Dueli u klasama
Re: Dueli u klasama
Da, da, vlasnici mečki su mirni kao bubice. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Off topicLaki021 napisao:Pregovaraj sa Floydom
Ma ostaviće mu Floyd BMW-a da vozi dok on i Paja budu na "službenom putu".

Ponekad doduše pomešaju trampolinu i krov.Geza napisao:Da, da, vlasnici mečki su mirni kao bubice.

Širim haos!
Nije jos na prodajuLaki021 napisao:Pregovaraj sa Floydom

Bila je neka ideja ali me je popustilo...
Floyd ceka novi A4 3.0TDi quattro S-Tronic 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

nemoj da pucas odmahXepoj87 napisao:Vou,vou,vou,lakse malo sa recima...

Sto da ne ako smisle malo lepsi enterijer od ovog u A3 i A6ADrei napisao:Floyd ceka novi A4 3.0TDi quattro S-Tronic

Pas koji laje....stefanan napisao:nemoj da pucas odmahXepoj87 napisao:Vou,vou,vou,lakse malo sa recima...

Ko god kaze da je audi los auto i nesto sto ne treba kupiti je jako nerealan. Isto vazi i za BMW i mercedes.
Problem kod vas fanova je sto ste zatupljeni jednom markom i samo sto ne napisete da je budala neko ko je kupio drugu marku. Ne, nije budala, iako mislim da je bmw 5 super, isto mislim da je A6 sjajan auto, nista losiji, nista bolji. Ima razlike u sitnicama ali dokle god kad recimo moj otac krece ujutru na posao i pita me koji ces auto da ti ostavim i ja na to kazem svejedno i to stvarno mislim, ta razlika nije bitna. Nemam vise A6 ali dok sam ga imao smatrao sam da je super auto. Vi kad pisete, jedan je svemirski brod a drugi samo sto se krece, mozda mu malo i nizbrdice treba da se ne ugasi pri kretanju.
Problem kod vas fanova je sto ste zatupljeni jednom markom i samo sto ne napisete da je budala neko ko je kupio drugu marku. Ne, nije budala, iako mislim da je bmw 5 super, isto mislim da je A6 sjajan auto, nista losiji, nista bolji. Ima razlike u sitnicama ali dokle god kad recimo moj otac krece ujutru na posao i pita me koji ces auto da ti ostavim i ja na to kazem svejedno i to stvarno mislim, ta razlika nije bitna. Nemam vise A6 ali dok sam ga imao smatrao sam da je super auto. Vi kad pisete, jedan je svemirski brod a drugi samo sto se krece, mozda mu malo i nizbrdice treba da se ne ugasi pri kretanju.
Re: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
@Aca
To ti je pogled nekoga ko ne prati automobilizam i koga automobili ne zanimaju bas nesto. Jeste sve dobro, ali nesto je bolje a nesto losije.
To ti je pogled nekoga ko ne prati automobilizam i koga automobili ne zanimaju bas nesto. Jeste sve dobro, ali nesto je bolje a nesto losije.
Ali su nijanse uglavnom subjektivne, i vrlo podložne ličnim afinitetima 

Nigde ne vidim takvo krljanje i takvu zaslepljenost kao kod vlasnika nemačke trojke. Najčešći argumenti su da je Audi ušminkani WV, BMW je kvaliteta FIAT-a, a Merc nije loš ali je za penzionere. Ko deca da porede.
Razlike su toliko minimalne da sem ljudi kojima je to posao da traze, u realnim uslovima tesko da ce se i primetiti. Meni je bzvz da se pise kako audi ima recimo los enterijer a tom enterijeru nista ne fali. Kod mene je prvog dana i 150k km izgledao skoro isto.
Edit: onaj ko ne moze da kupi Nemacku trojku pise o njima kako su super. Onaj ko ima para za jedan od njih prica kako je taj najbolji na svetu a ostali nista ne valjaju. Da imate para za ferrarija i lamborghinija, garantujem da bi ste za jednog rekli da je najbrzi na svetu a za drugog da je spor, tih, mekan i da se na ulici vidja na sve strane.
Edit: onaj ko ne moze da kupi Nemacku trojku pise o njima kako su super. Onaj ko ima para za jedan od njih prica kako je taj najbolji na svetu a ostali nista ne valjaju. Da imate para za ferrarija i lamborghinija, garantujem da bi ste za jednog rekli da je najbrzi na svetu a za drugog da je spor, tih, mekan i da se na ulici vidja na sve strane.
Re: AW: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
Ja se ne secam da je neko rekao da Audi generalno pravi lose automobile 
Jel postoji neka tema za Audi tipa "Kvalitet BMW-a" koja je otvorena sa ciljem da se cisto iz dosade pisa po nekom brendu?
Gesendet von meinem GT-I9505

Jel postoji neka tema za Audi tipa "Kvalitet BMW-a" koja je otvorena sa ciljem da se cisto iz dosade pisa po nekom brendu?
Gesendet von meinem GT-I9505
Pa adrei kao da u zivotu nije video nista sem audija, nema ni jedan post sa linkom ka nekom oglasu da nije audi i da nije napisao nema dalje od ovoga, savrsen ili maj prešs.
al i Lakija kad slusam, da ne znam da postoje auti, pomislio bih da je podela u autima na bmw, aute koji nisu ni blizu bmwa, aute koji su jos dalje od bmwa i aute koji ne treba da budu u istoj recenici s njim.
Do skoro su ostali smatrali da je heroj veliki fanatik ovde, on je izuzetno realan pri ocenama, koje jeste da cesto vuku na merc ali nikad ne napise kao argument neku trivijalnu stvar.
Kod ovih je doslo do ovoga:
Audi dugacak 4,89
BMW dugacak 4,88.
Zakljucak:
Za audi potrebno proci dodatnu obuku parkiranja. Daleko od BMWa koji se uparkira zatvorenih ociju.
Zakljucak 2:
Bmw mali, nema mesta u kabini i prtljazniku.
al i Lakija kad slusam, da ne znam da postoje auti, pomislio bih da je podela u autima na bmw, aute koji nisu ni blizu bmwa, aute koji su jos dalje od bmwa i aute koji ne treba da budu u istoj recenici s njim.
Do skoro su ostali smatrali da je heroj veliki fanatik ovde, on je izuzetno realan pri ocenama, koje jeste da cesto vuku na merc ali nikad ne napise kao argument neku trivijalnu stvar.
Kod ovih je doslo do ovoga:
Audi dugacak 4,89
BMW dugacak 4,88.
Zakljucak:
Za audi potrebno proci dodatnu obuku parkiranja. Daleko od BMWa koji se uparkira zatvorenih ociju.
Zakljucak 2:
Bmw mali, nema mesta u kabini i prtljazniku.
AcaKayak napisao:al i Lakija kad slusam, da ne znam da postoje auti, pomislio bih da je podela u autima na bmw, aute koji nisu ni blizu bmwa, aute koji su jos dalje od bmwa i aute koji ne treba da budu u istoj recenici s njim.