Opel Astra J ... Kupiti ili ne ? Preporuka do 16.000€
- dr Pavlovic
- Pridružio se: 04 Mar 2012, 20:01
- Garaža: Suzuki SX4, GS 4x4
Re: Opel Astra J ... Kupiti ili ne ? Preporuka do 16.000€
Moj drugar je do skora radio u Merecedesu (na Novom Beogradu) i kaze, da je prodaja katastraofa, i da jedino rentabilno radi odelenje za kamione i autobuse, a sve ostalo, Merc iz Nemacke upumpava pare ovamo .. samo je pitanje vremena kada ce odluciti da ukinu ovde predstavnistvo, i da daju nekome dileru da prodaje.
a sto se tice pitanja da li smo svesni gde smo u Evropi, cak i da jesmo svesni, "riba od glave smrdi" to jest, prvo politicari i ljudi koji vode ovu zemlju treba da se osveste gde smo, umesto sto gledaju kako da se nakradu,i zaposle celu rodbinu u dobrim ili drzavnim firmama.
sve u svemu, izgleda da ce do zime da ostanu svega nekoliko predstavnistava ovde, a ostalo, katanac u bravu ..na zalost
a sto se tice pitanja da li smo svesni gde smo u Evropi, cak i da jesmo svesni, "riba od glave smrdi" to jest, prvo politicari i ljudi koji vode ovu zemlju treba da se osveste gde smo, umesto sto gledaju kako da se nakradu,i zaposle celu rodbinu u dobrim ili drzavnim firmama.
sve u svemu, izgleda da ce do zime da ostanu svega nekoliko predstavnistava ovde, a ostalo, katanac u bravu ..na zalost
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Da ne otvaram novu temu..
Imam dobru ponudu za Astru J 1.7cdti sa 125ks.. Ima neko neku pohvalu ili zamerku za motor ili vozilo?
Gledao sam nove Ceed i i30 sa 1.6 benzincima i full opremom i skoro se odlucio.. A onda sam dobio ponudu za Astru 2012 u Cosmo paketu sa 30.000 km.. I sve mi je pomrsila.. Mislim da je bolja kupovina.. Gresim?
Imam dobru ponudu za Astru J 1.7cdti sa 125ks.. Ima neko neku pohvalu ili zamerku za motor ili vozilo?
Gledao sam nove Ceed i i30 sa 1.6 benzincima i full opremom i skoro se odlucio.. A onda sam dobio ponudu za Astru 2012 u Cosmo paketu sa 30.000 km.. I sve mi je pomrsila.. Mislim da je bolja kupovina.. Gresim?
Ja imam taj 1,7 CDTI, presao sam oko 80.00km, u Astri G.
Auto je imao 0 problema do sada. Motor trosi oko 4.5-7.5 po gradu.
Motor je druga liga CR dizela po performansama, ali i kao takav, lepo radi i ne pravi probleme.
Mislim da je Astra bolji auto od Ceeda, brat doduse ima Ceeda 1,6, i on je prezadovoljan.
Cini mi se da neces pogresiti, za sta god da se odlucis...
Auto je imao 0 problema do sada. Motor trosi oko 4.5-7.5 po gradu.
Motor je druga liga CR dizela po performansama, ali i kao takav, lepo radi i ne pravi probleme.
Mislim da je Astra bolji auto od Ceeda, brat doduse ima Ceeda 1,6, i on je prezadovoljan.
Cini mi se da neces pogresiti, za sta god da se odlucis...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
ako je cena korektna, zasto je uzeti tu astru. nijedan auto, pogotovo polovan, ne moze biti niti toliko los koliko mu je cena niska, niti toliko dobar koliko mu je cena previsoka. svaki je dobar ako mu je cena odgovarajuca...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cosmo paket mozes videti kod mene kako izgleda.
Sto se tice motora, to je jaca verzija 1.7cdti i nisam cuo za neki problem.
Ono sto je kod Astre problem, jeste termostat i proveri da li je menjan. Ako nije, to ce te sacekati kroz godinu dana.
Meni je riknuo cim je izasao iz garancije.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sto se tice motora, to je jaca verzija 1.7cdti i nisam cuo za neki problem.
Ono sto je kod Astre problem, jeste termostat i proveri da li je menjan. Ako nije, to ce te sacekati kroz godinu dana.
Meni je riknuo cim je izasao iz garancije.
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
@Day Walker
Znam da si ti od pocetka zadovoljan.. Naravno da uvek bude nekih sitnica ali to je normalno.
Sa opremom sam extra zadovoljan, za razliku od tvoje nema AFL, ima polu kozna sedista, mehanicku rucnu i 17" tockove.
Znam da si ti od pocetka zadovoljan.. Naravno da uvek bude nekih sitnica ali to je normalno.
Sa opremom sam extra zadovoljan, za razliku od tvoje nema AFL, ima polu kozna sedista, mehanicku rucnu i 17" tockove.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koji je bolji auto to je pitanje, zavisi kako gledas. Sa druge strane, izmedju benzinca i dizela slicne zapremine i snage, dizel deluje kao bolje resenje pogotovo jer je auto maltene nov i ako je cena dobra izbor je jasan.
Ne znam ko je doradjivao taj motor, da li Isuzu ili GM, ali je osnova odlicna i ne bi trebalo da taj motor bude problematican. Sto se mene tice, samo napred ako ti se sve ostalo uklapa.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Ne znam ko je doradjivao taj motor, da li Isuzu ili GM, ali je osnova odlicna i ne bi trebalo da taj motor bude problematican. Sto se mene tice, samo napred ako ti se sve ostalo uklapa.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
pored Astre korejsko g-no nema sta da trazi.Licno mislim da se kvalitet nekog automobila pokazuje posle 100000 km.Nije premijum samo zbog toga premijum.Pogledajte prvo entreijere tih automobila pa onda da procamo dalje.
Koreanci kaskaju jednu genraciju za vodecim evropskim proizvodjacima.Taj CEED/I 30 je bolji od astre H ali od Astre J tesko.Tek sledeca generacija ce ih dostici a onda ce Evropljani imati nov model i tako ukrug.
Koreanci kaskaju jednu genraciju za vodecim evropskim proizvodjacima.Taj CEED/I 30 je bolji od astre H ali od Astre J tesko.Tek sledeca generacija ce ih dostici a onda ce Evropljani imati nov model i tako ukrug.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Nema govora da je Ceed bolji auto od Astre J, ali za cenu za koju se prodaje, ima sta da ponudi.
Inace 1,7 Isuzu motor, nije nesto sto treba da te brine.
Posedujem i vozim taj 1,7 CDTI 80ks, kao i mJet 1.3 70ks.
U voznji je 1,7 ugladjeniji, i linearno vuce, dok je 1,3 grublji, ali i ekspolozivniji, oba motora imaju svoje kvalitete.
Inace 1,7 Isuzu motor, nije nesto sto treba da te brine.
Posedujem i vozim taj 1,7 CDTI 80ks, kao i mJet 1.3 70ks.
U voznji je 1,7 ugladjeniji, i linearno vuce, dok je 1,3 grublji, ali i ekspolozivniji, oba motora imaju svoje kvalitete.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ne bih ja Ceed stavljao ni ispred H, sem što je atraktivniji i pun gedžeta.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Kako sam prilikom razmatranja novog auta imao i Astru J kao opciju, odlucio sam se za Ceeda jer je unutra na nivou, dosta vise opreme za manje para, udobniji je i ima mekse ogibljenje.
Nakon 10000 km i vise nego prezadovoljan i udobnoscu i potrosnjom od 7.66 sa karavanom i motorom 1.6 gdi.
Nakon 10000 km i vise nego prezadovoljan i udobnoscu i potrosnjom od 7.66 sa karavanom i motorom 1.6 gdi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koju Astru si gledao i koja je bila razlika u ceni?
Posetite www.garaza.rs !
Astru karavan, mislim da je bila oko 16,500 eur i to sa 1.4 100ks u klotu
Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ti su hteli da te opeljese
Sada za 17.000 imas 1.7cdti 110ks

Sada za 17.000 imas 1.7cdti 110ks
Brzine idu u H-a !!!

ah zajebi ti, dw, ti si tamo u marketing odeljenju, imas veze i vezice.