Mobilne telekomunikacije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Mobilne telekomunikacije
Neću da sporim gsmarenu kao najuticajniji sajt tog tipa, i sam je pratim i uzimam u obzir šta kažu, ali poznato je i da je zovu samsungarena... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je za sada proedak slican Herojevom (gledajuci ove slike)
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je i po meni suština. Dilema koja i mene muči.Floyd napisao:Ovde je vece pitanje da li hoces da predjes na W8 ili ne
Nokije imaju možda i najbolje kamere, ali pitanje je koliko to nekome treba. Koliko god bila impresivna kamera na 1020, toliko bih ludeo zbog oblika zadnjeg dela telefona koji je posledica iste. Nekom ta kamera sigurno znači, meni ne puno.
Zaniljivo. To je čak bio i feature na sarom HTC-u odn. satu u njegovom Sense-u.Floyd napisao:Telefon radi brze...radio je i pre brzo ali je npr. sporije ucitavao stranicu sa widgetima, sat je na ekranu pri aktiviranju prvo pokazivao staro vreme pa se posle sekunde osvezi (nebitno ali dovoljno da se smoris kad na prvi pogled pomislis da imas jos vremena).
Širim haos!
Starce, koje je tvoje misljenje N3 ili Z1?
- starac vujadin
Ja bih ti preporučio da ih testiraš/isprobaš, jer svako ima svoje afinitete u upotrebi telefona. Može da ti se desi da neki telefon koji na testovima i ne prođe bolje od konkurenta tebi bolje legne jer nešto radi bolje od drugog što je tebi jako bitno...ili izgleda jednostavno bolje, a nekome je to najbitnije. Ovde nećeš pogrešiti sigurno, pa čak i da uzmeš Note.
starac vujadin napisao:Neću da sporim gsmarenu kao najuticajniji sajt tog tipa, i sam je pratim i uzimam u obzir šta kažu, ali poznato je i da je zovu samsungarena...
E ovo je nesto novo...
Realno nece pogresiti pa cak i da uzme N3 koji je inace i najbolji telefon danasnjice, ali eto moze se reci da nece mnogo pogresitistarac vujadin napisao: Ovde nećeš pogrešiti sigurno, pa čak i da uzmeš Note.

Inace iako imam simpatije prema Sony-u, nemojte se saliti i uzeti njihov telefon jos uvek, grdno cete se zeznuti. Govorim izmedju istalog i iz licnog iskustva.
Mlad si josLaki021 napisao:
Realno nece pogresiti pa cak i da uzme N3 koji je inace i najbolji telefon danasnjice, ali eto moze se reci da nece mnogo pogresiti

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
Moj drugar koji je skoro kupio Xperiu Z se već gorko pokajao...i sada kuka što nije sačekao Z1
...A lepo sam mu rekao, ali kad čoveka svrbe pare... 

Jel ja to dobro vidim, ili ljudi biraju telefončine prema kameri?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Svako ima svoje prioritete,sto to ne bi bila i kamera?
Meni nije toliko bitna stvar,ali ima onih kojima jeste.
Inace,zanimljivo mi je da sam ja na HTC dobio update-om na 4.3 pre nedelju dana,slow motion kameru,a recimo Nexus to nema.
Govorim to posto je poznato da Nexus obicno najvise dobija sa najbrzim update-ovima i stock androidom.
Samsung S3 nece da mi update-uje na 4.2... Jel to zato sto su resili da ne izbaciju posle 4.1.2 za S3 ili je do fona?
A sada,nesto po meni veoma zanimljivo!
http://wonderfulengineering.com/this-is ... ed-photos/
Iphone 6.
Pored veceg ekrana,koristi grafen za izradu istog,sto je veliki napredak.
@Floyd
Na tim low light slikama sa blicem mi ide:
1020,5s,One,Z1,N3,G2.
Bez blica:
1020,One,5s,G2,Z1,N3
E sada,nisam siguran za 1020,jer je dosta pozuteo sliku,a siguran sam da je to lik mogao lagano da ispegla podesavanjem.
Meni nije toliko bitna stvar,ali ima onih kojima jeste.
Inace,zanimljivo mi je da sam ja na HTC dobio update-om na 4.3 pre nedelju dana,slow motion kameru,a recimo Nexus to nema.
Govorim to posto je poznato da Nexus obicno najvise dobija sa najbrzim update-ovima i stock androidom.
Samsung S3 nece da mi update-uje na 4.2... Jel to zato sto su resili da ne izbaciju posle 4.1.2 za S3 ili je do fona?
A sada,nesto po meni veoma zanimljivo!
http://wonderfulengineering.com/this-is ... ed-photos/
Iphone 6.
Pored veceg ekrana,koristi grafen za izradu istog,sto je veliki napredak.
@Floyd
1020,5s,One,Z1,N3,G2.
Bez blica:
1020,One,5s,G2,Z1,N3
E sada,nisam siguran za 1020,jer je dosta pozuteo sliku,a siguran sam da je to lik mogao lagano da ispegla podesavanjem.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja sam trazio telefon sa pristojnom kamerom, a na kraju sam slikao manje od 10 slika (bukvalno!) za vise od 6 meseci 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ajde da razumem sto si 5S stavio ispred N3 ali otkud Z1.Xepoj87 napisao: @Floyd
1020,5s,One,Z1,N3,G2.
Bez blica:
1020,One,5s,G2,Z1,N3
Pa njegove slike su prepune suma cak i sa blicem.
Do malo pre sam bio u BG-u i igrao se s Note3 i Z1, Lumiu 1020 niko nije hteo da upali.
Note 3 ima neuporedivo bolji ekran a Z1 je mnogo kvalitetnije izrade. Kamerom sam slikao devojku koja je bila sa mnom, neverovatno je koliko je Z1 imao losu kameru. Ne kazem da je Note3 imao super, bila je kakva i treba da bude ali Z1 je bas bio uzas... Proverio sam i da nije prljav objektiv, nije, ali slike su imale bele tackice po sebi, kao da slikam s tri klase losijim telefonom
Note 3 ima neuporedivo bolji ekran a Z1 je mnogo kvalitetnije izrade. Kamerom sam slikao devojku koja je bila sa mnom, neverovatno je koliko je Z1 imao losu kameru. Ne kazem da je Note3 imao super, bila je kakva i treba da bude ali Z1 je bas bio uzas... Proverio sam i da nije prljav objektiv, nije, ali slike su imale bele tackice po sebi, kao da slikam s tri klase losijim telefonom

- starac vujadin
A biće tu uskoro i onaj mega veliki HTC One...