Samo jos da nadjem pristojan plac i da krenem sa gradnjom kuce...

E pa ovde ti je to najjeftinija varijanta ako hoces novu kucu.Delija napisao:p.s. Znam na sta konkretno mislis - i ovde ima ponegde tih "naselja" sa tipskim kucama, ali je i ovde to preskupo...
Nego... jel može tamo stranac da bude vlasnik nekretnine?Floyd napisao: Zato veliki investitor kupi njivu za "malu" lovu, tu napravi naselje od 20ak tipskih kuca plus cesto i par manjih zgrada, napravi se neki supermarket i jos par lokala da to lici na urbano naselje kao i celu saobracajnu infrastruturu pa onda to prodaje po "podnosljivim" cenama.
Palo je meni na pamet da organizujem kolege sa posla posto imamo slicne pretenzije (bez zelje da zaradim ni 0.1 evro, ali sa zeljom da zbog broja ljudi ispadne jeftinije po glavi), ali, iskreno, smorio sam se i od skupljanja ljudi za basket (ne mozes verovati koliko je komplikovano skupiti od toliko ljudi iz firme bar 6 ljudi za jedan glupi basketFloyd napisao:Zato veliki investitor kupi njivu za "malu" lovu, tu napravi naselje od 20ak tipskih kuca plus cesto i par manjih zgrada, napravi se neki supermarket i jos par lokala da to lici na urbano naselje kao i celu saobracajnu infrastruturu pa onda to prodaje po "podnosljivim" cenama.
Preferiram Kamenicu, ali mi i Rumenka ne deluje lose - tu je, cujem, zezancija sa podzemnim vodamaCherokee napisao:A na koju stranu si mislio da trazis plac?
Moze svaki koji ima boravisnu dozvolu ali oni koji nemaju stalnu dozvolu ili EU pasos, mogu da kupe samo kucu u kojoj bi ziveli ali ne i izdavali.methane.master napisao:Nego... jel može tamo stranac da bude vlasnik nekretnine?