prodjes dobro sa cenom. Trazi kola ako mozes da su kupljena ovde ili nova kupljena u Srbijipa makar dao i 300 evra vise. Zasto? Pa toliko ce da te dodju veliki servis i razne druge
dogovodovstine. Ovako u velikoj vecini slucajeva mozes da proveris svaku rec koju ti prodavac govori.
Ako su kola iz uvoza, gledaj da su minimalno godinu dana bila registrovana ovde. Tako znas da je veliki servis uradjen i da se u tih godinu dana pokazalo sta
valja a sta ne. Kola su registrovana i mozes sa njima kod kojeg god majstora. Na placu ti je objasnjenje za majstora - pa kako da odemo u servis? Lepo, platis
slep sluzbu. Nije skupo, u NS mozes za 20 evra da odvezu i vrate kola do 5 km.
Sta ce drugi da ti napisu me uopste ne zanima. Radio sam na placu pola godine, znam sta i kako se radi. Da ti kazem da smo mi prodali nasu Lancia Lybru 1.6 2000 godiste
sedan sa ugradjenim Zavoli plinom i bocom od 60 litara, letnjim gumama iz 2011 godine jedva za 2650 eur-a. Vukla se tri meseca na sajtu tek-tek neko da nazove.
Nikakvo ulaganje - sedi i vozi. Nov hladnjak, nov akumulator.... zato ne slusaj previse mudrovanja.
Npr. sajt Polovni aut. - sad sam gledao - Detaljna pretraga - Prikazi oglase fizickih lica (znaci ne auto kuce i lizing) + Klima - 1019 oglasa
A registrovanih do oktobra 2014 imas 92 komada (to ti je 200 evra u plusu u startu jer su registrovana godinu dana) . Ukljuci malo pretragu i prvo odluci da li kupujes benzinca ili cadjavca.
3 ili 5 vrata. Sedan ili hatchback, klima ili bez klime. Ta cena koja pise pored kola, to moze da napise sta god ko hoce. Fiksna je jedino smrt sve ostalo je promenljivo. Tako da ladno u pretragu upisi i 2500 evra, na kraju dodjes do 2200.
Pozdrav i javi do veceras sta si nasao