Auto sijalice
Re: Auto sijalice
nemoj brate diamond vision, bas su slabe... ja sam moje montirao, vozio par dana, skinuo i prodao, neka im je daleko lepa kuca.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan vec godinu i po sa DV... 
Nisu bas sjajne nocu po kisi, kao sto sam vec i rekao, al' to sam znao i unapred za tu boju svetla sa intenzitetom halogenih sijalica - i xenoni se tu ne proslavljaju.
p.s. A rezervne jos uvek cuce u fioci...

Nisu bas sjajne nocu po kisi, kao sto sam vec i rekao, al' to sam znao i unapred za tu boju svetla sa intenzitetom halogenih sijalica - i xenoni se tu ne proslavljaju.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Moja preporuka je Osram Cool Blue(imam H4 u SX4 vec 18 meseci a posebno sam zadovoljan sa dugim svetlom) ili Cool Blue Hyper.trojanac napisao:Ako neko ima iskustva da preporuči neku sijalicu, neka napiše.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li smem da stavim sijalice za tablice kakve hocu ili i tu ima neki propis u smislu boje itd. ? :-D
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Juče vidim na nekom kombiju kombinaciju crveno plavog osvetljenja zadnje tablice i to se svetla naizmenično smenjuju, kao neki presretač.
Mislim da pored standardne sijalice jedino bele LED dolaze u obzir.

Mislim da pored standardne sijalice jedino bele LED dolaze u obzir.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja nisam stavio LED za osvetljenje tablice jer mi je i ovako sasvim ok, ali ove za poziciju extra sijaju. Videli su sinoć Dragan i Rakhil. Jedino što ću imeti problem da uklopim H4 sa njima, tj. moraću da uzmem nešto poput Cool Blue, a iako lepo izgladju daju lošiju svetlost. Tako da sam sad u dilemi.
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ove gore na DW-ovoj slici su iste kao kod Trojanca u pozicijama.
- Delija
- Kontakt:
@trojanac
Cool Blue su i dalje zuckaste poprilicno, pogotovo ce se to videti kad ih stavis pored tih LED...
A da stavis xenone?
Cool Blue su i dalje zuckaste poprilicno, pogotovo ce se to videti kad ih stavis pored tih LED...
A da stavis xenone?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
I da te kamera jasnije snimi kad prodjes slucajno na zuto 

- Delija
- Kontakt:
Da li postoje LED sijalice, koje sijaju na levu i desnu stranu?
Na onim kineskim farovima za prethodni Focus je crkla sijalica
Na onim kineskim farovima za prethodni Focus je crkla sijalica
one kod mene sto si sinoc video su "belje" od cool blue, philips crystal vision, i video si da su jos uvek previse zute za te tvoje pozicije. ne znam sta ti je ciniti...trojanac napisao:Ja nisam stavio LED za osvetljenje tablice jer mi je i ovako sasvim ok, ali ove za poziciju extra sijaju. Videli su sinoć Dragan i Rakhil. Jedino što ću imeti problem da uklopim H4 sa njima, tj. moraću da uzmem nešto poput Cool Blue, a iako lepo izgladju daju lošiju svetlost. Tako da sam sad u dilemi.
da li si probao jos neke u tim istim farovima? ja jesam sve od obicnih, preko nightbreakera, blue vision, cool blue intense, crystal vision do diamond-a, i tek kad izredjas svaku u istom faru i na istom mestu vidis razliku kakva je.Delija napisao:Ja sam zadovoljan vec godinu i po sa DV...