Fiat 500L

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Fiat 500L

Post od Floyd »

trojanac napisao:Imam utisak da FIAT puno polaže u ovaj model, očekuju veliko interesovanje i dobru prodaju.
Slazem se :)
I ja mislim da ce ovaj model biti jedan od top modela brenda Fiat.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Čitao sam negde da Fiata 500 prodaju oko 25000/godišnje u USA a od ovog našeg očekuju više nego 2x veću prodaju tamo.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ma kakva J Lo...

Slika

:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Ne yebu Zabari Engleza 2% -mnogo pominje Kantrimen :kezo:

Uzgred, ja mislim da je Fijatu mnogo bitnije da se proveri i uhoda proizvodnja L0 platforme, nego sam uspeh/fail 500L. Ocas se na dobroj platformi (+proveren motor) nakalemi nov model ...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Zanimljivo da su zaključali te automobile na ovakvom gala predstavljanju... :)

Znači li to možda da ti automobili nisu baš 100% završeni i funkcionalni? Recimo, neko uđe i krene da čačka onaj displej, proba da se konektuje na Net i ostale "fore", kad ono - ćorak, ne radi... Digne haubu a ono nema motora ispod... Sve mi miriše na to... :-|

Inače, auto su predstavili stvarno svetski... Kao da nije Fiat u pitanju nego nešto mnogo skuplje/zvučnije... :D
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

Slika

Nekoliko Kineza uzelo kompletne mere novom „fijatu 500 L“, a mnogi očekuju da će uskoro napraviti isti auto

Po skraćenom postupku!

Čim se malo raščistila gužva oko ženevske promocije srpskog „fijata 500 L“, na scenu su stupili Kinezi. Okupili su se kao osice oko novog modela italijanskog proizvođača vozila. Ali razlog, definitivno, nije bila kupovina „fiće“!

Jedna razvlači metar - meri dužinu, širinu, visinu. Potom kucka po krovu, staklu, kako bi pod prstima osetio od kog materijala je napravljen. Drugi vadi pomično kljunasto merilo pa meri razmak otvora između vrata i šasije, gepeka i šasije... treći slika auto spolja, sa donje strane! Imaju i čoveka koji sve to uredno zapisuje.

- Vidi ti njih, ladno skupljaju podatke da iskopiraju vozilo - kaže jedan gost s „Fijatovog“ štanda. Drugi dobacuje: „Ma, oni to rade stalno. To nije ništa novo.“ Diskusija se nastavlja: „Pogledajte njihova vozila, gotovo sva liče na neki automobil poznatih proizvođača. Pa ljudi, nema stvari koje oni ne mogu da iskopiraju. Vidite šta rade sa garderobom.“

I dok su gotovo svi s „Fijatovog“ štanda komentarisali kako će vrlo brzo iz kineske fabrike izaći sličan auto, Kinezi su lagano uzimali meru po meru. Radili su svoj posao.

Što im neko ne skrene pažnju da to ne rade, upitali su predstavnike „Fijata“.

- Mi sad ne možemo ništa. Znamo šta rade, jer je to redovna pojava. Ne rade to samo nama, već svim proizvođačima vozila. Ali važno je da do podataka nisu došli pre promocije modela.

Kad su završili sa merenjima spolja, pokušali su da uđu u automobil, ali su domaćini, iskusno, zaključali auto, tako da su se zadovoljili fotografijama preko stakla. Posle 20 minuta opsežne analize srpskog „fijata 500 L“ nastavili su pohod ka drugim vozilima. Novi kineski „fića“ je u povoju. Samo je pitanje kako će se zvati.

Slika
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

postavicu glupo pitanje, ali zar nije bilo jednostavnije da kupe jedan primerak, pa da ga mere kolko im dusa hoce :rofl:
kvcali napisao: Kad su završili sa merenjima spolja, pokušali su da uđu u automobil, ali su domaćini, iskusno, zaključali auto
WIN :loool:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Nema veze pošto će unutrašnjost svoje verzije 500L uraditi po uzoru na neki model koji je bio otključan. :kezo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja mislim da ih je samo zanimalo da li moze da stane na parking mesto ispred njihove pijace na Nbg,a da opet preveze njih 12-oro kada idu u Usce da igraju Air Hockey...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Gledam ovaj 500L danima i slušam o njemu i što više razmišljam, kapiram da je baš osveženje u gomili istih automobila. C klasu skoro da i ne razlikujem na ulici osim po znaku, a ni druge klase nisu daleko od toga. Ovo je tipičan italijanski automobil smelog dizajna i takav je bez obzira na to da li će se svideti nekom ili ne i da li će se prodavati dobro ili loše.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

:plusone:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ma auto je vrhunski !
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

NexT, ne mogu jos da ga kupe, jer jos valjda nije u prodaji, a znajuci kineze pre ce oni napraviti kopiju nego sto pocne prodaja i proizvodnja u kragujevcu
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Floyd
Reactions:

Fiat 500L

Post od Floyd »

Videh ga danas u Zenevi.
Nista posebno...
Odgovori