Dobro veče
Re: Dobro veče
Evo idem odmah da platim 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dzabe da postavljas opet, vec za 2 sata nece biti na prvoj strani. Na KP nije kinta da se uzme istaknuti oglas, ne znam kako je na polovnim...
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
500 din je da se istakne.
Ma pravicu novi na 3-4 dana, tad se vrtoglavo smanji broj pregleda
Ma pravicu novi na 3-4 dana, tad se vrtoglavo smanji broj pregleda
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Jel to Golf nije otisao u roku od pola sata na oglasima? 

Ici ce verovatno ovih dana kod jednog prijatelja da ga sredi malo limarijski. Nasi ljudi bi i govno kupili ako je lepo upakovano a to je mana mom golficu

Jel` zna neko gde mogu da skinem Ecel za W7? Ubih se trazeci I nikako da nadjem,vec sam sa 5 mesta skidao...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da trazis Excel tu mogu da pomognem, a Ecel ne znam ni sta je. 
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !

Pomagaj

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro vece
Nesto cackam oglase i naletim na ovog Yugica, pa mi je toliko dosadno da cu vas pitati: jel moguce da je ovu zadnju levu gumu stavio tako da se okrece u obrnutom smeru rotacije?
Vidi se lepo na trecoj slici.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3957400/yugo_55/

Nesto cackam oglase i naletim na ovog Yugica, pa mi je toliko dosadno da cu vas pitati: jel moguce da je ovu zadnju levu gumu stavio tako da se okrece u obrnutom smeru rotacije?

http://www.polovniautomobili.com/oglas3957400/yugo_55/
Ako neko negde vidi lance za malo para nek javi. Samo mi je to ostalo da proglasim da je L spreman za zimu.
Hint:hipermarketi.
Edit: sinoć žena pomislila da su me oteli vanzemaljci i zamenili klonom kad sam se uhvatio za usisivač. S obzirom da sam sa istim izašao iz kuće, a u garažu, laknulo joj je.
Tapatalk 4
Edit: sinoć žena pomislila da su me oteli vanzemaljci i zamenili klonom kad sam se uhvatio za usisivač. S obzirom da sam sa istim izašao iz kuće, a u garažu, laknulo joj je.
Tapatalk 4
Ma znam da su hipermarketi prava lokacija, ali ih retko obilazim pa rek'o da neko javi kad ih vidi.
Što retko? Drugde nema smisla kupovati, ako ti je budžet mio, nije da ideš peške.
Tapatalk 4
Tapatalk 4