Auto sijalice
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Auto sijalice
Pa ne znam ni sam, aj' ako imas neku sliku da vidim kako izgleda jedne a kako druge, tvoj i moj auto su jako slicne boje.
Danas sam video neki auto na ulici sa plavim pa mi se dopalo a taj auto i nije plav.
Danas sam video neki auto na ulici sa plavim pa mi se dopalo a taj auto i nije plav.
-
- Banned
Pa ja bih nesto plavkasto i na tablice i pozicije. Mozda bas tako kao sto je kod tebe na tablici.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jesu Cool Blue Intense blago zuckaste. Hyper na faru izgleda belo, ali daje plavicasto svetlo.
LED pozicije

LED pozicije + Cool Blue Hyper H1

Oborena svetla - Cool Blue Hyper H1

Oborena + duga - Cool Blue Hyper H1 + NightBraker Plus H1

Samo duga - NightBraker Plus H1

Kratka, duga, maglenke - Cool Blue Hyper H1 + NightBraker Plus H1 + OSRAM obicne H1

LED pozicije

Oborena svetla - Cool Blue Hyper H1

Oborena + duga - Cool Blue Hyper H1 + NightBraker Plus H1

Samo duga - NightBraker Plus H1

Kratka, duga, maglenke - Cool Blue Hyper H1 + NightBraker Plus H1 + OSRAM obicne H1

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma ja ne zelim uopste plavo, ali ali su mi ove LED pozicije delovale belo dok nisam video svetlo na Draganovom RS-u.
Videcu, za sad vozim ova standardne sijalice, nemam trenutno vremena da se bakcem sa tim.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Videcu, za sad vozim ova standardne sijalice, nemam trenutno vremena da se bakcem sa tim.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
trojke ne zelis da budes zajeban lik kao ogi? 

-
- Banned
On je zajeban i bez toga. Urose, svidjaju mi se ove pozicije sa Miloseve prve slike. Sijaju kao oborena jbt, steta samo sto ih oborena prilicno neutralisu kada oba rade.
Jedino je zajeb sto se kod mene jako tesko menjaju sijalice, verovatno i pozicije tako.
Sto se tice sijalica oborenih svetala, neverovatno mi je da niko ne spominje, osim mene, Bosch 50+ , ja ih koristim vec sigurno 2 godine i prezadovoljan sam.
Jedino je zajeb sto se kod mene jako tesko menjaju sijalice, verovatno i pozicije tako.
Sto se tice sijalica oborenih svetala, neverovatno mi je da niko ne spominje, osim mene, Bosch 50+ , ja ih koristim vec sigurno 2 godine i prezadovoljan sam.
Zato sto ih malo ljudi koristi jer je trziste preplavljeno osramom i philipsom, najvise ovim prvim. a dobre su bosch sijalice...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slažem se. Bosch su odlične sijalice, samo ovde gotovo da ih nigde i nema.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne sijaju ni blizu ko oborena, da bi LED pravio osvetljenje vredno pomena mora da bude high power i da ima sočivo ili bar senilo, a to dosta košta, par takvih pozicija je minimum 25 eura, dok je par običnih nepunih 5 eura. Moja dnevna su high power sa sočivom i u pravom mraku su skoro beskorisna.Ogi napisao:On je zajeban i bez toga. Urose, svidjaju mi se ove pozicije sa Miloseve prve slike. Sijaju kao oborena jbt, steta samo sto ih oborena prilicno neutralisu kada oba rade.
-
- Banned
Bune me ove slike.Milos_kg napisao:Jesu Cool Blue Intense blago zuckaste. Hyper na faru izgleda belo, ali daje plavicasto svetlo.
LED pozicije
Na prvoj slici svetlo je bas bas plavo i izgleda kao oboreno a ne kao pozicija. Na drugoj slici, pozicija se maltene ne prepoznaje od oborenog. Sta je treca slika ?
- Uroš S.
Pozicija i oboreno. Ovo plavo desno je 99.9% ta led poziciona.
Skoro sam nabavio zetu Bosch 90+ H7 i H1, stvarno su dobre. Uskoro nabavljam i sebi... Skupe su ali mislim da vrede. I mene čudi što ih niko ne spominje ovde.Ogi napisao:On je zajeban i bez toga. Urose, svidjaju mi se ove pozicije sa Miloseve prve slike. Sijaju kao oborena jbt, steta samo sto ih oborena prilicno neutralisu kada oba rade.
Tapatalked nexus 7
- Uroš S.
Kod mene Nightbreaker Plus rade već malo više od godinu dana, doduše imam DRL što sigurno utiče na njihov radni vek. Zadovoljan sam, ali probaću nešto drugo kad one odrade svoje. Čitao sam neke testove gde su te Bosch 90+ bile najbolje.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ogi, prva slika sa plavim svetlom jeste LED pozicija, ali kao sto Uros rece, previse su slabe u poredjenju sa oborenim, tik malo osvetle ispred samog auta, a o udaljenosti od par metara da ne pricam
Medjutim, mnogo zavisi i od konstrukcije samog fara, kao i od pozicije pozicija u njemu. Iste takve LED pozicije samo metnuo i na ocevog Pola, neverovatno koliko jace svetlo daju, osvetle dobar deo staze do kapije, pa cak i dobar deo sa strane. Kod mene dele mesto sa migavcem, pa je previse mala povrsina, dok su kod Pola tik ispod sijalica za dugo svetlo, obasjaju celu polovinu fara i mogu bez problema da se koriste kao DRL.

Medjutim, mnogo zavisi i od konstrukcije samog fara, kao i od pozicije pozicija u njemu. Iste takve LED pozicije samo metnuo i na ocevog Pola, neverovatno koliko jace svetlo daju, osvetle dobar deo staze do kapije, pa cak i dobar deo sa strane. Kod mene dele mesto sa migavcem, pa je previse mala povrsina, dok su kod Pola tik ispod sijalica za dugo svetlo, obasjaju celu polovinu fara i mogu bez problema da se koriste kao DRL.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline