Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Имам једно потпитање...
Jok, to je tvornička boja, u živo je baš lepasomi-car napisao:Farbano u sopstvenoj reziji
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... i_quattro/
spreman sam lepu cifru da mu dam da menjamo sedista, grill, kapice retrovizora, izduve, kocnice
... al lik nece
kaze prodaje ga samo u kompletu...
spreman sam lepu cifru da mu dam da menjamo sedista, grill, kapice retrovizora, izduve, kocnice

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Da, baš si mu atraktivnu ponudu dao. 
Znaš onaj vic kada ameri odu u Afriku u neko domorodačko selo i kada im ponude mobilne telefone za dijamante... Domoroci svi u glas na ponudu uzviknuše "Ahaaa, zimba... zumba!". Ameri, uvidevši da su ovi naivni, ponudiše im gomile ukusne brze hrane u zamenu za njihove najlepše žene, ovi opet "ahaaa, zumba... zumba". I tako redom, Ameri im još koječega ponudiše tog dana, a ovi oduševljeni viču "ahaaa, zumba... zumba". Dođe kraj dana i pre spavanja ode Amer da piša uz drvo, kad iza drveta sedi mali crni klinja, samo mu oči svetle u mraku. Kaže Amer "šta radiš mali", a ovaj mu kaže "ništa, ćiko, gledam kako ti je malecki zumba... zumba".
Verovatno je i taj sa oglasa na tvoju ponudu rekao u sebi "ahaaa, zumba... zumba".

Znaš onaj vic kada ameri odu u Afriku u neko domorodačko selo i kada im ponude mobilne telefone za dijamante... Domoroci svi u glas na ponudu uzviknuše "Ahaaa, zimba... zumba!". Ameri, uvidevši da su ovi naivni, ponudiše im gomile ukusne brze hrane u zamenu za njihove najlepše žene, ovi opet "ahaaa, zumba... zumba". I tako redom, Ameri im još koječega ponudiše tog dana, a ovi oduševljeni viču "ahaaa, zumba... zumba". Dođe kraj dana i pre spavanja ode Amer da piša uz drvo, kad iza drveta sedi mali crni klinja, samo mu oči svetle u mraku. Kaže Amer "šta radiš mali", a ovaj mu kaže "ništa, ćiko, gledam kako ti je malecki zumba... zumba".

Verovatno je i taj sa oglasa na tvoju ponudu rekao u sebi "ahaaa, zumba... zumba".

Koji si ti carADrei napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... i_quattro/
spreman sam lepu cifru da mu dam da menjamo sedista, grill, kapice retrovizora, izduve, kocnice... al lik nece

Zamisli da ti prodajes auto i da ti se javi neko pa ti da ponudu samo za motor jer je njegov u Skodi otisao pa mu se ne isplati da radi generalnu

pa on je svejedno to sve menjao koji je problem da stavi fabricki gril, izduve, kapice retrovizora a proda meni S5 
taj lik drzi audi otpad ili je drzao neko od koga je on kupio auto... znam jer sam trebao da kupim S line branike bas sa tog auta al je odvalio neku nenormalnu cenu...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

taj lik drzi audi otpad ili je drzao neko od koga je on kupio auto... znam jer sam trebao da kupim S line branike bas sa tog auta al je odvalio neku nenormalnu cenu...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Pa mozda ga je nasminkao da bi ga lakse prodao
3.0 u Srbiji nije zanimljiva kupovina, pa jos ako auto nije lep...kome da ga proda?

3.0 u Srbiji nije zanimljiva kupovina, pa jos ako auto nije lep...kome da ga proda?
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... _sport_gs/
Mislim da se prodaje vec 2 godine. Tesko da ce negde i da ga udome.
Mislim da se prodaje vec 2 godine. Tesko da ce negde i da ga udome.
Floyd napisao: Zamisli da ti prodajes auto i da ti se javi neko pa ti da ponudu samo za motor jer je njegov u Skodi otisao pa mu se ne isplati da radi generalnu

Lep Audi,i dobra cena...ADrei napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... i_quattro/
spreman sam lepu cifru da mu dam da menjamo sedista, grill, kapice retrovizora, izduve, kocnice... al lik nece
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
ADrei napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... i_quattro/

Čitam i ne verujem

Tražiš od čoveka da raskupusa ovakav auto.

Never Say Never Again
pa taj auto i jeste pakovan, on drzi auto otpad... prednji i zadnji branik je hteo da proda prosle godine
sad dal je auto u medjuvremenu promenio vlasnika pa ovaj nece, ili sta je u pitanju ne znam...

sad dal je auto u medjuvremenu promenio vlasnika pa ovaj nece, ili sta je u pitanju ne znam...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!