Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Meni uvek rikne ona što se teže menja na desnoj strani (kada se gleda od napred) i to dve za godinu dana (osram)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I meni uvek ta prva, no za 5-6 dana crkava i druga, sinhronizovano... No četiri sijalice za 2.5 godine, nije strašno... 

- samo polako
Jao ala sam se ja namučio sa zamenom dok mi čovek nije pokazao kako se to radi.
Mislim da ni danas ne bih uspeo i pored svih uputstava na netu dok ne videh uživo.
Leva sijalica, prva ruka, još traje.
Mislim da ni danas ne bih uspeo i pored svih uputstava na netu dok ne videh uživo.
Leva sijalica, prva ruka, još traje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Da ne izbaksuziram meni za 4 godine i 45k km nije crkla ni jedna fabrička sijalica
Na osnovu pregleda originalnih svećica, (nimalo zauljene-zacrnjene, centralna elektroda kao nova) stičem utisak da ih još nije trebalo menjati.
Kažu da ih je trebalo menjati zbog bobina

Na osnovu pregleda originalnih svećica, (nimalo zauljene-zacrnjene, centralna elektroda kao nova) stičem utisak da ih još nije trebalo menjati.
Kažu da ih je trebalo menjati zbog bobina

Problem je u zazoru, koji raste, premeri to, pa ces videti razliku.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam ih ipak promenio na 43.000 i nešto (treći redovan servis), za svaki slučaj. A i servisna knjiga kaže da se menjaju još ranije, na 30.000, no ovlašćeni servis ih tada nije zamenio...
- Saša
Re: Baxov Punto TDI
Z10 je možda mogla biti bolja samo u prvim danima prodaje kada je stizala iz Italije, ali posle nikako. Zar ste već zaboravili prve dane preuzimanja Zastave od strane Fiata i kada je od 250 sklopljenih primeraka samo 56 prošlo Fiatovu kontrolu? 

Pod Z10, se ovde pretpostavljam posmatra italijanka.
Ma i to je relativno, evo kad pogledas i moj Zoro, pije ulje, od ka je ugledao svetlost daan.
Ma i to je relativno, evo kad pogledas i moj Zoro, pije ulje, od ka je ugledao svetlost daan.
Da, srpski a ne-srpski proizvod 
Pije ulje, pa sta? Radije bih da troskari ulje od starta, nego da krene od 100.000km to da radi
Sent from my HTC One X using Tapatalk

Pije ulje, pa sta? Radije bih da troskari ulje od starta, nego da krene od 100.000km to da radi
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Ma nista taj Z10, je super auto, stvarno, mnogo vise nego sto sam od njega i ocekivao.
A ima i lepsu masku.....A i ratkapne 

- samo polako
Imam pitanje za vas poznavaoce, ja sam kupio verovatno poslednje primerke Z10 2008-2009. godine pa ako možete da mi pojasnite u koju kategoriju ona spada.
Možda da se prebacimo na onu drugu baxovu temu o Z10.
Možda da se prebacimo na onu drugu baxovu temu o Z10.
Ako ti je broj sasije na zfa onda je Italijan najverovatnije.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
MOJA Z10 puni za koji dan 7godina i presla je 125.000km nigde udarana limarija kao nova tu i tamo zagrebana sa strane (od vrata na parkingu) Promenjen set (lamela) viljuske,diskovi, itd...motor kao da sad najbolje vuce. pri i dalje solidnoj potrosnji benzina od 5,5 na otvorenom(ravnom) putu Bg-Nis. jedini mi je problem sto mi je u sadnje vreme kvacilo malo cvrsce i kao da mi curka ulje na desnim kljestima vidim da mi je felna masna(po malo).
Sve u svemu jako sam zadovoljan sa Z10.
Sve u svemu jako sam zadovoljan sa Z10.