Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
najjaca fora je ili da se uzme kod ovih dilera, ili od nekog koji je kupio u na paket,1 dan star, a 2 godine garancije. trazi to pajo na oglasima.
I meni deluje da se trenutno ne isplati. Mix L paket mi je sasvim ok. I njega uglavnom ne iskoristim do kraja tako da mi se ne prelazi na veći, a imam utisak da deru s cenama aparata trenutno.
Nekoliko puta sam uzimao aparat uz nov ugovor i to je uvek bilo isplativo. Sada su aparati na mobilnom svetu (verovatno skinuti s mreže kod nas) jeftiniji od tih 48.000 koliko mi traže za S4.
U suštini ja ne bih žurio da menjam aparat, ali se ženin raspada pa je zapela da uzmem nov, a ona da uzme moj Arc S da vidi da li će se navići na tuch screen.
@ Šebek Ima po oglasima tih, ali tu mora da calne keš, a u radnji ti daju na 12 rata.
Izglea da je prošlo vreme kad su svi mogući valjali telefone za male pare uz MTS-ov ugovor. Čini mi se da Comtrade više nema, Handy ima neku suludo skupu ponudu...
Nekoliko puta sam uzimao aparat uz nov ugovor i to je uvek bilo isplativo. Sada su aparati na mobilnom svetu (verovatno skinuti s mreže kod nas) jeftiniji od tih 48.000 koliko mi traže za S4.
U suštini ja ne bih žurio da menjam aparat, ali se ženin raspada pa je zapela da uzmem nov, a ona da uzme moj Arc S da vidi da li će se navići na tuch screen.
@ Šebek Ima po oglasima tih, ali tu mora da calne keš, a u radnji ti daju na 12 rata.
Izglea da je prošlo vreme kad su svi mogući valjali telefone za male pare uz MTS-ov ugovor. Čini mi se da Comtrade više nema, Handy ima neku suludo skupu ponudu...
Ako ne uzmes telefon imas 50% popusta na pretplatu. Bolje da placas pola pretplate i kupis normalno telefon (od nekog od likova iz Subotice, oni uvoze iz Madjarske "originale" i prodaju jeftino zbog povracaja poreza plus su u Madjarskoj jeftiniji telefoni) nego da uzmes preko MTS-a skup telefon i jos placas punu pretplatu. Neka pretplata od 2000 din kad se placa pola cene nije mali iznos na gidnu- dve dana, a uz takve pakete su telefoni obicno skuplji nego sto su u radnjama... Govorim za premijum modele.
Ni kod Telenora ništa bolje. Htedoh da mami uzmem telefon i paket za rođendan, ali smo odustali. Verovatno ćemo da pređemo na MTS i uzmemo ugovor sa 50% popusta, a aparat da uzmemo iz radnje ili oglasa. Telenor ima šit pakete, MTS mnogo bolje. Bio sam i do VIP-a, ono je baš loše za nekog ko nema da pljune 1000+ mesečno. Ko gruva preko 1000rke, na svim mrežama se nađe nešto, u suprotnom samo MTS.
Ako neko ima drugo rešenje voleo bih da me prosvetli jer nemam pojma šta da činim.
Tapatalk 4
Ako neko ima drugo rešenje voleo bih da me prosvetli jer nemam pojma šta da činim.
Tapatalk 4
Aco, u pravu si potpuno. Ne isplati se uzimati aparat preko provajdera.
Može li neko da mi kaže koja je razlika između S3 i S4 ili možda bolje da li ću ja, kao potpuno prosečan korisnik koji telefonira, plati parking i bleji na garaži, osetiti tu razliku.
Može li neko da mi kaže koja je razlika između S3 i S4 ili možda bolje da li ću ja, kao potpuno prosečan korisnik koji telefonira, plati parking i bleji na garaži, osetiti tu razliku.
Ako imas nekog u zapadnoj EU da ti preko Play Store-a uzme Nexus 5 za 350e, to ti je najbolja opcija.
Za S3 update-ovi kasne sto je klasika kod Samsunga kad izadje novi model. 4.3 ce doci za S3 ali za kitkat sumnjam.
Osetices razliku pre svega kad pogledas ekran koji je na S4 zbog rezolucije mnooogo bolji a posle i u brzini.paja napisao:Može li neko da mi kaže koja je razlika između S3 i S4 ili možda bolje da li ću ja, kao potpuno prosečan korisnik koji telefonira, plati parking i bleji na garaži, osetiti tu razliku.
Za S3 update-ovi kasne sto je klasika kod Samsunga kad izadje novi model. 4.3 ce doci za S3 ali za kitkat sumnjam.
Poslednja izmena od Floyd u 10 Nov 2013, 23:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja godinama potpisujem ugovor na 50%.
U isto vreme, ne kupujem telefon, nego nosim neki krs od 20€
Tako ustekovane pare sam svakako negde spiskao, na neke gluposti.
Dakle: Stvarno nemam neki pametan predlog
U isto vreme, ne kupujem telefon, nego nosim neki krs od 20€
Tako ustekovane pare sam svakako negde spiskao, na neke gluposti.
Dakle: Stvarno nemam neki pametan predlog

@ Floyd
Imam tebe.
Lakija ne bih molio, on je nervozan tip.
Imam tebe.

Lakija ne bih molio, on je nervozan tip.

Treba staviti na papir, 50% se isplati kod skupljih pretplataAcaKayak napisao:Ako ne uzmes telefon imas 50% popusta na pretplatu. Bolje da placas pola pretplate i kupis normalno telefon (od nekog od likova iz Subotice, oni uvoze iz Madjarske "originale" i prodaju jeftino zbog povracaja poreza plus su u Madjarskoj jeftiniji telefoni) nego da uzmes preko MTS-a skup telefon i jos placas punu pretplatu. Neka pretplata od 2000 din kad se placa pola cene nije mali iznos na gidnu- dve dana, a uz takve pakete su telefoni obicno skuplji nego sto su u radnjama... Govorim za premijum modele.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Vrlo rado ali ga Google iz nekog razloga ne prodaje u CH 
Ima da se kupi u nekim radnjama ali nije ta cena.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naravno, treba uzeti popust 50% i kupiti nekodiran telefon po želji kad hoćemo, gde hoćemo...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Pojavio se Nexus 5 i kod nas na oglasima 450e cena... 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Izgleda da je prevideo da CH nije u EUFloyd napisao:Vrlo rado ali ga Google iz nekog razloga ne prodaje u CH

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ti Švajcarci su uvek bili na svoju ruku. Meni je sve zapadnije od nas EU.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V