Dueli u klasama
Re: Dueli u klasama
+1 , Junge Sterne je 2 godine garancije ako se ne varam.Floyd napisao:Mudro razmisljanjeDelija napisao:Mozda da sacekam godinu-dve pa da ganjam X3 star ~3-4 godine u Nemackoj za nekih 25k evra...![]()
Ako bas hoces sad kupujes polovnjaka predlazem Mecku iz nekog od njihovih salona iz DE.
Npr. ovako nesto...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Brutalna je ova mecka!Floyd napisao:Mudro razmisljanjeDelija napisao:Mozda da sacekam godinu-dve pa da ganjam X3 star ~3-4 godine u Nemackoj za nekih 25k evra...![]()
Ako bas hoces sad kupujes polovnjaka predlazem Mecku iz nekog od njihovih salona iz DE.
Npr. ovako nesto...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... =SportsCar
Batali ove nasminkane Skode
Pretpostavljam da povracaj PDV-a nije veliki problem?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nije nikakav problem, naprotiv u DE je to jednostavno da jednostavnije ne moze biti.
Cak nemas potrebu ni da se vracas u DE, vec sve obavis postom a pare ti stave na racun.
Cak nemas potrebu ni da se vracas u DE, vec sve obavis postom a pare ti stave na racun.
Tako je...Milos napisao:Junge Sterne je 2 godine garancije ako se ne varam.
- Delija
- Kontakt:
Jel postoji nesto tog tipa i za BMW ili samo za Mercedes?
Jos par pitanja - carine vise nema - placa se PDV, ekoloska taksa i spedicija i to je to ili ima jos nekih troskova?
Jos par pitanja - carine vise nema - placa se PDV, ekoloska taksa i spedicija i to je to ili ima jos nekih troskova?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ima i za BMW tzv. BMW Premium Selection.
- Delija
- Kontakt:
Bio danas (konacno) do Radulovica, zagledao 320d i zakazao test voznju za sledecu nedelju - tad im stize test vozilo - trenutno nije tu.
Ako ti novcanik nije "tanak", sacekaj novu C klasu W205 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Slazem se sa HKSom.. Bar ces voziti nesto aktuelno, najnovije i nesto sa premium stilom 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Ne zezajte... Vidite da hocu i da stisnem i da prdnem 
Sve mi se cini da cu da sacekam malo da u Dzermaniji bude aktuelne 3-jke stare ~2-3 godine sa iole solidnom opremom (sport line, xenon, tempomat, parking seznori...) za 25k evra... Sad kad sam malo smirio strasti sve ostalo mi deluje kao bacanje para...

Sve mi se cini da cu da sacekam malo da u Dzermaniji bude aktuelne 3-jke stare ~2-3 godine sa iole solidnom opremom (sport line, xenon, tempomat, parking seznori...) za 25k evra... Sad kad sam malo smirio strasti sve ostalo mi deluje kao bacanje para...
Pa onda izadje novi polupremium i tako u krug...Day Walker napisao:Slazem se sa HKSom.. Bar ces voziti nesto aktuelno, najnovije i nesto sa premium stilom
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Podrzi me, nemoj da me sabotiras 

Brzine idu u H-a !!!

Pregovaraj sa FloydomDelija napisao:Ne zezajte... Vidite da hocu i da stisnem i da prdnem

Day Walker napisao:Podrzi me, nemoj da me sabotiras

Ne mogu da pustim da nagovorite coveka da vozi penzos auto

Vou,vou,vou,lakse malo sa recima... 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.