Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
Najskuplje pare 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kamatica.com je imala poredjenje svih banaka, kako za stednju, tako i za kredite. Krediti.rs takodje.
Slicno svuda jeste, ali razlike postoje.
TT
Slicno svuda jeste, ali razlike postoje.
TT
McGruja napisao:Najskuplje pare

Nema neki subvencionisani...?
jesu najskuplje i kamate su nenormalne na 4-5 godina, e sad, to je u sustini namenski kredit za adaptaciju kuce, da li to spada u subvencionisani? ili se smatra samo kao gotovinski?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je druga stvar. Za adaptaciju je potrosacki, ne klasika gotovinski, pa su i kamate nesto povoljnije. Bar bi trebalo tako 
TT

TT
Za adaptaciju su kamate kao za stambeni. Barem je tako ranije bilo.
Zar nema trenutno neki subvencionisani baš za adaptaciju kuće, kao da bude energetski efikasnija...? 

Za namenski kredit su potrebni i racuni za robu/usluge, da se ne zaboravi
Procredit banka. Al msm da nije klasicno subvencionisani, nego banka sama daje neke pogodnosti (iako u sustini uopste nije pogodan)fq400 napisao:Zar nema trenutno neki subvencionisani baš za adaptaciju kuće, kao da bude energetski efikasnija...?
Jedina iole dobra stvar medju gigantskim kamatama i govnjivim bankama je sto su banke pocele da cene stare klijente.
Dobijaju se znatno bolji uslovi i nize kamate, samo sto ni to nece sami da ponude, nego morate da se svadjate, ubedjujete, "pretite" prelaskom u drugu banku itd...
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Nema.fq400 napisao:Zar nema trenutno neki subvencionisani baš za adaptaciju kuće, kao da bude energetski efikasnija...?
Bio je prošle godine ali je jako brzo obustavljeno.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
ja sam prosle godine uzeo u intesi 300.000 din na 60 meseci, mesecno placam 7.600 din. Uzeo sam duzi period jer mi je odgovarala niza rata, mada sam lepo mogo na 3 god.sashicus napisao:Planiram pocetkom naredne godine podici gotovinski kredit tipa 300.000 din na 3,4 ili 5 god, videcemo o detaljima... Kontam da su uslovi kod svih banaka isti ili slicni, trenutno sam u AIK, ali voleo bih ako neko ima nekog iskustva sa nekom drugom bankom, ko ima najbolje uslove itd, pre nego krenem da obilazim banke i skupljam formulare, mozda iz fotelje mogu da saznam nesto?! sta kazete?
Ono sto ti je najbitnije, uzmi dinarski i ne razmisljas. Znas koliko placas od pocetka do kraja i uzivas.
Sent from my RM-885_eu_hungary_334 using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Banke - odabir, utisci...
Jbt kamata 40%. Kuku lele.
Ja bas izbegavam kredite u poslednjih par godina. Pre 6 meseci sam uzeo subvencionisani i kamata mi je 10% na dinarski i to mi puno.
Ja bas izbegavam kredite u poslednjih par godina. Pre 6 meseci sam uzeo subvencionisani i kamata mi je 10% na dinarski i to mi puno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije 40%, pogledao sam sad neki kalkulator dođe mu oko 18% godišnje. I dalje puno ali nije 40.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije 40% vec nesto jace od 50%
7600x 60= 456000
Sent from my Lumia
7600x 60= 456000
Sent from my Lumia