Iz proverenih izvora (Velja Stjepanovic - plivanje) i prvakinja drzave u Atletici na 400m (Kristina Vujanic) saznao sam malo pre da nemamo juniorske Evropske pobednike (sem Velje) u ta dva sporta. Trebalo mi je pola sata za proveru informacije, idem da se zaposlim u CIA
Da si napisao da si prvak Evrope na 500m mozda bih pomislio da treniras kajak i da si moj deda
Nema tog uspeha koji jedan srbin može da napravi, a da mu svi srbi od srca čestitaju i podrže ga. Da je skočio iz svemira kao Felix, neki bi rekli mogao je malo više da ode, nije dovoljno visoko.
AcaKayak napisao:Iz proverenih izvora (Velja Stjepanovic - plivanje) i prvakinja drzave u Atletici na 400m (Kristina Vujanic) saznao sam malo pre da nemamo juniorske Evropske pobednike (sem Velje) u ta dva sporta. Trebalo mi je pola sata za proveru informacije, idem da se zaposlim u CIA
Da si napisao da si prvak Evrope na 500m mozda bih pomislio da treniras kajak i da si moj deda
klinac, moraš više da se trudiš, odgovor ti je na dohvat ruke
u veslanju verovatno nisi loš ali za detektiva moraš mnogo da učiš
u zdravlje, odoh da se družim sa svojim novim ljubimcem
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
A sto se Noleta tice, covek je trecu godinu car tenisa. Ja ga ne gotivim preterano, ali on je zaduzio ovaj narod kao nijedan sportista do sad ako cemo iskreno. Pa i da mu se iko uvlaci u guzicu ja mogu da ga razumem...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!