Floyd napisao:Jel neko ima nesto protiv zvuka dizel motora?
Xepoj87 napisao:To sto neko zeli veliki auto sa velikom udobnoscu i luksuzom,ne znaci da ne uziva u zvuku dobrog motora,ili performansama istog.
Ja ne kontam zasto ti svaki moj post vidis kao napad pa odmah ustajes u odbranu "prozvanih" i "ostecenih"?
Neka kupi ko sta voli, ja samo iznosim
moje misljenje a to je da vrhunska luksuzna limuzina i sportski auto ne mogu u istom pakovanju pa neka kosta i milion evra.
Kada bih imao za bacanje uzeo bih S350 za svaki dan i 911 kad hocu da uzivam u zvuku i performansama...pa i u sportskoj voznji...ne priznajem "all in one" kombinacije, narocito kad je budzet jako veliki.
Neko od vas misli drugacije, sto je potpuno ispravno ali ti za svaki proizvod nalazis "opravdanje" i zastpuas ljude koji bi to kupili.
Ok je da izneses tvoj stav ali ovakva rasprava je potpuno besmislena...isto kao kad si onda stajao ispred "udruzenja kupaca" ML AMG-a i ubedjivao me zasto trebam da prihvatim njihov izbor

Jedini koji ovde sve licno dozivljava,jesi ti.
Gde god ti ja odgovorim suprotno,ti odgovaras u fazonu:
A sto ti meni stalno protivrecis,sto me napadas,sto ovo,sto ono?
Ne,ne odgovaram tebi licno,vec na tvoj post,i iznosim i zastupam moje, suprotno misljenje,kao sto ti zastupas svoje.
Ocigledno ti fali malo socijalne finese,da ovu diskusiju i suprotstavljanje misljenja ne dozivis licno,a onda naravno,diskusiju zaista i prenosis na licni nivo,pa ti ja onda na licnom nivou odgovaram,kao sada recimo.
I naravno da nalazim opravdanje,kada vidim logiku iza te kupovine,i ako je neko ne vidi,pokusacu da mu ukazem na to.
Problem nastaje kada neko kao ti,moje ili bilo cije udaranje kontre,dozivi licno.
Sto se sportskih SUV-ova tice,ista stvar. Imaju logike i poente,a to sto se ne uklapaju u tvoj pogled na zivot,ne znaci da su "glupava i bespoentna" vozila.
Pored toga,tvoj zakljucak je dobar,osim sto, ako su ti ovakve "rasprave" besmislene,mislim da "forum"
(Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова. Још су познати од називима веб или интернет форуми, дискусиони форуми, дискусионе групе, bulleting boards, или једноставно форум.),nije za tebe.
Sto se teme tice,ne voli svako da ima 20 automobila razlicitih klasa,niti mu isti trebaju.