Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
RATEL je jedna reketaška nesposobna banda koju bi pod hitno trebalo raspustiti i razjuriti.
Jedva cekam utiske u vezi sistema. Ja malopre u uscu uporedjivao P6 i 925steva_anya napisao:Stigla Lumia 925!
Svi kontakti prebaceni po uputstvu Floyda tj klipa koji je postavio na prethodnoj strani. Sve gotovo za 9 minuta, preko bluetooth-a.
P6 je lepsi ali mi je malo cudan interfejs,sto se tice kvaliteta sasvim je ok i izgleda mi kvalitetnije od plasticnih samsunga ali je ipak 925 sto se toga tice potpuno drugi nivo. Nisu hteli da pale,ali wp8 bi trebalo da je isti kao na ostalim
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pisem utiske ovih dana, uzeo tel u 13h, do sada obavio par razgovora i par poruka razmenio.
Ono sto je na "prvu loptu": brzi ekran, odziv fenomenalan, veoma je osetljiv, tastatura veoma precizna iako su slova mala, spikerfon se 5x bolje cuje od Arc S-a.
Lako se nalaze stvari tj aplikacije, za sada sam samo WhatsApp i Facebook instalirao.
Izgled je
Kemru jos nisam probao.
Uzeo sam tel uz ugovor, uz tzv ekomotivaciju gde se donosenjem starog telefona dobija 5000din popust na aparat, i uz standard 2200 paket cena je 5000din.
Mesecna pretplata 4500din, pri cemu ja imam prvih 12 meseci 25% popusta.
Za dve dodine nepunih 100000dinara ce me kostati sve. Aparat je "na belo" 50-60000, dok je "na crno" oko 350e.
Uz ovaj paket mesecno imam 2200min, 2200 mms/sms poruka, 22000 megabajta, + 1000min u ViP mrezi.
Ono sto je na "prvu loptu": brzi ekran, odziv fenomenalan, veoma je osetljiv, tastatura veoma precizna iako su slova mala, spikerfon se 5x bolje cuje od Arc S-a.
Lako se nalaze stvari tj aplikacije, za sada sam samo WhatsApp i Facebook instalirao.
Izgled je

Uzeo sam tel uz ugovor, uz tzv ekomotivaciju gde se donosenjem starog telefona dobija 5000din popust na aparat, i uz standard 2200 paket cena je 5000din.
Mesecna pretplata 4500din, pri cemu ja imam prvih 12 meseci 25% popusta.
Za dve dodine nepunih 100000dinara ce me kostati sve. Aparat je "na belo" 50-60000, dok je "na crno" oko 350e.
Uz ovaj paket mesecno imam 2200min, 2200 mms/sms poruka, 22000 megabajta, + 1000min u ViP mrezi.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Skinuo sam Ebay aplikaciju za Android samo ne znam koja je ono fora da za svaki item pise da se ne salje u Srbiju, cak i za one koji se salju !??
Jbt sad kad sam bio kod buraza u slo raspitivao sam se za cenu paketa za postpaid. Kod njih npr nema onih najnizih kao kod nas 5-10e kao sto nudi mts sa 50% jeft pretplatom. Ali zato za 20e dobijas neogranicene razgovore u svim mrezama i neogranicene sms-mms,a "samo" 1000mb internet protoka.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
MTS provera ne radi...opet.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni radi
TT
TT
Meni proradila na sekund da me obavesti da sam opet usao u dug od 2.500 dinara za internet,pa onda nastavila da ne radi...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako si uspeo opet da uletis u dug za internet ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa ja to pricam, to sranje ne radi 2 meseca, stari racuni uopste a ovo drugo proradi jednom pa opet ne radi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
i meni radi 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Stevo, kakvi su nakon par dana utisci sa 925? Sve sam blimi zameni telefona.steva_anya napisao:Pisem utiske ovih dana, uzeo tel u 13h, do sada obavio par razgovora i par poruka razmenio.
Ono sto je na "prvu loptu": brzi ekran, odziv fenomenalan, veoma.
Sent using Tapatalk
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Širim haos!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
- prvi utisak je sveukupna brzina i jednostavnost
- ekran je brz, odziv je fantastican. Podesen je na najvisu osetljivost.
- baterija bolje drzi od Arc S-a, + ima neki eko mod koji pokrene kad ostane na minimumu
- aplikacija ima znacajno manje, ali su mahom probrane. Meni za sada od aplikacija samo dve prave problem: Blic koje nema, i Facebook posto zeza ollogovanja.
- da li imao jednu upaljenu ili 15 pokrenutih, za isto vreme tel dolazi u osnovni meni, ili ponovo pali neku od tih aplikacija
- nema tastera sa leve strane (kada gledas tel u ruci), svi su sa desne. Gore su za volume, i kad njih pritisnes odmah ti se pojavi opcija za ringtone/ringtone+vibrate/vibrate
Srednje dugme je za oktljucavnje i zakljucavanje.
Donje dugme je za kameru. Ako je tel zakljucan, dugme se drzi i za manje od sekund je kamera pokrenuta.
- kamera na papiru ima 8mpix i u svakom poredjenju je bolja od kamere na Arc S-u koja ima isto tpliko mpix. Nisam se igrao jos sa kamerom, vidim da ima dosta podesavanja, cak postoje tri aplikacije za fotke.
- panorama je 100000x bolja i laksa! Na Arc S-u i na S2 stalno "pukne", nikako da se lepo uhvati, uvek pise hold phone stady i sl. Ovde pokrenes, i kad pomeras u desno treba dva kruzica da poklopis. Kad se pkklope zadrzis, tel nesto odradi i tako par puta.
- najbrzi je na jednostavnim stvarima: slikaj ovo i poslaji preko Vibera, to je neuloredivo brze i lakse.
- tastatura je znacajno preciznija, mnogo manje gresaka pravim u kucanju (nemam aktivirano da preppzna tekst)
- ono sto me je odusevilo je duzina usb kabla tj kabla za punjenje. Na Arc S-u je prcvoljak, stalno je uvija dok je ovde 30ak cm duzi.
- mape i navigacija su savrseni. Cisto, pregledno, jednostavno.
Skinuo sam samo Srbiju, ostale zemlje cu po potrebi.
- a da, jos jedna app me zeza, YouTube. Bila je jedna extra, ali ju je Google izgleda blokirao.
- odusevljen sam telefonom. Jesam stari Nokijas ali ovo je mnogp kvalitetan aparat. Na N82 mi se za par godina nije skinuo hrom, dok sd na Arc S-u naceo posle godinu dana.
- u aparat ide mikro sim kartica, imao sam onu standardnu pa sam odmah u vipu uzeo zamensku da se ne bi igrao sa makazama
- ekran je malo ko spominjao i revjuovima, ali on kida!
- odvovorno tvrdim da u starti a tek posle npr 6 meseci upotrebe, Lumia 925 na zadate radnje radi brze i tecnije od S3/S4 sa kojim sam je uporedjivao.
1giga rama u Lumiji je sto i 2-3 giga u Androidu.
- ekran je brz, odziv je fantastican. Podesen je na najvisu osetljivost.
- baterija bolje drzi od Arc S-a, + ima neki eko mod koji pokrene kad ostane na minimumu
- aplikacija ima znacajno manje, ali su mahom probrane. Meni za sada od aplikacija samo dve prave problem: Blic koje nema, i Facebook posto zeza ollogovanja.
- da li imao jednu upaljenu ili 15 pokrenutih, za isto vreme tel dolazi u osnovni meni, ili ponovo pali neku od tih aplikacija
- nema tastera sa leve strane (kada gledas tel u ruci), svi su sa desne. Gore su za volume, i kad njih pritisnes odmah ti se pojavi opcija za ringtone/ringtone+vibrate/vibrate
Srednje dugme je za oktljucavnje i zakljucavanje.
Donje dugme je za kameru. Ako je tel zakljucan, dugme se drzi i za manje od sekund je kamera pokrenuta.
- kamera na papiru ima 8mpix i u svakom poredjenju je bolja od kamere na Arc S-u koja ima isto tpliko mpix. Nisam se igrao jos sa kamerom, vidim da ima dosta podesavanja, cak postoje tri aplikacije za fotke.
- panorama je 100000x bolja i laksa! Na Arc S-u i na S2 stalno "pukne", nikako da se lepo uhvati, uvek pise hold phone stady i sl. Ovde pokrenes, i kad pomeras u desno treba dva kruzica da poklopis. Kad se pkklope zadrzis, tel nesto odradi i tako par puta.
- najbrzi je na jednostavnim stvarima: slikaj ovo i poslaji preko Vibera, to je neuloredivo brze i lakse.
- tastatura je znacajno preciznija, mnogo manje gresaka pravim u kucanju (nemam aktivirano da preppzna tekst)
- ono sto me je odusevilo je duzina usb kabla tj kabla za punjenje. Na Arc S-u je prcvoljak, stalno je uvija dok je ovde 30ak cm duzi.
- mape i navigacija su savrseni. Cisto, pregledno, jednostavno.
Skinuo sam samo Srbiju, ostale zemlje cu po potrebi.
- a da, jos jedna app me zeza, YouTube. Bila je jedna extra, ali ju je Google izgleda blokirao.
- odusevljen sam telefonom. Jesam stari Nokijas ali ovo je mnogp kvalitetan aparat. Na N82 mi se za par godina nije skinuo hrom, dok sd na Arc S-u naceo posle godinu dana.
- u aparat ide mikro sim kartica, imao sam onu standardnu pa sam odmah u vipu uzeo zamensku da se ne bi igrao sa makazama
- ekran je malo ko spominjao i revjuovima, ali on kida!
- odvovorno tvrdim da u starti a tek posle npr 6 meseci upotrebe, Lumia 925 na zadate radnje radi brze i tecnije od S3/S4 sa kojim sam je uporedjivao.
1giga rama u Lumiji je sto i 2-3 giga u Androidu.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Videćemo kad za W8 izađe na hiljade apk kako će se telefon ponašati kad mu staviš 15-20 apk umesto 5.
Posetite www.garaza.rs !