Suzuki SX4 - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Re: Suzuki SX4 - generalna tema

Post od Bax »

Naravno nije to velika steta, nego nervira njihov jajarski princip, na poziciju gde si dosao da zamenis los deo, stave jos gori. Plus je od vitalnog znacaja po bezbednost, sve je jasno.

Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
mikiwolf
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2013, 10:05
Garaža: Suzuki SX4 1.6 GS 2012

Post od mikiwolf »

Upravo to!
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

BAJKER napisao:OK, dolazim u Trio da uradim servis, poseta stricu i naravno drugare iz N.S. :D
Obavezno se javi. :thumbup:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

trojanac napisao:Možda odemo i zajedno, treba i ja da radim veliki servis. ;)
Sutra palim za CG, racunaj tamo posle 18.11. doogovoricemo se, a moramo i sa servisom da utanacimo kada mozemo zajedno da nas prime :)
misha napisao:Obavezno se javi. :thumbup:
Naravno!
Slika
Korisnikov avatar
TRIO_driver
Reactions:
Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
Kontakt:

Post od TRIO_driver »

Pravimo SX4 zurku kod mene, vidim ja... :rofl: I jedan Civic da cisto imamo nepristrasne posmatrace.. :)
Trio Motors i Trio Servis - http://www.triomotors.rs ISUZU vozila - http://www.isuzu.co.rs
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Japanski klan :mangup:
Slika
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Post od RobiNS »

:doubleup: ;) :D
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Re: Suzuki SX4 SE by BAJKER

Post od BAJKER »

mića napisao:odlicne fotke ;) meni sx4 ulazi u neki uzi izbor sledeceg prevoza ali samo 4x4....zasto se ti nisi opredelio za 4x4 verziju :ccc:
Kada sam ga kupovao te 2009 godine moj SX4 2WD 1.5 na sajamskom popustu je bio 12900e, sa 4x4 pogonom je bio 15000 dosta vise nego za danasnje cene, da sam se odlucio da kupim taj auto pre dve tri godine sa danasnjim cenama sigurno je da bih uzeo sa 4x4 pogonom. Koliko se secam kada je Sloba kupovao isti auto 2008 godine da ga je kostao preko 14000e, tako da mozes da se uveris kako su cene SX4 padale tokom godina proizvodnje.
Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Bajkeru odlicne fotke kao i uvek. :doubleup: Sloba je svoj SX4 2WD platio oko 16.000e 2008.godine a ja sam moj 1.6 VVT 4WD GS prosle godine platio 13.590e. On je uzeo na pocetku proizvodnje a ja na kraju,zato je tolika razlika u ceni. Velika vecina vlasnika SX4,usled nedostaka novca prilikom kupovine uzima 2WD a potajno bi zelela 4WD. Misljenja sam da je najbolje uzeti model posle redizajna,kada je na trzistu 3-4 godne. Relativno je svez a decije bolesti su otkolonjene.
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:

Post od RobiNS »

misha napisao:Velika vecina vlasnika SX4,usled nedostaka novca prilikom kupovine uzima 2WD a potajno bi zelela 4WD.
:oops: ne bi se bunio, dobro bi mi došlo zimi - moju ulicu ne čiste...
misha napisao:Misljenja sam da je najbolje uzeti model posle redizajna,kada je na trzistu 3-4 godne. Relativno je svez a decije bolesti su otkolonjene.
:thumbup:
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Au kako su obarali cene... a gde je postovanje starih kupaca i njihove dalje prodaje :)e vw o tome misli:)

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:

Post od RobiNS »

Mislim da su tih (ovih) godina globalno pale cene automobila... pa je i to uticalo...
neko je to negde pre mene dobro objasnio... ;)
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

14.900€ + 300€ boja je bio moj primerak aprila 2008. godine... mada jeste izašao 16k pa i više nakon kupovine alu felni, nosača, kofera, zimskih guma i ostale opreme. Što se tiče poznatih mana modela, one nisu velike, ali su do poslednje zadržane i nakon redizajna. Pre svega mislim na čiperica enterijer i poznata škripuckanja i lupkanja. Očigledno je Suzuki redizajnu pristupio sa skromnim budžetom.

Što se pada cena tiče, to treba posmatrati malo šire od prostog poređenja brojki. 15k€ je 2008. godine bilo "manje" para nego 10k€ danas. Kada se setim da su neke banke na devizne uloge davale i 9-9.5% godišnje, a poreza nije bilo. Sada nemaju gde da plasiraju pare pa daju 3% pa još harač na to... Prodaja novih automobila onda i sada najbolje potkrepljuje tu priču i da ne pominjemo ostale primere iz života.

Što se tiče potajnih misli prilikom kupovine... :kezo: I da je budžet bio veći, ne bih uzeo 4x4 jer se za te pare i tada (a ni sada nije puno drugačije) mogao uzeti REALNO bolji auto od SX4, ako i ne puno jači, onda sigurno veći i udobniji.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Sloba napisao:Što se pada cena tiče, to treba posmatrati malo šire od prostog poređenja brojki. 15k€ je 2008. godine bilo "manje" para nego 10k€ danas. Kada se setim da su neke banke na devizne uloge davale i 9-9.5% godišnje, a poreza nije bilo. Sada nemaju gde da plasiraju pare pa daju 3% pa još harač na to... Prodaja novih automobila onda i sada najbolje potkrepljuje tu priču i da ne pominjemo ostale primere iz života.

2007.godine sam kupio stan 52m2 za 40.000e a sada 2013. sam ga prodao za 60.000e. Slazem se da je tada 15.000e bilo"manje "para nego sada 10.000e. Bilo je vise posla i bolje se zivelo. Bas u to vreme sam kupio novu Cordobu za 12.000e,koja je bila je odlicna kupovina.

SX4 sam kupio za 13.590e i mislim da je i sada best buy 4WD u crossver u B segmentu za te novce. Te mane koje pominjes za SX4 su po meni nista u odnosu na zadovljstvo koje mi pruza. Sto se tice potajnih misli o kupovini SX4 4WD,pa recimo da su mi skoro svi vlasnici 2WD to potvrdili. :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

A za sta bi konkretno svi ti ljudi koristili 4WD, imaju vikendice, idu na zimovanje?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori