Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Da, začas se napravi gužva. Koliko puta sam samo produžio na onu u Jerkoviću.
Širim haos!
Videh i da je i na Vuk Petrolu tako nesto ali nekako mi se ne proba, ni sam ne znam zasto...Zee napisao:Da li je neko probao evro bmb98 na Europetrol pumpi u jurija gagarina je 154.9 din sto je za 10 din jeftinije od NIS a i 15 din od Eko.? I ne znam kakav je kvalitet njihovog goriva? Jel imate neka iskustva?
Tapatalk Post
Pa znaju dizne zasto
Ne kazem da sam sipao,ali je cudna cena.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tako meni drugar rece da mu je neki decko rekao za moj auto da misli da nije nesto u redu sa motorom jer je niska cena... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Vec je na pumpama, 164,90 cinimi se...
Sent using Tapatalk 2
Sent using Tapatalk 2
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Eto koliko su Rusi napredni, prvo krene prodaja pa tek onda proizvodnja 

Ja ga sipam u Golfa, a poceo sam i u Z10. Autonomija na Z10 mi je porasla na 720 km, sa 95icom sam mogao retko kad preko 650 km. Takodje sam primetio da board computer laze duplo manje. Ranije je smanjivao skoro 10%, a sad oko 5%... Nisam primetio da auto sad nesto leti, ali nisam ni jednom cuo detonacije, i primetio sam da na jacim uzbrdicama vise nema mucenja na malim obrtajima.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
pa nista, dacemo mu sansu, cim se sprzi corba sa mola...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja sipao malopre za 2k dinara, tek onako, 165,4 din na Zmaju prema gradu. Cena jeste kriminal ali mi je svakako drago sto sada sve vise i vise pumpi imaju BMB 98 i neke kao aditivirane, bolje benzine.
Dobio sam pre dan, dva mail od Europetrola da je i kod njih krenuo BMB 98. Ne znam da li jos uvek kod njih vaze one kartice za popust ?
Dobio sam pre dan, dva mail od Europetrola da je i kod njih krenuo BMB 98. Ne znam da li jos uvek kod njih vaze one kartice za popust ?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Prvi rezervoar mi je bio OMV max motion diesel,prosek je sa njim bio 7,5 i po b.c i po pistolju.
Druga dva rezervora su mi bili MOL eko sa aditivima,dakle identicni uslovi voznje,potrosnja je bila nesto manje od 6.5 i po b.c i po pistolju.Sada je treci rezervoar tog MOL-a.
Sledece je LUK oil.
Zanimljivo je da mi se OMV po pitanju svih derivata uvek pokazao najgorim.
Druga dva rezervora su mi bili MOL eko sa aditivima,dakle identicni uslovi voznje,potrosnja je bila nesto manje od 6.5 i po b.c i po pistolju.Sada je treci rezervoar tog MOL-a.
Sledece je LUK oil.
Zanimljivo je da mi se OMV po pitanju svih derivata uvek pokazao najgorim.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam odavno sipao na Eko BMB 98 mada nisam bas obracao paznju tako da nisam primetio neke razlike. Sad sipam onaj njihov BMB 95 Formula + i ide lepo, trosi ok, a jeftiniji je dosta od 98-ce.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Sipem proslog vikenda u clia benzin za 1000din, imao sam jednu crticu tada (pokazivac je digitalni). Posle sipanja vidim da i dalje stoji jedna crtica, al ajd rekoh, mozda nije odreagovao za tih 6.xx litara. Posle predjenih 40-50km upali se zuto. Kao da su mi za 1000 sipali vazduh samo
NISova pumpa

NISova pumpa
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
'bem ti te crtice, ja na Fiesti isto imam digitalni pokazivac. Nikad ne znam koliko tacno goriva imam, ono leti gore dole, dodaje i oduzima crtice kako kad stigne 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na Cliju 3 ta crtica je oko 8l
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!