidim neki poseban boljitak a samo osetim razliku u hardverskim zahtevima... kao i sa smartfonovima, jbt pre neki dan da se ne probudih sam jer mi fon nije zvonio, zakasnio bih na posao. dok sam imao ranije "stupid"fon nisam imao nikakvih problema. cak su i slicice od 2mp bile bolje nego ove sada od5mp ( sonierikson w810 )...ide mi na zivac ovaj napredak tehnologije...

ovo je tacno da popizdis. napravim lepo image.nrg, otvorim ga i sa deamon tools-om ( kao i sa jos dva image drive-a ) instaliram igricu za probu, i posle ne mogu da je igram jer mi trazim cd. siguran sam da ranije nisam to radio tako...
plus mi jos ide na ku.ac sto sta god instaliras ako ne pazis ocas posla ti promeni pretrazivac, pobrise tabove itd...
plus mi jos ide na ku.ac sto sta god instaliras ako ne pazis ocas posla ti promeni pretrazivac, pobrise tabove itd...

Nikad problem sa MagicISO nisam imao. Ne znam šta ti ne radi, ja ga sam ga svim živim instalirao koga znam da mu je trebalo i svuda je prošlo na keca.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Daemon Tools koristim vise od 10 godina i nikad nikakvih problema nisam imao...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@Nidza i Delija, ovo ko reklame za kosmodisk 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
"Da nije bilo Daemon Toolsa, ovo slatko ne bi bilo na mom stolu." 

Имам једно потпитање...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
meni vise uopste nije smesno. sve sam uradio kako bi trebalo, posle odgledao i par tutoriala na yt koji su potvrdili da sam radio ispravno, i nista. a sad imam problem da nece da mi radi ni sa fizickim diskom u fizickom drajvu
totalno sam popizdeo...
mogu da iskopiram cd, da instaliram igru, ali ne mogu da je igram sad ni kad stavim cd u drajv na laptopu. sto se tice deamon toolsa, probao sam i sa image-om u nrg i iso formatu, i ne radi nijedan...
pri tome ne mogu magic iso drive da deinstaliram...
da li postoji neko podesavanje u samom sistemu koje sam mozda propustio, posto prvi put ovo radim u win7 ? na ranijim win verzijama nije trebalo...

totalno sam popizdeo...
mogu da iskopiram cd, da instaliram igru, ali ne mogu da je igram sad ni kad stavim cd u drajv na laptopu. sto se tice deamon toolsa, probao sam i sa image-om u nrg i iso formatu, i ne radi nijedan...
pri tome ne mogu magic iso drive da deinstaliram...
da li postoji neko podesavanje u samom sistemu koje sam mozda propustio, posto prvi put ovo radim u win7 ? na ranijim win verzijama nije trebalo...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Koji ti je win 64bit ili 32bit? Ja sam se pomirio da na 64 slabo išta radi...
mislim da je 64bit, trojke zna bolje 

Radi sve na x64. Možda neki stari hardver može da zeza, sve drugo radi isto ili bolje.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dragane, a da nemaš ti neki loš krek za tu igru ili šta već?
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ako predpostavimo da je sve ostalo pravilno urađeno, onda bih rekao da tvoj originalni disk ima neku zaštitu. E to je već problem.
Kopija koju si ti napravio, nije mogla da "pokupi" tu zaštitu tj. da je "prekopira" u ISO fajl.
Ako je ovo u pitanju:
1. moraćeš da saznaš koju zaštitu tvoj originalni disk ima
2. moraćeš da saznaš da li tvoj DVD uređaj može da dozvoli "kopiranje" takve vrste zaštite
3. treba da na tom računaru koji ima fizički DVD čitač, instaliraš odgovarajući program koji može (ako je zadovoljen uslov br.2) da "skine" tj. "iskopira" zaštitu
4. tek tada možeš takav image fajl da pokušaš da instaliraš, pomoću Daemon Tools-a, na mašini koja nema fizički DVD
Neke od ovih koraka je previše komplikovano realizovati (čak i za iskusnog kompjuteraša a kamo li za tebe) ... tako da: moja preporuka ti je da lepo skineš sa interneta već "razbijenu" verziju te igre a i da se tamo odakle je skidaš - informišeš da li radi na 7-ci.
Kopija koju si ti napravio, nije mogla da "pokupi" tu zaštitu tj. da je "prekopira" u ISO fajl.
Ako je ovo u pitanju:
1. moraćeš da saznaš koju zaštitu tvoj originalni disk ima
2. moraćeš da saznaš da li tvoj DVD uređaj može da dozvoli "kopiranje" takve vrste zaštite
3. treba da na tom računaru koji ima fizički DVD čitač, instaliraš odgovarajući program koji može (ako je zadovoljen uslov br.2) da "skine" tj. "iskopira" zaštitu
4. tek tada možeš takav image fajl da pokušaš da instaliraš, pomoću Daemon Tools-a, na mašini koja nema fizički DVD
Neke od ovih koraka je previše komplikovano realizovati (čak i za iskusnog kompjuteraša a kamo li za tebe) ... tako da: moja preporuka ti je da lepo skineš sa interneta već "razbijenu" verziju te igre a i da se tamo odakle je skidaš - informišeš da li radi na 7-ci.