Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Kompjuterske igre

Post od Scuderia »

Scuderia napisao:Ipak sam ostao na fifi 14...

...poceo sam career i vec zavrsio prvu sezonu.
Gotova 7. sezona, osvojena LS. :D Transfer budzet za sledecu sezonu oko 120M :djavo: Promenio sam za to vreme tri kluba, start sa Plymouth (engl. 4. liga) pa Roda JC (holand. prva) i sada Milan :)

PS. Nisam koristio load game :D
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ja jos nisam poceo da je igram, ne znam ni da li je izasao crack fix za one gluposti sa kartonima...prvi utisak je kao sto sam vec napisao bio veoma los tako da me nesto ni ne vuce...mozda kad zahladi.. :kezo:
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Na PS3 nema tog problema s kartonima, ali i dalje sam razocaran izgledom trave. Jbt 13 ubija kako izgleda kada se igra nocu, milina za oci, ali ostao sam na 14 zbog fizike, realnija je, sporija i lepse su akcije, sutevi iz daljine, dosta toga su popravili. Evo i next gen gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=k0LLb-la67Y

http://www.youtube.com/watch?v=Mmc91IPk9ww

Ne vidi se dobro na snimku, ali kazu da je grafika bolesno dobra.
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Stvarno neverovatno kako su unistili travu, prva reakcija je bila.. sta koji :censored:

Za Fifu 13 se slazem sa tobom, milina za oci.. :doubleup:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

problem sa fifom14 nije do igrice vec do loseg kreka. tu je problem i sa komandama koje su pomesane, pa sa kartonima koji su toboze ispravili u rld... ma cirkus, niko nije lepo sredio igru vec je sve to samo raspakuj i igraj, uopste nije ulocked img fajl pa da se preko toga prelepi crack.

iskreno se nadam da ce biti nesto po tom pitanju jer ne odigrah jos jednu utakmicu od fifa14 demo verzije.
Slika
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Tim za sezonu 2020/21 :mrgreen:

Slika

Razmisljam se da prodam Bale-a i uzmem 2 mladja za odbranu i sredinu, ubija kakav je igrac, ali ima vec 31 godinu.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Mala izmena, stigli Marquinhos i Varane, Bale ostaje u timu :D Sada imam samo 3 igraca od 30+ godina u timu (ukljucujuci sve igrace i izmene i rezerve)

Slika

Sprzio sam 150ak milki za 4 igraca.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Bejl ti je "spic"?

TT
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Aha. Nisu svi na maticnim pozicijama, cak mi 2 klasicna napadaca igraju u sredini, ali odgovara mi i ovako.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Slika
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

sebekkg napisao:Odigrao bf4. Nisam nesto iznenadjen. Prica slicna. Mada bolja od prosle. Ovog puta se ima malo municije ali zato cesto postoje sanduci sa municijom i oruzjem pa se dopunis i zamenis pusku po potrebi. E sad smeta vise stvari. Robotsko kretanje mog tima. Dosta bagova u kretanju i ulasku u vozilo. Sve mora da bude bas u mm kako su oni predvideli i kad oni hoce, ako potrcis da bi pre stigao ne mozes da otvoris vrata koja ti trebaju nego za minut kad oni dodju. Pa ako imas neku borbenu scenu ti ubijas i ubijas. Oni dosta puta samo pucaju u prazno i zevaju. Te se desi da dosta puta ne mogu da presdjem u sledeci deo jer je ostao neki kinez sakriven iza nekog bureta i dok se ne vratim njega da ubijem nema nista.

Iako sam ubacio najnovije drajvere igrica na nekim mestima seca i zna da zajeb kad si u borbi.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Danas krenuo da ga igram, meni je ovo duplo losija igra od BF3...bolje da ga nisu ni pravili.. :besan:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Meni zvizdi komp samo tako, ne mogu da igram BF4. Msm to sam skontao jos pre 10 dana, ali me mrzelo da pisem. Temperature svih komponenti gore! Slikacu sutra kuler pa cete mi objasniti neke stvari. Dosta je prljav onaj aluminijumski deo ispod kulera na maticnoj, a drugar me istripovao da taj kuler ne sme da se skida...

Uglavnom otom - potom...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Gaginh0 napisao:drugar me istripovao da taj kuler ne sme da se skida...
Kako za.koga. hahaha

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Gaginh0 napisao:Meni zvizdi komp samo tako, ne mogu da igram BF4. Msm to sam skontao jos pre 10 dana, ali me mrzelo da pisem. Temperature svih komponenti gore! Slikacu sutra kuler pa cete mi objasniti neke stvari. Dosta je prljav onaj aluminijumski deo ispod kulera na maticnoj, a drugar me istripovao da taj kuler ne sme da se skida...

Uglavnom otom - potom...
To sto zvizdi nije dobro, prvo kreni od najlakse stvari: kompresorom dobro izduvaj celo kuciste. Taj aluminijumski deo mora da bude cist da bi vazduh morao da cirkulise(analogija sa autohladnjakom). Posle toga probaj da podmazes sve kulere na ploci, mada oni se lako menjaju i nisu skupi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

:o :trljamoci:

http://youtu.be/U8HVQXkeU8U

Blago ovoj danasnjoj deci koji imaju kompjutere i vreme za ovakve igrice. :D
Odgovori