@Kuzmanovic
To je Giulietta iz 1983. godine i nema nikakvu specijalnu oznaku. Na žalost bila je žrtva ruskog lima pa je većina strunula i danas su jako retke. Ima ih i kod nas ali jako malo. Jednu je sređivo kolega sa ARCS-a, ubacio je 3.0 V6 12v u nju ali nije imao para da završi projekat pa je prodata. Ne znam gde je završila. Bila je jedna kod majstor Patka sa Zvezdare, on je dosta lepo sredio i ofarbao pa je vozio 3-4 godine i prodao. Nakon toga je spletom neserćnih okolnosti završila na parkingu Parking servisa gde je trunula godinama dok nije vraćena vlasniku. Onda se tako trula pojavila na oglasima za 300€ i brzo je prodata. Ja sam išao da je pogledam ali je bila previše trula po mojoj proceni. Ima verovatno negde još neka.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
@ Kuymanovic
Oznaka ove Giuliette je Tipo 116, ako si na to mislio.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!