@ Kuzmanovic: cale mi radi u Zurnalu

@ half man: nema dojava, sve je na osecaj, znanje, statistiku, srecu, i sada mogu reci iskustvo
@ mm: akrilat me dize na visi nivo

Nego jel imaš ti tamo u ordinaciji etar, pa da navratim, možda konačno složim neki dobar kombo.steva_anya napisao: @ mm: akrilat me dize na visi nivo
Kristal Palas - Everton 0-0steva_anya napisao: Sutra pocinjem i Kristal Palas da pratim, ali ce prvi ulog biti znatno manji - 5e, igra protiv Evertona, kvota 4.
2-0 dobio Inter, cisto da kompletiram dobitkesteva_anya napisao: Inter - Livorno, 1, kvota 1.3
Ajde da se i ja pohvalim. Proslo je sve osim Melsungena, koji je odigrao 28:28Texonja napisao:Liverpul se nikad ne isplati ni po jednoj kvoti.![]()
Da ne bude kako samo prdim po temi, evo nekih predloga, ako nekome fali par-dva za tiket:
----------------------------
Univ. Catolica 2 @1.65
Dunfermline 1 @1.75
Nemacki rukomet: Melsungen 2 @1.60
Danski rukomet: Skjern under 54.5 @1.85
Nemacki basket: Bayreuth 1 @1.70
Ceski basket: Brno 1 @1.80
----------------------------
Ja ispratio ova dva basketa, rekoh da probam jer to uopste ne pratim, za neku sicu odigrao.Texonja napisao: Ocigledno niko nije nista ispratio, jer kontam bio bi valjda neki komentar.
Cekalo se par dana, ali su ipak prodali tekmu!aleksa napisao:Ljudi sta mislite jel Roma danas prodaje utakmicu?