Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ti kinezi su sad placeni negde i vise neko u srb... afrika nas sustize i prestize sa platama kina odavno presla 200$
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
U Srbiji je, za sada, važno da ljudi rade i da postoji proizvodnja. Ja bih najviše voleo da Intel ovde proizvodi mikroprocesore (u Nišu već postoji infrastruktura, u vidu clean room objekata), ali u međuvremenu, može i ovako nešto manje ambiciozno. 

Ђенерал Јанковић
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@ Floyd: da li ti se desava kada ostanes bez baterije na 925, da li se moze odmah upaliti tel ili tek posle nekog vremena na punjacu?
@ Floyd +9 nuk: koje aplikacije koristite?
Skinuo sam ove: B92, Wikipedija, WhatsApp, Viber, Facebook, Cineplexx, Flashlight, IMDb, PhotoGrid, Ringtones Pro.
Poslednje sto sam skinuo je aplikacija .RS SERVIS http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 5536d347c2
@ Floyd +9 nuk: koje aplikacije koristite?
Skinuo sam ove: B92, Wikipedija, WhatsApp, Viber, Facebook, Cineplexx, Flashlight, IMDb, PhotoGrid, Ringtones Pro.
Poslednje sto sam skinuo je aplikacija .RS SERVIS http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 5536d347c2

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
925 ne koristim ja nego zena 
Ja sam ga samo izabrao i podesavam po potrebi...
To za bateriju je na svakom WP telefonu, glupo i nelogicno ali je tako...
Sto se aplikacija tice, koriste se samo Whatsapp, Viber, Skype, plan za gradski prevoz u CH, imenik i Bing Weather...

Ja sam ga samo izabrao i podesavam po potrebi...
To za bateriju je na svakom WP telefonu, glupo i nelogicno ali je tako...
Sto se aplikacija tice, koriste se samo Whatsapp, Viber, Skype, plan za gradski prevoz u CH, imenik i Bing Weather...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kako se zove ona hands free varijanta za kola kada me neko zove da se javim pritiskom na neko dugmence a govorim "u etar" , znaci nemam ni slusalicu, ne drzim telefon, nego pricam "u vazduh" Popizdeo sam vise, samo mi zvoni telefon dok vozim a to mrzim !!! Imam BT slusalicu ali me smara da je stavljam kada vozim po gradu.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
To mozes da dobijes kupovinom Parrot uredjaja.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
WTF is parrot ? Neki papagaj ?
I da, da li se zvuk cuje preko zvucnika audio uredjaja ili kako ?

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Može i sa aftermarket plejerom da se reši. Npr. Pioneer DEH6400 ima bluetooth sa spoljnim mikrofonom. Samo što mora fabrička muzika da zagine...
Ja sam i dalje nekako ubedjen da je lakse staviti slusalicu, ako je vec imas. A i ne moraju drugi da slusaju sta pricas.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Majke ti, a kako ćeš to da izvedeš?NexT napisao:A i ne moraju drugi da slusaju sta pricas.

Misli na suvozaca u autu.
Aco ne mešaj se. Njih dvojca imaju posebne odnose.
Nego, imam to čudo da telefoniram preko HU i to radi odlično. Bubicu sam kupio kad je krenuo novi ZOBS, koristio je 10 dana i digo ruke. Ovo je mnogo bolja varijanta, ali ostaje nezgodan momenat da razgovor čuju svi u kolima.

Nego, imam to čudo da telefoniram preko HU i to radi odlično. Bubicu sam kupio kad je krenuo novi ZOBS, koristio je 10 dana i digo ruke. Ovo je mnogo bolja varijanta, ali ostaje nezgodan momenat da razgovor čuju svi u kolima.
kad nisi sam u kolima jednostavno pritisnes da pricas na telefon... ja ne mogu da smislim one slusalice, jedna od najbitnijih stvari u autu mi je bluetooth...