Passat B5
Passat B5
Drugari ima li kakvih poznatih boljki doticni model. Konkretno 1.9tdi 116ks . Karavan. 2000.g
Znam da je to matoro ali da li vredi da menjam fabijanu za dati auto. Cale se nesto premislja, a ja sam u nekoj nemirici. Odradjen je vec veliki servis pre sigurno 20ak kkm. Mali radjeni redovno.
Znam da je to matoro ali da li vredi da menjam fabijanu za dati auto. Cale se nesto premislja, a ja sam u nekoj nemirici. Odradjen je vec veliki servis pre sigurno 20ak kkm. Mali radjeni redovno.
Re: Passat B5
Osim što se traži za delove ? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nije valjda da se toliko krade... ali kad razmislim puni polovniautomobili delova za njega tako da jbg
, ali ako ima nekih preporuka sem toga jav'te. 

- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
Ima moj zet baš takav, karavan, isto godište, isti motor. Njegov je plaćen nešto više nego što je prosečna cena a i u održavanje je uloženo dosta jer je on picajzla, ali je prezadovoljan i kaže da ne namerava da ga menja još dugo. Radio je remap u Užicu i sad ima oko 145KS i 400Nm tako da kida kako ubrzava na autoputu. Meni se nešto nije svidelo to kako se ljulja auto (bio sam suvozač na putu do HR i nazad), ali ko nema sportske ambicije...sebekkg napisao:Drugari ima li kakvih poznatih boljki doticni model. Konkretno 1.9tdi 116ks . Karavan. 2000.g
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Pazi ja sam sve sredjivao na autu sto treba. Jedino sada imaju estetski radovi. Malo branici na parkingu i to je to. Zato i ako bih uzimao uzimao bih neki auto slicnih kvaliteta. Sta meni znaci da uzmem 2.5tdi koji je ubica motor kad nu neko dusu vadio i nije servisirao redovno. Ko ove lesine sto uvoze iz italije. Ima jedan u bajinoj basti pa cu videti da li hoce zamenu posto mi deluje da je utegnut.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
- Pridružio se: 03 Nov 2013, 08:26
sebekkg napisao:Drugari ima li kakvih poznatih boljki doticni model. Konkretno 1.9tdi 116ks . Karavan. 2000.g
Vrhunski auto, barem po izgledu, ipak je to Nemac

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
tema je otključana ako imaš nešto konkretno i pametno da dodaš. Zaključana je sa razlogom, jer se pretvorila u sprdnju i nikakve veze nije bilo sa naslovom poslednjih nekoliko stranica.
Posetite www.garaza.rs !
Moja zena vozi jednog b5 limuzinu, 1997. godiste...
Motor 1,6 benzin + plin, presao preko 360000 km
Neverovatno, ali taj auto i dalje ide i odbija da umre. Jednom sam isao sa njim na more u HR i zakleo sam se da vise nikad necu jer kad god ja sednem da ga vozim nesto crkne. Osim sto je to putovanje trajalo beskonacno i sto su nas preticali i biciklisti, polomio mi se vrat posude koja drzi sipku za ulje u motoru...ali stigosmo zivi i zdravi i tamo i nazad. U svakom slucaju taj auto i dan danas vozi do mora svake godine i ne samo sto vozi do tamo, nego se i vrati nazad.
Ja ga mrzim, ali ocigledno je kvalitet.
ps. kolega sa posla je kupio pre par meseci 1998. limo, 1,9tdi i prezadovoljan je. Ulozio je samo registraciju, prethodni vlasnik je bas bio picajzla.
Motor 1,6 benzin + plin, presao preko 360000 km
Neverovatno, ali taj auto i dalje ide i odbija da umre. Jednom sam isao sa njim na more u HR i zakleo sam se da vise nikad necu jer kad god ja sednem da ga vozim nesto crkne. Osim sto je to putovanje trajalo beskonacno i sto su nas preticali i biciklisti, polomio mi se vrat posude koja drzi sipku za ulje u motoru...ali stigosmo zivi i zdravi i tamo i nazad. U svakom slucaju taj auto i dan danas vozi do mora svake godine i ne samo sto vozi do tamo, nego se i vrati nazad.
Ja ga mrzim, ali ocigledno je kvalitet.
ps. kolega sa posla je kupio pre par meseci 1998. limo, 1,9tdi i prezadovoljan je. Ulozio je samo registraciju, prethodni vlasnik je bas bio picajzla.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
A jel neki motor od ovih dizela ima bese plivajuci?
Svi TDI imaju
Hvala Grujo. Dobro ako budem i gledao ovog u beogradu neko od vas ko ima iskustva ce morati samnom.