Floyd napisao:Ja sam prosle cele zime vozio sa letnjim iz prakticnih razloga i nije bilo problema (ali ni snega ) a sad su narucene Bridgestone Blizzak LM-32S 98V XL.
Ove posle 35k km idu u smece a za leto se trazi 18" set
Ako se dobro sećam prošlogodišnjeg testa u AB, taj Blizzak je bio osrednji i skup, tako da...
OT: Kad pre ubi 35k? Letos u BG si imao 24k?
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 29 Okt 2013, 20:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Floyd napisao:Ja sam prosle cele zime vozio sa letnjim iz prakticnih razloga i nije bilo problema (ali ni snega ) a sad su narucene Bridgestone Blizzak LM-32S 98V XL.
Ove posle 35k km idu u smece a za leto se trazi 18" set
Ako se dobro sećam prošlogodišnjeg testa u AB, taj Blizzak je bio osrednji i skup, tako da...
OT: Kad pre ubi 35k? Letos u BG si imao 24k?
Sent using Tapatalk
Ove koje je Floyd naručio su nov model, ne taj iz prošle godine.
methane.master napisao:Kad pre ubi 35k? Letos u BG si imao 24k?
Letos u BG je bilo oko 28k...nisam puno vozio u medjuvremenu
Sto se guma tice, kao sto rece Maniaxxx, 32S su nove i po testovima je jedna od najboljih...bar za moju dimenziju.
Martin napisao:
trojanac napisao:Kakvo smece, jesi lud? Salji to ovamo. Gume iz Svajcarske, malo presle, kao nove, pa to odmah da zavalis ovde za 200€.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Da, bre - šalji to vamo!!!
Ako ste zainteresovani, nema problema ako mozete da organizujete prevoz
ADrei napisao:reci da se salis
uzmi bar 19" neces nikakvu razliku osetitu u udobnosti...
Od OEM mi se svidjaju 18" model 397 i 20" M ali one ne dolaze u obzir.
Floyd, ako vec nisi kupio razmisli jos jednom. Bridgeston ima dosta lose ocene godinama unazad za zmsku, a testovi su u 90% slucajeva placen pogotovu prva godina kada izadje novi model. Video sam da je sad kao jedna od najboljih.
E sad sto se tice cene znam da preko nije skupa kao kod nas vec je u klasi ostalih premiuma.
Naravno losa nije, e sad ono sto se meni ne svidja je sto je uvek bila dosta losija po pitanju buke, snega, kise.
Sad procitah da je poruceno
Pa sta znam, po onome sto sam procitao su jako dobro ocenjene...kod ADAC-a i TCS-a (CH "adac") zauzimaju drugo mesto.
Pored toga su iz nekog razloga najjeftinije medju premium modelima.
Michelin Alpin A4 (koje sam koristio na Alfi i koje su super) su 30e skuplje po komadu, Conti WinterContact TS850 25e a Dunlop 4D (koja nije bas pohvaljena) je 20ak e skuplja.
U principu nije toliko velika razlika u ceni ali sam ovu izabrao jer je super ocenjena a i generalno sam zadovoljan (i drugi ljudi sa kojima sam pricao) Bridgestone gumama.
4D je novija guma, pa bi trebalo da je bolja, tj unapredjena. Verujem da je razlika kao izmedju Androida 4.1 i 4.2
U nekim dimenzijama (kao npr za X3) nema 4D verzije, vec samo 3D, koju sam ja i uzeo prosle godine i vrlo sam zadovoljan.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!