Mobilne telekomunikacije
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Mobilne telekomunikacije
Zivo me zanima kako detektuje drzac ? 

ima senzor na magnet?
Ili to ili mehanicki.
Ili to ili mehanicki.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Jbm li ga
Znam samo da je hardverski,a ne softverski,jer je ovaj covek probao i sa stock androidom,pali se Car mode.
Verovatno specifican napon,koji telefon prepozna.
http://www.youtube.com/watch?v=xRW774islpM

Verovatno specifican napon,koji telefon prepozna.
http://www.youtube.com/watch?v=xRW774islpM
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne,jer bi meni onda palio car mode kada koristim punjac u kolima,a ne radi to.
Mislim,nije do auto punjaca(ne pali kada uzmes njihov auto punjac i ukljucis),nego bas do dock-a.
Mislim,nije do auto punjaca(ne pali kada uzmes njihov auto punjac i ukljucis),nego bas do dock-a.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ili, kombinacija baš ovog položaja telefona + ubadanje na adapter. Nema druge...
Probaj za ga bocneš u ovom položaju na punjač a da ga ne staviš u držač, pa da proverimo i tu tezu...

Probaj za ga bocneš u ovom položaju na punjač a da ga ne staviš u držač, pa da proverimo i tu tezu...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Pogledaj kako izgleda kabal od docka, u njemu je impuls koji prebacuje u car mode
Jack je identican svakom drugom mini usb-u.
A oko cinca je plastika drugacija da bi mogla da se uglavi u dock.
A posto je resenje hardversko,mora biti da salje poseban napon koji je u samom telefonu namesten da prepozna kao car dock.
@Sasa
Jok,dock mozes da okrenes kako ti vise odgovara,ne mora da bude vodoravno postavljen.
A oko cinca je plastika drugacija da bi mogla da se uglavi u dock.
A posto je resenje hardversko,mora biti da salje poseban napon koji je u samom telefonu namesten da prepozna kao car dock.
@Sasa
Jok,dock mozes da okrenes kako ti vise odgovara,ne mora da bude vodoravno postavljen.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A vi govorite o nekom originalnom drzacu koji se povezuje sa telefonom ? Ja mislio pricate o bilo kojoj kineskoj varijanti drzaca, ja ga kao stavim "na suvo" a on prepozna.
Sad' cu bas da vidim koliko kosta ovaj dock preko eBay-a nego ja uopste nemam podesavanja na primer za pocetni ekran i opcije na njemu, rotiranje itd.
@ Bax
Ono sto me buni je da na drop box serveru imam fajlove velicine 150MB a u tom momentu sam imao najmanje 300MB slobodnog neta, preko paketa.
Inace, istripovao sam se da se ne naplacuje slanje fajlova vec samo primanje (ne pitaj me kako i zasto).
I danas dobijem onoliki racun.

@ Bax
Na kraju je iznos preko pretplate bio nesto vise od 10.700.Kad se nisam slogirao sada. Odem da vidim trenutni racun preko pretplate kad ono 10.300 dinara!! Zovem, kazu da je u pitanju internet, pojeden do kraja i trosio preko. Onda se setim da sam u prethodna 2 dana UL velike video fajlove na dropbox, misleci da on tada samo salje. Da li je moguce da je od toga i ima li smisla da reklamiram ?
Ono sto me buni je da na drop box serveru imam fajlove velicine 150MB a u tom momentu sam imao najmanje 300MB slobodnog neta, preko paketa.
Inace, istripovao sam se da se ne naplacuje slanje fajlova vec samo primanje (ne pitaj me kako i zasto).

I danas dobijem onoliki racun.
Poslednja izmena od Ogi u 09 Nov 2013, 19:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Kolegi stigao telefon i službeni broj 28.10. , malopre me zove, stigla mu poruka sa računom od 37000 dinara!!!
minuta nije stigao da potroši , samo mu je stiglo par mailova, a internet mu je ugašen, lično sam mu ugasio protok podataka. nešto Telekom mulja mnogo...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo kupio drugar, instalirali pre sat na parkingu Rode.Bax napisao:Uglavnom, ako to posmatra kao nesto sto ce moci da koristi, neka se ne nada puno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
TheWickerMan napisao:Kolegi stigao telefon i službeni broj 28.10. , malopre me zove, stigla mu poruka sa računom od 37000 dinara!!!minuta nije stigao da potroši , samo mu je stiglo par mailova, a internet mu je ugašen, lično sam mu ugasio protok podataka. nešto Telekom mulja mnogo...
meni je za 7/8 poruka i <1m razgovora u sloveniji racun 1000 dinara. sad kad mi stigne racun na kucu idem da se zalim. stvarno je bezobrazluk.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Telekom je jako bezobrazan sto se tih fiktivnih racuna tice. Jako, jako bezobrazno. Na vipu nisam cuo da to rade, a tek na Telenoru, mada to se i ocekuje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Probao sam G2 i Nexus 5.
G2 je veoma lep telefon sa velikim ekranom odlicnog kvaliteta. Kvlaitet izrade je solidan, plastican je i na prvi pogled izgleda jeftinije od S4. Softver mi se bas i ne dopada...pricam o dizajnu i nekim resenjima...o stabilnosti ne mogu da pricam.
Sve u svemu odlican telefon i da sad uzimam fon bio bi mi na listi favorita definitivno ispred S4 ali nije me dovoljno "kupio" da menjam S4 za njega.
Nexus 5 je predrkan fon. Izrada super, lepo lezi u ruci a dizajn je moderan. Stock android 4.4 bukvalno leti na njemu a verujem da je pouzdaniji od radu nego budzevine raznih proizvodjaca
Za 350 evra definitivno odlicna kupovina
G2 je veoma lep telefon sa velikim ekranom odlicnog kvaliteta. Kvlaitet izrade je solidan, plastican je i na prvi pogled izgleda jeftinije od S4. Softver mi se bas i ne dopada...pricam o dizajnu i nekim resenjima...o stabilnosti ne mogu da pricam.
Sve u svemu odlican telefon i da sad uzimam fon bio bi mi na listi favorita definitivno ispred S4 ali nije me dovoljno "kupio" da menjam S4 za njega.
Nexus 5 je predrkan fon. Izrada super, lepo lezi u ruci a dizajn je moderan. Stock android 4.4 bukvalno leti na njemu a verujem da je pouzdaniji od radu nego budzevine raznih proizvodjaca

Za 350 evra definitivno odlicna kupovina

Koji widgete koristis ako nije tajnaMilos_kg napisao:Za one koji koriste LG i default-ni LGhome launcher - mozete sa PlayStore-a da skinete neke nove teme. To se pre svega odnosi na ikonice i wallpaper, ostalo vam je isto, al opet super za promenu
Sent from LG Optimus G

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !