Delija napisao:U NS-u je sve na 5 minuta gde god da si u njemu

ja imam utisak da je ns postao jedna velika guzva, kao i bg. polovinom 2000ih sam jako cesto, gotovo svaki vikend bio tamo jer mi je grad bio ekstra zanimljiv. tada si mogao od mosta slobode autom da spicis do stanice za bukvalno par minuta, da se parkiras gde hoces, nigde guzve, ma vrh. onda su poceli da naplacuju parking u sirem centru, bulevaru, grbavici itd, meni su 2 kazne napisali bezveze, opcija da kupim godisnju kartu posto imam nekretninu na svoje ime na samom bulevaru kod futoske nije postojala dok se ne prijavim na tu adresu, uz to je bulevar postao sve zakrceniji i malo po malo odlazak tamo je postao patnja i proredio sam ga maksimalno. tako da ne znam odakle dokle sad u ns-u mozes stici za 5 minuta, i cime...
@flojd - mitrovica ima, da ne lupim sad, 50-70 hiljada stanovnika i klasican je vojvodjanski grad sa vecinom potrrebne infrastrukture za jedan normalan zivot, i u nekim stvarima je centar sremske oblasti ( recimo zdravstva, zaprepastio sam se kad sam cuo da drugarica koja je lekar opste prakse u indjiji mnogo blizoj bg-u nego sm-u ide u mitrovicu na obuke i seminare ). neke stvari fale, recimo savremen bioskop, ali zato ima odlicnu uredjenu plazu posto je na obali save, blizu je fruskoj gori kao izletistu itd... isto tako verujem da postoje mesta i sa druge, juzne strane bg-a koja nude dosta a pri tome si vremenski relativno blizu grada, kome je to zanimljivo i vezan je za taj deo grada...